Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Glaseret skinke

Glaseret skinke i ovn (sådan laver du glasering til kød)

billede med glaseret skinke
4.8 fra 56 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
305
SHARES
FacebookMessenger305PinterestEmailSMS
Indhold
  • Glaseret skinke
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Næringsindhold
  • Opskrift på glaseret skinke
  • Servering
  • Kommentarer

Glaseret skinke

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.8 fra 56 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 1 time t 15 minutter min
Samlet tid: 1 time t 30 minutter min
Sådan laver du glaseret skinke. Opskrift på en nem glasering, som du laver med brun farin og sennep, hvorefter skinken nemt glaseres i ovnen.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 1 kg skinke røget
  • 3 spsk brun farin
  • 1 spsk sennep

Fremgangsmåde

  1. Skinke koges som anvist på pakken. En almindelig røget skinke på et kilo skal typisk koges omkring 35 minutter. Lad derefter skinken hvile i vandet i ca. 30 minutter, hvor gryden altså er taget af blusset.
  2. Tag den kogte skinke op og fjern nettet. Du kan også ridse oversiden af skinken i ruder/skrå tern.
  3. Forvarm ovnen til 200 °C varmluft.
  4. Rør brun farin og sennep godt sammen.
  5. Smør skinken grundigt med glaseringen. For at lette rengøringen er det en god idé, at lægge skinken på et stykke bagepapir i et ildfast fad.
  6. Stil fadet med skinken ind midt i ovnen, hvor den skal have ca. 12-15 minutter. Glaseret skinke i ovn er færdig, når glaseringen er blevet gylden. Pas på den ikke bliver for mørk!

Næringsindhold

Kalorier613kcalKulhydrater1gProtein54gFedt42gMættet fedt15gFlerumættet fedt5gEnkelumættet fedt20gKolesterol155mgNatrium3009mgKalium721mgKostfibre0.2gSukker1gVitamin A3IUVitamin C0.01mgCalcium20mgJern2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Opskrift på glaseret skinke

Glaseret skinke og andre glaserede stykker er utroligt nemt at lave, og du skal blot bruge to ingredienser.

En klassisk glasering laves nemlig blot af brun farin og sennep, så det bliver ikke nemmere.

Til gengæld er netop glaseringen den perfekte afslutning og smagsgiver til kødet. Skinken tilberedes færdig i ovn, hvor den nemt glaseres.

Se også disse opskrifter:

  • Glaseret kalkunbryst
  • Sennepsglaseret svinemørbrad
  • Glaseret hamburgerryg
  • Honningskinke - skinke glaseret med honning

Servering

Glaseret skinke lægges på et skærebræt, og trækker lige 10 minutter inden udskæring.

Rester er fremragende som pålæg, og opbevares på køl. Husk at stille kødet hurtigt i køleskabet!

Serveringsforslag: Tilbehør kan være flødekartofler og en skøn broccolisalat. Men en kold, dansk kartoffelsalat passer også godt til.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Linett Stampe Mikkelsen skriver

    oktober 07, 2025 at 5:19 pm

    Jeg har købt en skinke på 3,3 kg. Hvor længe vil i koge den, når i siger 35 min. Pr. Kg?

    Er det så virkelig 1 t. Og 45 min den skal koge inden glasering og skal den så have mere tid i ovnen?

    Svar
  2. Lis Laue skriver

    januar 28, 2025 at 4:17 pm

    Jeg har købt en kogt og røget party skinke og skal lave en glaseret skinke til gæster i morgen.
    Allesteder står, der at skinken skal koges før den glaseres, men det skal den vel ikke, når der står kogt og røget?? Hvor længe skal jeg så give den i ovnen, når jeg glaserer den - og så den selvfølgelig er varm hele vejen igennem!
    Kan du hjælpe??
    På forhånd tak.
    Mvh. Lis

    Svar
  3. Birgitte Kirkeløkke skriver

    oktober 08, 2024 at 4:50 pm

    Meget udførligt beskrevet og super nem at gå til - og det blev PERFEKT

    Svar
  4. Elisabeth Postborg skriver

    december 17, 2023 at 12:55 am

    Hvis skinken vejer 2 kg, hvor lang tid bør jeg så koge den?

    Bh Elisabeth

    Svar
    • Birgitte Kirkeløkke skriver

      oktober 08, 2024 at 4:52 pm

      Han har lavet en hel manual med kogetider osv osv. ligger ved en anden opskrift på glaseret skinke

      Svar

Mere inspiration

  • Billede af svinemørbrad med estragonsauce.
    Svinemørbrad med estragonsauce (nem at lave på kort tid)
  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle
  • Billede af pasta soffritto.
    Pasta soffritto (klassisk italiensk pastaret uden kød)
  • Billede af pasta med broccoli.
    Pasta med broccoli i cremet flødesauce

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Du kan også fortsætte gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required