Se opskriften på en nem og lækker forret med asparges, hvor grønne asparges anrettes med skinke, salat og en lækker dressing.
Du skal prøve denne forret med asparges, som bare har så meget smag - og som er så utrolig nem at lave.
Du kan sagtens lave forretten i god tid, hvor den blot står og samler endnu mere smag inden den sættes på bordet.
Snyd heller ikke dig selv for de italienske brød, som du finder et link til nederst i opskriften. De er også nemme at lave, og passer perfekt til aspargessalaten.
De forskellige ingredienser kan afpasses som du synes, men jeg synes at nedenstående mængde giver en fin og afbalanceret blanding.
Opskriften er til fire personer.
-> SE OGSÅ opskrift på verdens bedste lasagne
Til den lækre og nemme forret med asparges skal du bruge:
1 bundt grønne asparges
4 skiver parmaskinke - eller lignende skinke
2 håndfulde rucola salat - eller blandet salat
1 lille rødløg
4 forårsløg
2 spiseskefulde sherryeddike
Olivenolie
Salt og friskkværnet
-> SE OGSÅ opskrift på salat med bøf af oksetyksteg
Sådan laver du forret med asparges:
- Knæk rodstykket af de grønne asparges, og skyl dem under vandhanen. Ryst vandet af.
- Varm lidt olie på en pande, og rist de grønne asparges i cirka tre minutter, så de netop får lidt kulør. Drys dem med lidt salt, og læg dem til side på en tallerken.
- Rucola (eller anden grøn salat) skylles og slynges tør, hvorefter den fordeles i et aflangt fad.
- Rødløg pilles og snittes i tynde skiver, og forårsløg skæres ligeledes i tynde skiver. Fordel begge i fadet.
- Hæld lidt sherryeddike og en god sjat olivenolie over salat og løg.
- Skinken skæres i mindre stykker, som lægges på salaten.
- Fordel derefter de ristede asparges øverst, og kom lidt mere olivenolie på. Krydr også med friskkværnet peber.
Forretten nydes med nybagte italienske boller.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Del dine ideer og tanker med os andre her: