Her får du min opskrift på hasselback kartofler i airfryer. De flotte kartofler er nemme at lave i airfryeren, hvor de opnår en god sprødhed.
Hasselback kartofler i airfryer er en nem og smart måde at tilberede de populære kartofler på.
Kartoflerne skæres i skiver, men ikke helt igennem, og derefter forbages de, inden de pensles og krydres. Ønsker du lave de klassiske hasselback kartofler i ovn, finder du opskriften her.
Se også: Bananmuffins i airfryer - nemme og luftige
Du kan med fordele bruge mellemstore kartofler, som du ikke behøver a skrælle. Og læg gerne et stykke bagepapir på risten i din airfryer, så kartoflerne ikke hænger fast.
Jeg plejer at krydre kartoflerne med timian og flagesalt, men du også bruge hvidløgspulver, paprika, rosmarin og meget andet. Det er op til dig.
Her er der tilbehør til fire personer.
Opskrift på hasselback kartofler i airfryer

Hasselback kartofler i airfryer
Ingredienser
Fremgangsmåde
- Til hasselback kartofler i airfryer starter du med, at vaske og tørre kartoflerne, men du behøver ikke skrælle dem.
- Skær en tynd skive af hver kartoffel, så de kan stå jævnt, og læg så en kartoffel mellem to trægrydeskeer. Skær kartoflerne i skiver, men grydeskeerne hindrer, at du kommer til at skære helt igennem.
- Læg kartoflerne på et stykke bagepapir på risten i din airfryer, og bag dem nu i 15 minutter ved 180 grader, så kartoffelskiverne åbner sig.
- Pensl kartoflerne med smeltet smør, og krydr med timian og flagesalt.
- Bag kartoflerne færdige i yderligere 20 minutter ved 180 grader. Tilberedningstiden er samlet 35 minutter ved 180 grader, men den kan afhænge af hvilken model airfryer man bruger.
Næringsindhold
Få tilsendt opskriften på mail
Tips
Sådan laver du lækre og sprøde hasselback kartofler i airfryer. Det er da nemt. Velbekomme.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Bemærk: Ingen bindingsperiode
Comments
No Comments