• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Shop
  • PLUS
Du er her: Forside › Kager › Guf guf kage - nem opskrift på bradepandekage med kokos

Guf guf kage - nem opskrift på bradepandekage med kokos

billede med guf guf kage
4.7 fra 103 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
866
SHARES
FacebookMessenger866PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 25. juli 2025 - Udgivet: 12. juni 2025

Sig guf guf kage og tænderne begynder at løbe i vand. Den populære kage med kokostopping er nem at lave, og her får du opskriften på den.

Guf guf kage. Tjah, navnet siger jo allerede sig selv, for her er der virkelig tale om lækker kage. Den populære chokoladekage laves med den populære topping, der blandt andet består af kokos, kakao, kaffe og smør - og kagen er altså meget nem at lave.

Bagetiden er cirka 40 minutter, og det afhænger selvfølgelig af hvor meget din ovn varmer. Ønskes kagen bagt i en stor bradepande - altså den, der fylder hele ovnen, så ganges opskriften blot op med 2. Brug mængdeknapperne i opskriften.

Brug kagen til kaffebordet - eller tag den med på jobbet til dine kolleger. De bliver himmel henrykte over denne lækre kage. Der er nok til 15 personer i opskriften. God bagelyst.

Se flere opskrifter:

Alletiders mumse chokoladekage

Den du ved nok kage

Drømmekage fra Brovst

Indhold på siden
  • Sig guf guf kage og tænderne begynder at løbe i vand. Den populære kage med kokostopping er nem at lave, og her får du opskriften på den.
  • Guf guf kage
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde 
  • Næringsindhold
  • Billeder
  • Tips
  • FAQ
  • Kommentarer
billede med guf guf kage
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Guf guf kage

4.74 fra 103 stemmer
Sig guf guf kage og tænderne begynder at løbe i vand. Den populære kage med kokostopping er nem at lave, og her får du opskriften på den.
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 40 minutter min
Samlet tid 55 minutter min
Antal: 15 personer
Ret: Kager
Køkken: Dansk
Kalorier: 449
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 4 æg
  • 250 g sukker
  • 250 g hvedemel
  • 50 g kakao - svarende til ca. 4 spsk
  • 20 g vaniljesukker - svarende til ca. 4 tsk
  • 15 g bagepulver - svarende til 3-4 tsk
  • 2 dl mælk
  • 250 g smør - eller margarine, smeltet
Topping
  • 120 g smør
  • 1 dl kaffe - stærk
  • 15 g vaniljesukker - svarende til 3 tsk
  • 25 g kakao - svarende til 3 spsk
  • 175 g flormelis
  • 200 g kokosmel

Fremgangsmåde
 

  1. Sukker og æg kommes i en skål og piskes lyst og skummende. Brug en elpisker.
  2. Vej hvedemel, kakao, vaniljesukker og bagepulver af i en anden skål og bland det sammen. Sigtes og vendes i æggeblandingen skiftevis med mælk og smeltet smør. Her skal du ikke piske, men vend dejen forsigtigt sammen.
  3. Dejen hældes i en smurt eller bagepapir beklædt bradepande. Størrelsen på bradepanden skal være ca. 30 gange 20 centimeter, afhængig af hvor høj du ønsker kagen.
  4. Bag guf guf kagen i 40 minutter ved 175 grader over- og undervarme, og det sker på næstnederste rille. Prik i kagen for at tjekke at den er gennembagt.
  5. Imens laves kokosglasuren: Alle ingredienser blandes i en gryde og smeltes ved lav varme og under omrøring. Det tager ca. 10 minutter, så gå i gang 10 minutter før kagen er færdigbagt.
  6. Når kagen er bagt, tages kagen ud og mens den stadig er VARM prikkes den over det hele med en gaffel.
  7. Glasuren med kokos hældes over og bredes ud. Fordel den jævnt.

Næringsindhold

Kalorier: 449kcalKulhydrater: 54gProtein: 7gFedt: 24gMættet fedt: 16gFlerumættet fedt: 1gEnkelumættet fedt: 6gTransfedt: 1gKolesterol: 98mgNatrium: 484mgKalium: 140mgKostfibre: 7gSukker: 32gVitamin A: 701IUCalcium: 38mgJern: 2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Billeder

Her er nogle billeder fra min bagning af kagen:

prik kagen med en gaffel straks efter den er kommet ud af ovnen
fordel kokosglasuren på kagen
guf guf kage køles af og skæres ud i passende stykker

Tips

Ønskes en lidt mindre sød udgave af guf guf kagen, der du med fordel blot tilsætte lidt mindre sukker i kagedejen, og lidt mindre flormelis i toppingen.

Selvfølgelig er det en chokoladekage, og selvfølgelig smager den sødt, men der kan godt skæres en smule ned.

Flere inspirerende opskrifter:

  • Grøn giftkage - klassisk bladankage
  • Svampet banankage med masser af banan
  • Æblekage med kanel, remonce og creme

FAQ

Hvor længe holder guf guf kagen?

Guf guf kagen har en god holdbarhed, og den er frisk i ca. 5-7 dage.

Kan man fryse guf guf kage?

Guf guf kagen kan sagtens fryses ned. Skær den gerne i portionsstykker inden nedfrysning. Kagen bliver faktisk næsten bedre af en tur i fryseren. Tøs blot op ved stuetemperatur.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Else

    september 30, 2024 at 8:03 pm

    Fremragende kage som er nem at bage, ungerne elsker den.

    Svar
  2. Thania Larsen

    marts 27, 2021 at 5:19 am

    Hej, hvilken str. bradepande skal der bruges i opskriften, synes ikke jeg kan læse mig frem til det 😊

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af bananchokoladekage.
    Bananchokoladekage med modne bananer
  • Billede med mørk chokoladekage.
    Mørk chokoladekage
  • billede til italiensk chokoladekage
    Italiensk chokoladekage med rigtig chokolade
  • Billede med ribsmuffins.
    Ribsmuffins - sommerens bedste muffins med ribs

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af squashfritter.

Squashfritter - sprøde og lækre fritter af squash

uge34-bedsteVinkøbMV

Ugens vine, uge 34, 2025: 20 topkøb fra Australien til Champagne!

Ugens madplan uge 34

Ugens madplan uge 34 med skøn aftensmad til hele ugen

Billede af hvid bolognese.

Hvid bolognese uden tomater

Billede af kyllingelår i fad med tomater og kartofler.

Kyllingelår i fad med tomater og kartofler

Billede resultat for kalkun nuggets.

Sprøde kalkun nuggets i panko rasp

Forsiden lige nu

billede med squashfrikadeller
Squashfrikadeller - vegetariske deller med squash→ Se opskriften
billederesultat for vegetarisk pastaret
Vegetarisk pastaret med squash og tomater på 15 min.→ Se opskriften
billede til peberfrugt i peberfrugt
Peberfrugt i peberfrugt med kylling og blomkål→ Se opskriften
Billede med figner.
Figner - opskrifter med figen, sæson, og holdbarhed→ Se opskriften
billede med kefirboller
Kefirboller - koldhævede→ Se opskriften
Billede af kyllingelår i fad med tomater og kartofler.
Kyllingelår i fad med tomater og kartofler→ Se opskriften
Ugens madplan uge 34
Ugens madplan uge 34 med skøn aftensmad til hele ugen→ Se opskriften
Billede resultat for kalkun nuggets.
Sprøde kalkun nuggets i panko rasp→ Se opskriften
billede med brombærmarmelade
Brombærmarmelade - nem marmelade med brombær→ Se opskriften
Billede med havregryn.
Havregryn - fakta, opskrifter og derfor er havren så sund→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required