Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Grøn pastasalat med creme fraiche dressing

Grøn pastasalat med creme fraiche dressing

grøn pastasalat
4.7 fra 11 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
101
SHARES
FacebookMessenger101PinterestEmailSMS

En lækker og nem opskrift på grøn pastasalat, der blandt andet laves med squash. Pastaen vendes i en skøn creme fraiche dressing og lidt parmesan ost.

Grøn pastasalat er en populær salat med pasta, squash, forårsløg, basilikum og en dejlig creme fraiche dressing.

Den grønne pastasalat er super nem at lave - og altid et sikkert hit som tilbehør på middagsbordet.

Opskrift på grøn pastasalat

Grøn pastasalat med creme fraiche dressing

newyorkerbyheart.com topbilledeMadens Verden
4.7 fra 11 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 10 minutter min
Samlet tid: 20 minutter min
En lækker og nem opskrift på grøn pastasalat, der blandt andet laves med squash. Pastaen vendes i en skøn creme fraiche dressing og lidt parmesan ost.
Antal: 4
Ret: Pasta
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 300 g pasta kogt al dente og skyllet med koldt vand
  • 150 g squash
  • 3-4 forårsløg finthakket
  • 2 fed hvidløg presset
  • 1 bundt basilikum hakket
Dressing
  • 1 lille bæger creme fraiche 18%
  • 1 bundt basilikum
  • 2 fed hvidløg presset
  • 50 g pinjekerner
  • 50 g parmesan frisk og revet
  • salt
  • friskkværnet peber friskkværnet

Fremgangsmåde

  1. Riv squash på den grove side af råkostjernet og bland det med de fintsnittede forårsløg, presset hvidløg og finthakket, frisk basilikum.
  2. Til dressingen kommes basilikum, creme fraiche, pinjekerner, hvidløg og revet ost i en blender og blendes (det bliver lidt tyndt af dette).
  3. Kan også blendes med en stavblender eller hvis dressingen ønskes tykkere - så skal der måske bruges lidt mere creme fraiche - kan alt hakkes fint og så blandes i creme fraichen.
  4. Krydr med salt og friskkværnet peber og bland det i squash-blandingen.
  5. Vend så den kolde pasta i og rør det hele godt rundt, så dressingen fordeles godt.
  6. Smag til og server.

Næringsindhold

Kalorier170kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Grøn pastasalat med creme fraiche dressing serveres som tilbehør til eks. kylling.

Se også opskrifter på:

Pastasalat med spidskål og ærter

Kold pastasalat med kylling

Om
newyorkerbyheart.com topbillede
Madens Verden

Vi er glade for her på Madensverden at få lov til at viderebringe de lækre opskrifter fra bloggen Newyorkerbyheart.com. Bloggen blev startet af Birthe Lynggaard i 2006, hvor hun delte sin store kærlighed for bøger, rejser mv. og især mad. Birthe gik desværre, pga. sygdom, alt for tidligt bort i 2014 og bloggen har siden ligget stille hen. Vi, og Birthes efterladte, synes dog, at hendes opskrifter fortsat skal leve og vække inspiration. Til glæde og gavn.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af svinemørbrad med estragonsauce.
    Svinemørbrad med estragonsauce (nem at lave på kort tid)
  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle
  • Billede af pasta soffritto.
    Pasta soffritto (klassisk italiensk pastaret uden kød)
  • Billede af pasta med broccoli.
    Pasta med broccoli i cremet flødesauce

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required