Sådan laver du hjemmelavet Nutella. Den perfekte opskrift på hjemmelavet smørepålæg fra kokken Jesper Koch, der blandt andet er kendt fra Masterchef.
Hjemmelavet Nutella. Allerede nu løber munden næsten i vand, og her er opskriften på Kochs deluxe smørepålæg.
Det er smørepålæg som den kendte kok Jesper Koch laver den, og ham kender du blandt andet fra Danmarks gastronomiske univers, som dommer i TV-programmet Masterchef på TV3 og som frontmand for restauranten på Hotel Alsik i Sønderborg.
Men lige her gælder det den hjemmelavede Nutella og smørepålæg, som Flemming Nissen fra Flemmings Lækkerier viser dig hvordan skal laves.
Opskriften giver ca. fire glas af Kochs deluxe smørepålæg.
Ingredienser til hjemmelavet Nutella
5 dl fløde
50 g rørsukker (eller almindeligt sukker)
400 g mørk chokolade (min 57,7 % cacao - mit var 72%)
100 g hvid chokolade
100 g saltet smør
150 g ristede, smuttede, hakkede hasselnødder
Fremgangsmåde
Fremgangsmåden er meget simpel, og den kan du se i denne video, hvor Flemming Nissen fra Flemmings Lækkerier viser dig hvordan du laver hjemmelavet Nutella (Jesper Kochs deluxe smørepålæg).
Se i øvrigt også den store smagstest af smørepålæg.
Din vurdering
-
Hjemmelavet Nutella
Stem her
( stemmer)- Ingen reklamer og annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe lækre opskrifter
- Fortsat udvikling af Danmarks bedste madunivers
- Kæmpe tak herfra fordi du bakker op om Madens Verden
Del dine ideer og tanker med os andre her: