• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Hjemmelavet pålægschokolade til morgenbordet

Hjemmelavet pålægschokolade til morgenbordet

Hjemmelavet pålægschokolade
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
8
SHARES
FacebookMessenger8PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 11. juli 2022 - Udgivet: 9. juli 2022

Hjemmelavet pålægschokolade med chokolade af en god kvalitet er det perfekte pålæg til en friskbagt bolle på en dejlig søndag morgen.

Hjemmelavet pålægschokolade smager fantastisk i og med, at du selv kan vælge, hvilken chokolade du bruger i opskriften. Så du kan både bruge mørk, hvid og mælkechokolade.

Jeg har selv brugt mælkechokolade, og så smeltede jeg også en smule mørkt, så jeg kunne lave et fint mønster, før det størknede. Det behøves selvfølgelig ikke, men jeg synes, det er meget fint.

Opskriften er derudover ekstrem nem at lave, den kræver jo kun en ingrediens.

Opskrift på hjemmelavet pålægschokolade

Hjemmelavet pålægschokolade
Rakel Seneca

Hjemmelavet pålægschokolade

5 fra 1 stemme
Hjemmelavet pålægschokolade med chokolade af en god kvalitet er det perfekte pålæg til en friskbagt bolle på en dejlig søndag morgen.
Forb. tid 5 minutter min
Tilb. tid 15 minutter min
Samlet tid 20 minutter min
Antal: 10 stykker
Ret: Søde sager
Køkken: Dansk
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 100 g chokolade - lys eller mørk

Fremgangsmåde
 

  1. Start med at tage en bageplade og beklæd den med bagepapir, så den er klar til senere.
  2. Hak chokoladen og tilføj lidt over halvdelen i en glasskål, smelt den nu over et vandbad. Når chokoladen er smeltet, så tilføjes resten af den hakkede chokolade, og der slukkes for varmen.
  3. Rør det godt sammen, indtil det er helt smeltet. Hæld derefter den smeltede chokolade ud på bagepapiret.
  4. Brug en smørkniv eller spartel til at glatte det ud, så det er jævnt og har en tykkelse på cirka et par milimeter.
  5. Hvis du ønsker at pynte pålægschokoladen, så skal det gøres nu.
  6. Lad den stivne en smule i cirka fem minutter, derefter kan du skære den i passende stykker.
  7. Lad din hjemmelavet pålægschokolade fuldstændig stivne nu, og så er den klar til servering.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tip

Prøv også at drysse lidt hakkede nødder udover din hjemmelavet pålægschokolade - eller måske krymmel hvis de laves til børn.

Det er kun fantasien, der sætter grænser. Du kan endda komme rosa peber på.

Se også vores andre hjemmelavet pålæg her:

Figenpålæg - smørepålæg med figner

Hjemmelavet peanutbutter på kun 10 minutter

Sådan laver du Nutella

Om Rakel
Rakel Seneca

Rakel har boet i Indien de sidste tre år. Derfor er mange af hendes opskrifter inspireret af de varme himmelstrøg. Derudover har hun levet som vegetar i ni år, og deler lækre vegetar- og bageopskrifter, som alle kan nyde.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af sandwichboller.

Sandwichboller - lækre og nemme brød til sandwich

Billede af nakkesteg på spyd.

Nakkefilet på spyd (nakkesteg grillet på rotisseri)

Billede af lynsyltet squash med grønne bønner.

Lynsyltet squash med grønne bønner, hvidløg og mynte

Sæson i juli

Sæson i juli: Se alle de danske frugter og grøntsager

Madplan uge 27

Ugens madplan uge 27 med gode sommerretter

Billede af Vining bøfgryde.

Viking bøfgryde - gryderet med oksesauté

Forsiden lige nu

sommerpande med kylling og kål
Sommerpande med kylling og kål→ Se opskriften
billede med squashfrikadeller
Squashfrikadeller - vegetariske deller med squash→ Se opskriften
Billede til mukimame med bulgur.
Mukimame med bulgur, bønner og vinaigrette→ Se opskriften
Sæson i juli
Sæson i juli: Se alle de danske frugter og grøntsager→ Se opskriften
billederesultat for wraps med kylling
Nemme wraps med kylling og spidskål→ Se opskriften
Kyllingeret med ris i ovn
Kyllingeret med ris i ovn→ Se opskriften
Madplan uge 27
Ugens madplan uge 27 med gode sommerretter→ Se opskriften
kartoffelsalat med soltørrede tomater
Kartoffelsalat med soltørrede tomater og gul peberfrugt→ Se opskriften
kyllingesatay spyd
Kyllingesatay - marinerede kyllingespyd til ovn eller grill→ Se opskriften
Billede med sort peber.
Peber - fakta og viden om sort, hvid og grøn peber→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required