Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Snacks og søde sager › Hjemmelavet marcipanbrød - tre forskellige slags

Hjemmelavet marcipanbrød - tre forskellige slags

Hjemmelavet marcipanbrød
4.8 fra 4 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
43
SHARES
FacebookMessenger43PinterestEmailSMS

Hjemmelavet marcipanbrød smager bare bedst. Her får du opskriften på tre forskellige med hver sit fyld: lakrids, cognac og kokos.

Hjemmelavet marcipanbrød smager bare bedst. Og så kan man komme lige præcis den smag i, som man ønsker.

Her har vi lavet tre forskellige slags marcipanbrød med ren marcipan og mørk chokolade.

Det er ingen sag at ælte de forskellige smagsgivere som cognac, lakridspulver og kokos ind i marcipanen.

Det vanskelige kan være at arbejde med smeltet chokolade, men hvad gør det, at man får chokoladefingre, hvis resultatet bliver lækkert.

Se flere konfektopskrifter her:

  • Marcipanhjerter med lakrids
  • Hjemmelavede marcipanbolde
  • Træstamme - opskrift på marcipanroulade

Opskrift på hjemmelavet marcipanbrød

Hjemmelavet marcipanbrød med forskellige smage

Karen SenecaKaren Seneca
4.8 fra 4 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Samlet tid: 20 minutter min
Hjemmelavet marcipanbrød smager bare bedst. Her får du opskriften på tre forskellige med hver sit fyld: Lakrids, cognac og nødder.
Antal: 9 stk
Ret: Søde sager
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 300 g marcipan
  • 200 g mørk chokolade
  • 1 tsk cognac
  • 2 tsk lakridspulver
  • 1 spsk kokosmel
  • guldstøv

Fremgangsmåde

  1. Del marcipanen i tre dele.
  2. Ælt cognac ind i den ene del, lakrids i den anden og kokos i den tredje. Jeg bruger hænderne.
  3. Rul dem ud til 1,5 cm. tykkelse og skær marcipanen i stave eller form dem som de marcipanbrød, man køber.
  4. Temper chokoladen således: Over et vandbad smelter du to tredjedel chokolade. Når den er smeltet hælder du resten i og rører rundt, så den sidste tredjedel også smelter.
  5. Lad chokoladen køle lidt ned, før du hælder den over marcipanbrødene.
  6. Placer marcipanen på en rist og hæld den smeltede chokolade hen over. Du kan også stikke en gaffel i bunden af dem og dyppe dem i chokoladen.
  7. Drys med guld- og kobberstøv eller anden pynt. Sæt dem i køleskabet et par timer.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Sådan tempererer du chokolade i mikroovnen

Du kan sagtens temperere chokoladen til hjemmelavet marcipanbrød i mikroovnen. Her skal du også kun smelte to tredjedele og røre den sidste tredjedel i massen, når chokoladen er stivnet.

Kom skålen med chokolade i ovnen, sæt den på 20 sekunder, tag skålen ud og rør rundt, sæt den i ovnen igen i 20 sekunder, tag den ud og rør.

Gentag, til du har smeltet al chokoladen.

Om Karen
Karen Seneca
Karen Seneca

Karen er journalist, forfatter og rejseblogger. Og så er hun en ægte madnørd, som elsker at eksperimentere i køkkenet.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Bagte rabarber
    Bagte rabarber (opskrift på rabarber bagt i ovn)
  • billede med hjemmelavede mælkesnitter
    Hjemmelavede mælkesnitter (sådan laver du dem nemt)
  • marcipan med nutella og hvid chokolade
    Marcipan med nutella og hvid chokolade
  • Marengsspøgelser til Halloween
    Marengsspøgelser direkte til Halloween

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter, og modtage vort populære nyhedsbrev.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required