Her får du en nem opskrift på lækre grillspyd med frankfurter. Spyd med pølser er altid populære, og her er det også med bacon og majs.
Grillspyd med frankfurter er lækker sommermad, og sommertid er jo grilltid.
Jeg elsker at prøve mig frem med forskellige grillspyd. Nogle gange er det en succes - andre gange en kæmpe fiasko… haha. Men så er man blevet den erfaring rigere!
De her spyd er ret "nyopfundne" i vores lille hjem. Manden er ret vilde med dem, så mon ikke de vil blive lavet tit i sommerperioden?
Opskriften giver fem grillspyd med frankfurter, hvilket ofte er nok til fire personer. Lav flere hvis du synes det er for lidt.
Opskrift på grillspyd med frankfurter
Grillspyd med frankfurter - lækre spyd med pølser
Ingredienser
- 5 frankfurtere
- 2 pakker bacon - i skiver
- 3 rødløg
- 1 majskoble
- barbecuesauce - jeg brugte den fra Rema 1000
Fremgangsmåde
- Kog majskolben i ca. 20 minutter, lad den køle helt af og skær den i ca. 2 cm tykke skiver.
- Rul bacon skiver sammen en efter en.
- Skær frankfurtere ud i tykke skiver.
- Skræl rødløgene og del dem i kvarte.
- Kom skiftevis ingredienserne på et spyd i vilkårlig rækkefølge.
- Kom nu spyddene på grillen og pensel dem godt med barbecuesauce.
- Vend dem tit og pensel dem ved hver vending.
- Det tager ca. 20 til 25 minutter, før spyddene er færdige.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Tips
De færdige grillspyd med frankfurtere serveres straks.
Eventuelt med grillede kartofler og spidskålssalat, som du kan se opskriften på her:
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Del dine ideer og tanker med os andre her: