• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Vegetar › Hurtig vegetarret - Paneer Capsicum fra Indien

Hurtig vegetarret - Paneer Capsicum fra Indien

Hurtig vegetarret
5 fra 4 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
3
SHARES
FacebookMessenger3PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  20. juni 2024 - Udgivet:  15. juli 2020

Indhold

  1. Hurtig vegetarret: Paneer Capsicum er navnet på en af mine go too retter, når det skal gå stærkt. Retten indeholder peberfrugt og den indiske ost paneer samt en masse lækre krydderier.
  2. Opskrift på Paneer Capsicum
  3. Paneer Capsicum - vegetarret når det skal gå hurtigt
  4. Samosa fra Goa
  5. Palak paneer - indisk vegetarret med spinat
  6. Indisk street food Vada Pav

Hurtig vegetarret: Paneer Capsicum er navnet på en af mine go too retter, når det skal gå stærkt. Retten indeholder peberfrugt og den indiske ost paneer samt en masse lækre krydderier.

Denne ret ser rigtig enkel ud og den er også virkelig enkel at lave. Det er en hurtig vegetarret, men smagen er bestemt ikke simpel. Der er nemlig så mange lækre nuancer af smage fra de mange krydderier. Denne ret spises ofte sammen med chapati og eventuelt en lækker dhal. Det er den perfekte ret at lave, når det enten skal gå hurtigt, eller hvis man bare har lyst til at forkæle sine smagsløg.

Capsicum er den engelske betegnelse for hele peberfrugtfamilien, og det ord som indere bruger i daglig tale. Det er nye informationer for mig. Jeg kan nemlig huske mine første måneder i Indien, hvor jeg ikke anede, hvad ordet betød og når jeg var ude og købe ind og spurgte efter "pepper", så vidste de heller ikke, hvad jeg mente.

Ligegyldig hvad navnet på retten er, så er den i hvert fald helt utrolig lækker og det er en af de retter, som jeg godt kan finde på at lave et par gange i løbet af en uge. Jeg bruger min egen hjemmelavet paneer, da jeg synes, at det gør det endnu mere frisk og lækkert, men man kan sagens også bruge en købt paneer.

Opskrift på Paneer Capsicum

Hurtig vegetarret
Rakel Seneca

Paneer Capsicum - vegetarret når det skal gå hurtigt

5 fra 4 stemmer
Paneer Capsicum er navnet på en af mine go too retter, når det skal gå stærkt. Retten indeholder peberfrugt, paneer og en masse krydderier
Antal: 2 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Indisk
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 2 spsk olie
  • 1 stk rødløg - skåret i strimler
  • 2 fed hvidløg - hakket
  • 1 spsk revet ingefær
  • 1 stk grøn peberfrugt - skåret i tern
  • 2 stk blommetomater - hakket
  • 75 g paneer - skåret i tern
  • 1 hel frisk chili
  • 1 tsk hele spidskommen
  • 1 tsk stødt gurkemeje
  • 1 tsk stødt koriander
  • 1 tsk garam masala
  • 0,5 tsk rørsukker
  • 2 stk laurbærblade
  • 0,5 tsk salt

Fremgangsmåde
 

  1. Tag en pande og tilføj olie, spidskommen og lauerbærblade. Steg det, indtil spidskommen begynder at sprække.
  2. Tilføj løget og steg det i to minutters tid eller indtil det begynder at virke en smule gennemsigtigt.
  3. Tilføj hvidløg, ingefær og chili og lad det stege med løget i omkring fem minutter. Tilføj derefter peberfrugten og lad det stege yderligere to minutter.
  4. Tilføj de hakkede tomater og salt. Put låg på og skru ned på lav varme. Lad det stege i fire minutter, så tomaterne afgiver deres væske.
  5. Tilføj gurkemeje, stødt koriander, garam masala, rørsukker og bland det godt sammen. Put låg på igen og lad det stege i yderligere fem minutter.
  6. Tilføj paneer, put låg på panden og sluk for varmen. Paneeren skal bare varmes op fra de andre ingredienser. Smag til med salt og sukker.
  7. Din hurtige vegetarret, Paneer capsicum, er klar til servering.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Server paneer capsicum sammen med nogle af vores andre indiske opskrifter:

Samosa fra Goa

4.9 fra 16 stemmer
Samosa er sprøde, lækre madbrød, som vi kender fra Indien. Her er en opskrift med et krydret kartoffelfyld, som er lige til at spise.
Gå til opskrift
Samosa fra Indien

Palak paneer - indisk vegetarret med spinat

4.8 fra 24 stemmer
Palak paneer, min yndlingsret. Denne ret er så fuld af lækre smage, og så er rettens grønne farve utrolig smuk og appetitlig.
Gå til opskrift
Palak Paneer

Indisk street food Vada Pav

5 fra 6 stemmer
Indisk street food er noget, inderne mødes om efter arbejde. Her er opskriften på Vada Pav, som er en lækker krydret kartoffelkugle i brød.
Gå til opskrift
ndisk street food: Vada Pav
Om Rakel
Rakel Seneca

Rakel har boet i Indien de sidste tre år. Derfor er mange af hendes opskrifter inspireret af de varme himmelstrøg. Derudover har hun levet som vegetar i ni år, og deler lækre vegetar- og bageopskrifter, som alle kan nyde.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud på aftensmad

Billede af hvid aspargessalat med tomater.

Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing

Billede af sønderjysk stang.

Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)

Forsiden lige nu

billede med sommermad
Sommermad (opskrift på lækre sommerretter)→ Se opskriften
Billede af sønderjysk stang.
Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)→ Se opskriften
jordbærcrumble med kokos og hvid chokolade
Jordbærcrumble - opskrift med jordbær, kokos og hvid chokolade→ Se opskriften
Ugens vine uge 23
Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest→ Se opskriften
billede med pandekager klar til servering
Pandekager - nem opskrift på gammeldags pandekagedej→ Se opskriften
Super sprøde ciabattabrød, der er klassiske madbrød fra Italien. Brødene bliver luftige og med store huller, som mange godtt kan lide ciabattabrødene. Opskirften giver disse tre lækre brød. Foto: Madensverden.dk.
Ciabattabrød med store huller - italiensk ciabatta uden æltning→ Se opskriften
billede med mørbrad frikasse
Mørbrad frikassé→ Se opskriften
billederesultat for fyldt spidskål med oksekød i ovn
Fyldt spidskål med oksekød→ Se opskriften
stor bradepandekage med jordbær
Stor bradepandekage med jordbær - opskrift til mange→ Se opskriften
Billede af hvid aspargessalat med tomater.
Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required