Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Grillmad › Grillede nakkekoteletter med hjemmelavet rub

Grillede nakkekoteletter med hjemmelavet rub

Grillede nakkekoteletter med hjemmelavet rub er en god opskrift, der giver dig virkelig møre koteletter med masser af smag. Foto: Madensverden.dk
Del gerne:
46
SHARES
FacebookMessenger46PinterestEmailSMS

Sådan laver du grillede nakkekoteletter med hjemmelavet rub, der giver meget møre og lækre koteletter med den rigtige grillsmag.

Grillede nakkekoteletter med hjemmelavet rub laves en nakkefilet.

Køb en hel nakkefilet, hvor du ofte kan få et par kilo kød for under 100 kroner. Så kig godt efter de gode tilbud.

Skær så fire gode og tykke koteletter ud af fileten, og de må gerne være tre centimeter tykke.

Opskriften er til fire personer.

Til grillede nakkekoteletter med hjemmelavet rub skal du anvende:

800 gram nakkefilet

Hjemmelavet rub laves af

2 teskefulde paprika
2 teskefulde tørret timian
1 teskefuld salt
1 teskefuld løgpulver
1 teskefuld hvidløgspulver
En halv teskefuld stødt spidskommen

Sådan laver du grillede nakkekoteletter med hjemmelavet rub:

Start med at blande din rub. Kom alle ingredienserne i en lille skål, og rør det godt sammen.

De tykke nakkekoteletter deles på midten, så du nu har otte stykker kød. Der bliver to til hver. Fordel rubben på kødet, og massér det ind i koteletterne.

Lad koteletterne trække smag i en lille times tid.

Tænd grillen op, og her skal du grille kødet ved både direkte og indirekte varme. Jeg har grillet dem i min Weber Q3200 gasgrill, hvor den inderste brænder forbliver slukket.

Grill først koteletterne et minut på hver side ved direkte varme, hvorefter kødet lægges ind på midten over indirekte varme.

Du skal holde en temperatur på omkring 190 grader i grillen.

Grill nu nakkekoteletterne færdige ved indirekte varme, hvor de skal have cirka 15 minutter.

Lad de færdiggrillede koteletter hvile fem minutter før de serveres med eksempelvis hvidløgskartofler i ovn. Og en lækker spidskålssalat.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Carina skriver

    maj 07, 2017 at 8:46 pm

    Hvad gør man, hvis man ikke har en gasgrill??

    Svar
    • Madensverden.dk skriver

      maj 07, 2017 at 8:56 pm

      Hej Carina
      De kan sagtens laves i en almindelig grill - eller blot en pande. Stegetiden er den samme 🙂
      Bedste hilsner
      Holger
      Madensverden.dk

      Svar

Mere inspiration

  • Billede med grillede blomkålssteaks.
    Grillede blomkålssteaks - super nemme og sunde
  • Billede af nakkesteg på spyd.
    Nakkefilet på spyd (nakkesteg grillet på rotisseri)
  • Billede af grillede grøntsager.
    Grillede grøntsager - sundt tilbehør lavet på grill
  • Billede med marmoreret grillfilet.
    Marmoreret grillfilet - opskrift med stegetid og tips

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter, og modtage vort populære nyhedsbrev.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.