• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Snacks og søde sager › Hjemmelavet marcipanbrød - tre forskellige slags

Hjemmelavet marcipanbrød - tre forskellige slags

Hjemmelavet marcipanbrød
4.8 fra 4 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
42
SHARES
FacebookMessenger42PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 24. juni 2023 - Udgivet: 8. oktober 2020

Hjemmelavet marcipanbrød smager bare bedst. Her får du opskriften på tre forskellige med hver sit fyld: lakrids, cognac og kokos.

Hjemmelavet marcipanbrød smager bare bedst. Og så kan man komme lige præcis den smag i, som man ønsker.

Her har vi lavet tre forskellige slags marcipanbrød med ren marcipan og mørk chokolade.

Det er ingen sag at ælte de forskellige smagsgivere som cognac, lakridspulver og kokos ind i marcipanen.

Det vanskelige kan være at arbejde med smeltet chokolade, men hvad gør det, at man får chokoladefingre, hvis resultatet bliver lækkert.

Se flere konfektopskrifter her:

  • Marcipanhjerter med lakrids
  • Hjemmelavede marcipanbolde
  • Træstamme - opskrift på marcipanroulade

Opskrift på hjemmelavet marcipanbrød

Hjemmelavet marcipanbrød
Karen SenecaKaren Seneca

Hjemmelavet marcipanbrød med forskellige smage

4.75 fra 4 stemmer
Hjemmelavet marcipanbrød smager bare bedst. Her får du opskriften på tre forskellige med hver sit fyld: Lakrids, cognac og nødder.
Samlet tid 20 minutter min
Antal: 9 stk
Ret: Søde sager
Køkken: Dansk
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 300 g marcipan
  • 200 g mørk chokolade
  • 1 tsk cognac
  • 2 tsk lakridspulver
  • 1 spsk kokosmel
  • guldstøv

Fremgangsmåde
 

  1. Del marcipanen i tre dele.
  2. Ælt cognac ind i den ene del, lakrids i den anden og kokos i den tredje. Jeg bruger hænderne.
  3. Rul dem ud til 1,5 cm. tykkelse og skær marcipanen i stave eller form dem som de marcipanbrød, man køber.
  4. Temper chokoladen således: Over et vandbad smelter du to tredjedel chokolade. Når den er smeltet hælder du resten i og rører rundt, så den sidste tredjedel også smelter.
  5. Lad chokoladen køle lidt ned, før du hælder den over marcipanbrødene.
  6. Placer marcipanen på en rist og hæld den smeltede chokolade hen over. Du kan også stikke en gaffel i bunden af dem og dyppe dem i chokoladen.
  7. Drys med guld- og kobberstøv eller anden pynt. Sæt dem i køleskabet et par timer.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Sådan tempererer du chokolade i mikroovnen

Du kan sagtens temperere chokoladen til hjemmelavet marcipanbrød i mikroovnen. Her skal du også kun smelte to tredjedele og røre den sidste tredjedel i massen, når chokoladen er stivnet.

Kom skålen med chokolade i ovnen, sæt den på 20 sekunder, tag skålen ud og rør rundt, sæt den i ovnen igen i 20 sekunder, tag den ud og rør.

Gentag, til du har smeltet al chokoladen.

Om Karen
Karen Seneca
Karen Seneca

Karen er journalist, forfatter og rejseblogger. Og så er hun en ægte madnørd, som elsker at eksperimentere i køkkenet.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af kartofler med dillercreme dildcreme.

Kartofler med dillercreme (dildcreme)

Billede af salat med torsk og grøntsager.

Salat med torsk, tomater, broccoli og avocado

Ugens vine uge 29, 2025

Ugens vine uge 29, 2025 med gode vine fra New Zealand og boblende rosé

Ugens madplan uge 29

Ugens madplan uge 29 byder på dejlig aftensmad til hele ugen

Billede af pighvarsalat.

Pighvarsalat - salat med rester af pighvar eller anden hvidfisk

Billede af stegt fennikel med ærter og grønne asparges.

Stegt fennikel med ærter og grønne asparges

Forsiden lige nu

Lasagne retter under 500 kalorier
10 madopskrifter på retter med under 500 kalorier→ Se opskriften
Ugens madplan uge 29
Ugens madplan uge 29 byder på dejlig aftensmad til hele ugen→ Se opskriften
Billede resultat for tilbehør til aftensmad
12 opskrifter på tilbehør til aftensmad→ Se opskriften
wok med edamamebønner og kylling
Wok med edamamebønner og kylling→ Se opskriften
billederesultat for havregrødsboller
Opskrift på lækre havregrødsboller→ Se opskriften
Hvad skal vi have at spise?
Hvad skal vi have at spise? Her får du 9 lækre retter→ Se opskriften
billede med frugttærte
Frugttærte med kransekage og flødecreme→ Se opskriften
Ugens vine uge 29, 2025
Ugens vine uge 29, 2025 med gode vine fra New Zealand og boblende rosé→ Se opskriften
billede med hindbærsnittetærte
Hindbærsnittetærte med mazarin og lækkert fyld→ Se opskriften
billede for den du ved nok kage
Den du ved nok kage - nem opskrift på chokoladedrømmekage→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required