• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Glaseret skinke i ovn: Sådan laver du glasering til kød

Glaseret skinke i ovn: Sådan laver du glasering til kød

billede med glaseret skinke
4.8 fra 56 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
288
SHARES
FacebookMessenger288PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  15. august 2022 - Udgivet:  9. marts 2020

Sådan laver du glaseret skinke. Opskrift på en nem glasering, som du laver med brun farin og sennep, hvorefter skinken nemt glaseres i ovnen.

Glaseret skinke og andre glaserede stykker er utroligt nemt at lave, og du skal blot bruge to ingredienser.

En klassisk glasering laves nemlig blot af brun farin og sennep, så det bliver ikke nemmere.

Til gengæld er netop glaseringen den perfekte afslutning og smagsgiver til kødet. Skinken tilberedes færdig i ovn, hvor den nemt glaseres.

Se også disse opskrifter:

Glaseret kalkunbryst

Sennepsglaseret svinemørbrad

Glaseret hamburgerryg

Honningskinke - skinke glaseret med honning

Opskrift på glaseret skinke

billede med glaseret skinke
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Glaseret skinke

4.75 fra 56 stemmer
Sådan laver du glaseret skinke. Opskrift på en nem glasering, som du laver med brun farin og sennep, hvorefter skinken nemt glaseres i ovnen.
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 1 time t 15 minutter min
Samlet tid 1 time t 30 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Kalorier: 613
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 1 kg skinke - røget
  • 3 spsk brun farin
  • 1 spsk sennep

Fremgangsmåde
 

  1. Skinke koges som anvist på pakken. En almindelig røget skinke på et kilo skal typisk koges omkring 35 minutter. Lad derefter skinken hvile i vandet i ca. 30 minutter, hvor gryden altså er taget af blusset.
  2. Tag den kogte skinke op og fjern nettet. Du kan også ridse oversiden af skinken i ruder/skrå tern.
  3. Forvarm ovnen til 200 °C varmluft.
  4. Rør brun farin og sennep godt sammen.
  5. Smør skinken grundigt med glaseringen. For at lette rengøringen er det en god idé, at lægge skinken på et stykke bagepapir i et ildfast fad.
  6. Stil fadet med skinken ind midt i ovnen, hvor den skal have ca. 12-15 minutter. Glaseret skinke i ovn er færdig, når glaseringen er blevet gylden. Pas på den ikke bliver for mørk!

Næringsindhold

Kalorier: 613kcalKulhydrater: 1gProtein: 54gFedt: 42gMættet fedt: 15gFlerumættet fedt: 5gEnkelumættet fedt: 20gKolesterol: 155mgNatrium: 3009mgKalium: 721mgKostfibre: 0.2gSukker: 1gVitamin A: 3IUVitamin C: 0.01mgCalcium: 20mgJern: 2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Servering

Glaseret skinke lægges på et skærebræt, og trækker lige 10 minutter inden udskæring.

Rester er fremragende som pålæg, og opbevares på køl. Husk at stille kødet hurtigt i køleskabet!

Serveringsforslag: Tilbehør kan være flødekartofler og en skøn broccolisalat. Men en kold, dansk kartoffelsalat passer også godt til.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Lis Laue

    januar 28, 2025 at 4:17 pm

    Jeg har købt en kogt og røget party skinke og skal lave en glaseret skinke til gæster i morgen.
    Allesteder står, der at skinken skal koges før den glaseres, men det skal den vel ikke, når der står kogt og røget?? Hvor længe skal jeg så give den i ovnen, når jeg glaserer den - og så den selvfølgelig er varm hele vejen igennem!
    Kan du hjælpe??
    På forhånd tak.
    Mvh. Lis

    Svar
  2. Birgitte Kirkeløkke

    oktober 08, 2024 at 4:50 pm

    Meget udførligt beskrevet og super nem at gå til - og det blev PERFEKT

    Svar
  3. Elisabeth Postborg

    december 17, 2023 at 12:55 am

    Hvis skinken vejer 2 kg, hvor lang tid bør jeg så koge den?

    Bh Elisabeth

    Svar
    • Birgitte Kirkeløkke

      oktober 08, 2024 at 4:52 pm

      Han har lavet en hel manual med kogetider osv osv. ligger ved en anden opskrift på glaseret skinke

      Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af sauce gribiche med grønne asparges.

Sauce gribiche med grønne asparges

Billede af valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel.

Valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud på aftensmad

Forsiden lige nu

Billede af ramen.
Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe→ Se opskriften
billede til Sund aftensmad
Sund aftensmad - nemme og lækre retter→ Se opskriften
Kylling med blomkål i fad er en nem ret, hvor du også kommer porrer og gulerødder i fadet sammen med fløde og bouillon. Retten kan nydes som den er, eller serveres med ris eller pasta. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.
Kylling med blomkål, porrer og gulerødder i fad→ Se opskriften
salat med laks og ærter
Salat med laks og ærter→ Se opskriften
kartoffelsalat med asparges
Kartoffelsalat med asparges, tomat og sennepsdressing→ Se opskriften
billede med sommermad
Sommermad (opskrift på lækre sommerretter)→ Se opskriften
Billede af sønderjysk stang.
Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)→ Se opskriften
jordbærcrumble med kokos og hvid chokolade
Jordbærcrumble - opskrift med jordbær, kokos og hvid chokolade→ Se opskriften
Ugens vine uge 23
Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest→ Se opskriften
billede med pandekager klar til servering
Pandekager - nem opskrift på gammeldags pandekagedej→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required