Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Her er du: Forside › Supper › Hjemmelavet andebouillon - den nemme opskrift

Hjemmelavet andebouillon - den nemme opskrift

billederesultat for hjemmelavet andebouillon
4.7 fra 11 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
35
SHARES
FacebookMessenger35PinterestEmailSMS
Opdateret: 4. november 2020 - Udgivet: 4. november 2020

Her er en nem opskrift på hjemmelavet andebouillon, der laves af hals og vinger fra anden. Andebouillonen bruges til en god sovs til andesteg.

Hjemmelavet andebouillon er meget nem at lave, og den passer sig selv, mens den står og simrer.

Andebouillonen laves på en bund af hals og vinger fra en anden eller to, som koges sammen med grøntsager i ca. 5-6 timer.

Opskrift på andebouillon

newyorkerbyheart.com topbilledeMadens Verden

Hjemmelavet andebouillon - den nemme opskrift

4.73 fra 11 stemmer
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 5 timer t
Samlet tid 5 timer t 15 minutter min
Antal: 4
Ret: Sovs og saucer
Køkken: Dansk
Kalorier: 150
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • hals og vingespidser fra and/flere ænder
  • 2 stængler bladselleri - i gove stykker
  • 2 gulerødder - i grove stykker
  • 1 løg - i grove stykker
  • 2-3 kviste rosmarin
  • 2-3 kviste timian
  • salt og friskkværnet peber
  • Lidt persille
  • 4 fed hvidløg - med skal men let knuste
  • Lidt balsamico
  • vand
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Fremgangsmåde
 

  1. Kom lidt olie i en gryde og brun hals og vingespidser godt af. Det er bunden i en god og hjemmelavet andebouillon.
  2. Kom de groftskårne grønsager ved og krydr med salt og friskkværnet peber, lad det svitse og brune lidt.
  3. Kom de friske krydderurter ved og lad også dem afgive smag.
  4. Hæld lidt balsamico ved og lad det koge ind, til det næsten er helt væk - men IKKE så det brænder på!!.
  5. Hæld så vand ved, så det lige dækker and, grønsager og krydderurter, kog det op og lad det simre under låg i 5-6 timer.
  6. Den færdigkote andebouillon sigtes og så er den klar til brug.
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Kalorier: 150kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Tips

Hjemmelavet andebouillon bruges nu til en god sovs til din andesteg.

Andebouillonen kan koges lidt ind sammen med stegesky fra dine ænder, og derefter tilsættes piskefløde og jævnes med lidt Maizena.

Smag sovsen til med lidt citronsaft, salt og friskkværnet peber.

Se også disse opskrifter:

Stegetid på and og andesteg (vægt og tid i ovn)

4.8 fra 457 stemmer
Her finder du den perfekte stegetid på and. En oversigt over hvor længe anden skal steges ud fra hvor stor din and og andesteg er.
Gå til opskrift
billederesultat for stegetid på and og andesteg

Andesovs - opskrift på den bedste sovs til andesteg

4.8 fra 169 stemmer
Andesovs til anden juleaften skal laves på en god fond, og tilsættes lidt fløde og ribsgele. Her får du min opskrift på den perfekte andesovs.
Gå til opskrift
andesovs

Andebryst på grill eller pande (stegetid og kernetemperatur)

4.9 fra 19 stemmer
Andebryst er en populær spise, og her kan du se hvordan du enten griller andekødet, eller hvordan du tilbereder det perfekt på panden.
Gå til opskrift
billederesultat for andebryst
Om
newyorkerbyheart.com topbillede
Madens Verden

Vi er glade for her på Madensverden at få lov til at viderebringe de lækre opskrifter fra bloggen Newyorkerbyheart.com. Bloggen blev startet af Birthe Lynggaard i 2006, hvor hun delte sin store kærlighed for bøger, rejser mv. og især mad. Birthe gik desværre, pga. sygdom, alt for tidligt bort i 2014 og bloggen har siden ligget stille hen. Vi, og Birthes efterladte, synes dog, at hendes opskrifter fortsat skal leve og vække inspiration. Til glæde og gavn.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Kaj Kelman skriver

    november 03, 2024 at 10:48 am

    Jeg skal for første gang stå for andesteg og glæder mig at prøve opskriften

    Svar

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube
Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required