• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Gulerodspande med porrer og kylling

Gulerodspande med porrer og kylling

billede med gulerodspande
4.8 fra 24 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
277
SHARES
FacebookMessenger277PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  28. oktober 2022 - Udgivet:  28. oktober 2022

Lav en lækker og nem gulerodspande med porrer og kylling til aftensmad. En simpel middagsret med lækker smag, og den er hurtig at lave.

Gulerodspande er mit bud på en lækker og nem ret til aftensmad, der laves med få ingredienser.

Panderetten indeholder selvfølgelig masser af gulerødder, men derudover kan du glæde dig til porrer og kylling.

Jeg har lavet den med en madlavningsfløde, der indeholder væsentlig færre kalorier end traditionel piskefløde, men det er selvfølgelig op til dig,

Opskriften er beregnet til fire personer, og den kan spises uden yderligere tilbehør. Men du kan sagtens servere kogte ris til.

Opskrift på gulerodspande

billede med gulerodspande
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Gulerodspande med porrer og kylling

4.75 fra 24 stemmer
Lav en lækker og nem gulerodspande med porrer og kylling til aftensmad. En simpel middagsret med lækker smag, og den er hurtig at lave.
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 15 minutter min
Samlet tid 30 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Kalorier: 459
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 450 g kyllingebryst - skåret i mindre tern
  • 1 spsk smør - til stegning
  • 400 g gulerødder - i mindre tern
  • 2 store porrer - halveret, skåret i skiver
  • 1 tsk oregano - tørret
  • 1 bouillonterning - kylling
  • 5 dl madlavningsfløde
  • 2 tsk sennep
  • 1 citron - lidt friskpresset citronsaft
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde
 

  1. Kyllingebryst skæres ud i mindre tern, og gulerødder og porrer gøres klar som anvist.
  2. Varm en god og stor pande op, og smid en stor spiseskefuld smør i. Lad smørret bruse af.
  3. Tilsæt kyllingekød og lad det stege grundigt ved meget høj varme, så det får lidt stegeskorpe. Vendes rundt, og steges et par minutter. Krydr med lidt salt og friskkværnet peber.
  4. Tilsæt gulerødder og lad dem stege med et minuts tid, Vendes ofte undervejs.
  5. Tilsæt så porrer sammen med oregano, vend rundt og kom så en smuldret bouillonterning ved sammen med madlavningsfløde og to teskefulde sennep.
  6. Lad det småkoge i 8-10 minutter, hvor du rører lidt rundt undervejs. Gulerødderne i en gulerodspande må gerne have lidt bid, men skal heller ikke være for rå.
  7. Smag til med lidt friskpresset citronsaft, salt og peber.

Næringsindhold

Kalorier: 459kcalKulhydrater: 14gProtein: 28gFedt: 33gMættet fedt: 20gFlerumættet fedt: 2gEnkelumættet fedt: 9gTransfedt: 0.1gKolesterol: 164mgNatrium: 1092mgKalium: 823mgKostfibre: 4gSukker: 7gVitamin A: 17961IUVitamin C: 13mgCalcium: 105mgJern: 1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Noter

Gulerodspande serveres straks. Pynt evt. med lidt hakket persille, og server evt. et stykke lækkert madbrød til.

Der kan også tilsættes andre rodfrugter, herunder eks. persillerødder, pastinakker og kartofler, men husk at skære dem i små tern, så de kan nå at blive møre.

Se flere opskrifter

  • billederesultat for gulerodsgryde med kylling
    Gulerodsgryde med kylling og spinat
  • billederesultat for kartoffelgryde
    Kartoffelgryde - lækker som tilbehør til dine favoritretter
  • Kikærtegryde
    Kikærtegryde - vegetarisk gryderet fra Indien
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Tove Andersen

    november 07, 2024 at 3:00 pm

    Jeg vil gerne være medlem, har prøvet men kan ikke komme igennem til betaling.
    I har min mailadr. Hvad gør jeg galt når den siger jeg er tilmeldt, men det tror jeg ikke jer er.

    Svar
  2. Sanni

    september 17, 2024 at 2:32 pm

    Den smager simpelthen så fantastisk godt, så jeg bliver ofte mindet om af min mand, at nu kan vi da godt lave gulerodspande igen.
    Vi er kun 2 personer, så vi har til 2 dage og det er jo en billig ret.
    Kan sagtens laves til gæster når den serveres med ris til.

    Svar
  3. Karen Jensen Wales

    oktober 21, 2023 at 7:44 pm

    Der er så mange opskrifter som jeg gerne vil lave men…..da jeg er ene er portionerne til tider for store. Det ville være så hjælpsomt hvis der var noteret at det er fryse egnet.
    Da jeg bor i Canada er der somme tider tvivl on hvad størrelse en dåse er. Hvis det blev angivet i ml ville det være en stor hjælp.
    På forhånd tak
    Karen M

    Svar
  4. Jane

    november 02, 2022 at 6:31 pm

    Nemt at lave og smager virkelig godt!

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af sauce gribiche med grønne asparges.

Sauce gribiche med grønne asparges

Billede af valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel.

Valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud på aftensmad

Forsiden lige nu

Billede af ramen.
Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe→ Se opskriften
billede til Sund aftensmad
Sund aftensmad - nemme og lækre retter→ Se opskriften
Kylling med blomkål i fad er en nem ret, hvor du også kommer porrer og gulerødder i fadet sammen med fløde og bouillon. Retten kan nydes som den er, eller serveres med ris eller pasta. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.
Kylling med blomkål, porrer og gulerødder i fad→ Se opskriften
salat med laks og ærter
Salat med laks og ærter→ Se opskriften
kartoffelsalat med asparges
Kartoffelsalat med asparges, tomat og sennepsdressing→ Se opskriften
billede med sommermad
Sommermad (opskrift på lækre sommerretter)→ Se opskriften
Billede af sønderjysk stang.
Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)→ Se opskriften
jordbærcrumble med kokos og hvid chokolade
Jordbærcrumble - opskrift med jordbær, kokos og hvid chokolade→ Se opskriften
Ugens vine uge 23
Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest→ Se opskriften
billede med pandekager klar til servering
Pandekager - nem opskrift på gammeldags pandekagedej→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required