Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Grillmad › Hvidløgsbøffer af oksefilet: Møre bøffer til grill eller pande

Hvidløgsbøffer af oksefilet: Møre bøffer til grill eller pande

Smagfulde hvidløgsbøffer, der er gode bøffer skåret af oksefilet. Bøfferne marineres i hvidløgsolie, og grilles eller steges et par minutter på hver side. Anrettes med en god klat smør. Foto: Guffeliguf.dk.
4 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
21
SHARES
FacebookMessenger21PinterestEmailSMS

Hvis du ønsker smagfulde og møre bøffer, skal du prøve disse hvidløgsbøffer. Bøffer af oksefilet, der marineres i hvidløgsolie og grilles.

Hvidløgsbøffer af oksefilet er noget nær det lækreste, du kan grille en god sommerdag.

Her får du en opskrift, hvor kødet marineres et par timer, før du griller dem.

Opskrift på hvidløgsbøffer af oksefilet

Hvidløgsbøffer af oksefilet: Møre bøffer til grill eller pande

Holger Rørby Madsen
4 fra 2 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 4 minutter min
Tilb. tid: 6 minutter min
Trækketid: 2 timer t
Samlet tid: 2 timer t 10 minutter min
Hvis du ønsker smagfulde og møre bøffer, skal du prøve disse hvidløgsbøffer. Bøffer af oksefilet, der marineres i hvidløgsolie og grilles.
Antal: 2 personer
Ret: Grill
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 2 stk bøffer af oksefilet
  • 0,5 dl hvidløgsolie
  • 4 fed hvidløg
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk tørret timian
  • 2 skiver smør
  • ekstra salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Få fat i to gode skiver oksefilet, da bøfferne ikke skal være for tynde. Så er de simpelthen svære at få møre.
  2. Skær en eventuelt fedtkant af, så du har rent kød tilbage.
  3. Kom olien i en lille skål, og pres hvidløgsfed ned i olien. Kom også salt og timian ved, og rør hvidløgsolien sammen.
  4. Gnid hvidløgsolien godt ind i bøfferne, og læg dem i frysepose, luk den - og læg bøfferne på køl i et par timer. Gerne mere.
  5. Hvidløgsbøfferne er fremragende at grille, men de kan også steges på panden.
  6. På grillen (uanset om det gasgrill eller kuglegrill) sker det ved en god og direkte varme.
  7. Hvidløgsbøfferne skal grilles 2-3 minutter på hver side, afhængig af tykkelsen.
  8. Vend gerne bøfferne halvvejs, så de vendes med 60-90 sekunders mellemrum. Steg dem ikke længere, da bøfferne så bliver for tørre.
  9. Stegetiden er den samme på panden, hvor hvidløgsbøfferne også steges ved en god varme.
  10. Tag bøfferne af, og læg dem på en lun tallerken. Anret med en god skive smør og giv dem en omgang friskkværnet peber og eventuelt lidt mere salt.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

2 bøffer af oksefilet på cirka 200 gram stykket
0,5 deciliter hvidløgsolie
4 fed hvidløg
1 teskefuld salt
1 teskefuld tørret timian
To skiver smør
+ ekstra salt og friskkværnet peber

Sådan laver du de bedste hvidløgsbøffer med hjemmelavet hvidløgsolie:

Få fat i to gode skiver oksefilet, da bøfferne ikke skal være for tynde. Så er de simpelthen svære at få møre.

Skær en eventuelt fedtkant af, så du har rent kød tilbage.

Kom olien i en lille skål, og pres hvidløgsfed ned i olien. Kom også salt og timian ved, og rør hvidløgsolien sammen.

Gnid hvidløgsolien godt ind i bøfferne, og læg dem i frysepose, luk den - og læg bøfferne på køl i et par timer. Gerne mere.

Hvidløgsbøfferne er fremragende at grille, men de kan også steges på panden.

På grillen (uanset om det gasgrill eller kuglegrill) sker det ved en god og direkte varme.

Hvidløgsbøfferne skal grilles 2-3 minutter på hver side, afhængig af tykkelsen.

Vend gerne bøfferne halvvejs, så de vendes med 60-90 sekunders mellemrum. Steg dem ikke længere, da bøfferne så bliver for tørre.

Stegetiden er den samme på panden, hvor hvidløgsbøfferne også steges ved en god varme.

Tag bøfferne af, og læg dem på en lun tallerken. Anret med en god skive smør og giv dem en omgang friskkværnet peber og eventuelt lidt mere salt.

Hvidløgsbøffer er fortrinlige sammen medgrillede tomater og pommes frites.

Pommes frites i ovn
Min opskrift på pommes frites i ovn, der er et sundere alternativ til friturestegte pommes frites. Her får du sprøde og ovnbagte fritter uden friture.
Se opskriften her
billede til pommes frites i ovn
Pommes frites i airfryer - hjemmelavede
Min opskrift på pommes frites i airfryer. Se hvordan du nemt og godt laver sprøde fritter næsten uden olie. Inklusiv tid, temperatur og tips.
Se opskriften her
Billede af pommes frites i Airfryer.
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede med grillede blomkålssteaks.
    Grillede blomkålssteaks - super nemme og sunde
  • Billede af nakkesteg på spyd.
    Nakkefilet på spyd (nakkesteg grillet på rotisseri)
  • Billede af grillede grøntsager.
    Grillede grøntsager - sundt tilbehør lavet på grill
  • Billede med marmoreret grillfilet.
    Marmoreret grillfilet - opskrift med stegetid og tips

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer, der støtter op om vores store madunivers.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required