• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskriftindeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Webshop
  • PLUS
Forside › Kager › Giftkage muffins

Giftkage muffins

billederesultat for giftkage muffins
Super lækre og luftige giftkage muffins, der er grønne og afsluttet med et lag pålægschokolade. Kagerne er nemme at lave og smager fantastisk godt. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.

Opdateret:  15. september 2024 - Udgivet:  18. oktober 2020

Del gerne:
1.5k
SHARES
FacebookMessenger1.5kPinterestEmailRedditSMS

Indhold på denne side

  1. Min opskrift på verdens bedste giftkage muffins. Lækre kager med grøn dej, der efter bagning toppes med pålægschokolade. Nemme at bage.
  2. Opskrift på giftkage muffins
  3. Giftkage muffins
  4. Ingredienser
  5. Fremgangsmåde
  6. Næringsindhold
  7. Tips
Gå til opskrift

Min opskrift på verdens bedste giftkage muffins. Lækre kager med grøn dej, der efter bagning toppes med pålægschokolade. Nemme at bage.

Giftkage muffins er farverige kager, der kan bages af alle. Opskriften er nemlig utrolig nem at gå til, og forude venter de farverige muffins med en lækker smag af mandler.

Dejen røres nemlig hurtigt sammen med blandt andet grøn konditorfarve og lidt mandelessens. Og de færdigbagte muffins får lige et lag pålægschokolade, som lækkert smelter ned over kagerne.

Jeg har her anvendt runde stykker pålægschokolade, som kan købes i de fleste supermarkeder, og stykkerne passer perfekt til disse muffins.

Jeg vil anbefale du bruger mørk chokolade, da den passer bedst til kagerne. Pålægschokoladen lægges på kagerne straks de kommer ud af ovnen, og vil hurtigt smelte. Men hjælp den gerne på vej ved lige at sørge for de ikke glider skævt på kagerne. Det er ret nemt.

Se også de populære opskrifter på:

  • Giftkage
  • Guf guf kage
  • Bradepandekager
  • Lava kage

Opskrift på giftkage muffins

Opskriften giver 12 lækre farverige muffins.

billederesultat for giftkage muffins

Giftkage muffins

Her er min opskrift på verdens bedste giftkage muffins. Lækre kager med grøn dej, der efter bagning toppes med pålægschokolade. Nemme at lave for alle.
Bedømmelse
4.9 fra 9 stemmer
RetKager
Arbejdstid: 10 minutter minutter
Tilberedning: 20 minutter minutter
Samlet tid: 30 minutter minutter
Antal 12
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Opskrift udviklet af: Holger Rørby Madsen

Ingredienser

  • 300 g hvedemel
  • 10 g bagepulver
  • 5 g natron
  • 1 nip salt
  • 200 g bagesukker
  • 250 g yoghurt
  • 1 æg
  • 125 g smør
  • 2 spsk grøn frugtfarve
  • 2 spsk mandelessens
  • pålægschokolade
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.

Fremgangsmåde

  • Tænd ovnen og den skal forvarmes til 200 grader varmluft.
  • Vej hvedemel af i en skål sammen med bagepulver, natron og et nip salt. Bland det sammen.
  • Smelt smørret i gryde eller mikrobølgeovn.
  • I en anden skål vejes bagesukker af sammen yoghurt, og det røres rundt indtil sukkeret er opløst. Rør så æg og smeltet smør i.
  • Kom yoghurt-massen ned til melet og vend det sammen, så der ikke er mere tør mel tilbage.
  • Tilsæt grøn frugtfarve og mandelessens og rør igen dejen sammen. Nu har du en flot og grøn dej, der er let og luftig i konsistensen.
  • Fordel dejen til dine giftkage muffins i 12 muffinsforme.
  • Bages cirka 20 minutter midt i ovnen.
  • Tag de færdigbagte muffins ud af ovnen, hvorefter der lægges pålægschokolade ovenpå dem. Chokoladen smelter ret hurtigt ned over kagerne. Du kan med fordel bruge runde stykker pålægschokolade, men andre stykker kan selvfølgelig også anvendes.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Ernæring i opskriften
Mængde pr. portion
Kalorier
270
% Daglig værdi*
Fedt
 
11
g
17
%
Mættet fedt
 
7
g
44
%
Transfedt
 
0.3
g
Flerumættet fedt
 
1
g
Enkelumættet fedt
 
3
g
Kolesterol
 
39
mg
13
%
Natrium
 
458
mg
20
%
Kalium
 
84
mg
2
%
Kulhydrater
 
39
g
13
%
Kostfibre
 
1
g
4
%
Sukker
 
20
g
22
%
Protein
 
4
g
8
%
Vitamin A
 
301
IU
6
%
Vitamin C
 
0.1
mg
0
%
Calcium
 
38
mg
4
%
Jern
 
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Tips

Lad de lækre giftkage muffins køle godt af, så chokoladen også når at stivne. Derefter er det bare at guffe løs.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg er kogebogsforfatter, opskriftsudvikler og journalist, og med omkring 2 mio. brugere hver måned er Madensverden.dk et af Danmarks største medier om mad. Her får du tusindvis af opskrifter, masser af viden om mad og råvarer, bageskole, alt om sous vide og meget mere. God fornøjelse.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Annika Nielsen

    november 14, 2021 at 8:32 am

    Lidt for bastante efter min mening, minder lidt om scones i konsistens, og desværre ikke så svampet som vi normalt kender giftkage

    Svar

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede med spidskålsvinaigrette.

Spidskålsvinaigrette med mandler

ugens madplan uge 20

Ugens madplan uge 20 - lækker og varieret aftensmad

Billede med rabarberbrud.

Rabarberbrud - skønne boller med rabarber og marcipan

Billede med sake risvin.

Sake - fakta og viden om den japanske risvin

Billede med nikujaga.

Nikujaga - opskrift på en populær japansk gryderet

Billede med havkat.

Havkat - fakta og anvendelse af koteletfisk

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer og gem dine favoritter - bliv medlem af Madens Verden nu
Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required