Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Fiskekroketter - sprøde torskekroketter

Fiskekroketter - sprøde torskekroketter

Fiskekroketter
4.7 fra 3 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
5
SHARES
FacebookMessenger5PinterestEmailSMS

Sprøde fiskekroketter lavet af kartoffelmos og torsk og paneret i rasp er en virkelig lækker snack, som passer perfekt til tapasbordet.

Fiskekroketter er lige præcis det, navnet siger: kroketter med fisk. I denne opskrift har jeg brugt torsk, da det en dejlig neutral fisk med en mild smag.

Torskefileter vendes i rasp, før de steges i masser af olie. Det betyder, at de bliver fuldstændig sprøde udenpå og bløde indeni. Jeg serverer dem altid med masser af citronsaft og en lille sauce tartaredip.

Derudover er kroketterne fine at lave dagen i forvejen. Følg hele opskriften, sæt farsen i køleskabet og så vent med at stege dem, indtil lige før servering.

Opskrift på sprøde fiskekroketter

Fiskekroketter - sprøde torskekroketter

Rakel Seneca
4.7 fra 3 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 1 time t
Tilb. tid: 30 minutter min
Samlet tid: 1 time t 30 minutter min
Sprøde fiskekroketter lavet af kartoffelmos og torsk og paneret i rasp er en virkelig lækker snack, som passer perfekt til tapasbordet.
Antal: 4 personer
Ret: Fisk
Køkken: Spansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 250 g kartofler
  • 25 g smør
  • 250 g torskefilet
  • 2 spsk frisk persille
  • 1 fed hvidløg
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 stk æg
  • 1 spsk maizena
  • 2 tsk salt
  • 0,5 tsk friskkværnet peber
Panering
  • 50 g hvedemel
  • 2 stk æg
  • 100 g rasp eller panko
  • 5 dl olie

Fremgangsmåde

  1. Start med at tage en gryde og tilføj kartoflerne, dæk dem til med vand og lad dem koge i cirka 20 minutter, eller indtil de er møre.
  2. Hæld vandet fra og pil skindet af. Tilføj nu smør og mos dem til en kartoffelmos. Lad mosen køle helt ned.
  3. Tag en pande og tilføj torsk sammen med en smule vand. Put låg på panden og lad fisken dampe i cirka fem-ti minutter - eller indtil den ikke er rå længere.
  4. Hæld vandet fra fisken, og torskekødet ned til kartoffelmosen. Rør det godt sammen og mos fisken. Hak persille fint og knus hvidløget, tilføj det til blandingen.
  5. Tilføj også citronsaft, æg, maizena, salt og peber. Rør det godt sammen.
  6. Form nu farsen til flade kugler. Put dem i fryseren i 10 minutter, så de holder formen.
  7. Pisk æggene til paneringen sammen og gør mel klar i en dyb tallerken.
  8. Tag en kugle og dyp den først i mel, derefter æg og til sidst: vend den i rasp. Forsæt, indtil alle kugler er panerede.
  9. Stil dem i fryseren i yderligere 10 minutter.
  10. Varm olien op til mellem-varm. Kom cirka kroketter i den varme olien ad gangen, lad dem stege i fem minutter på hver side, eller indtil de er gyldne. Fortsæt, til de alle er blevet stegt.
  11. Server fiskekroketter med frisk citronsaft og lidt salt.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tip

Brug lige præcis den fisk, du bedst kan lide. Alle hvide fisk fungerer i fiskekroketter, men du kan bestemt også bruge andre typer så som laks.

Se også andre opskrifter på torsk her:

Fiskegratin med torsk og kartoffelmos

Hjemmelavede fiskefingre

Indbagt torsk med feta og spinat

Om Rakel
Rakel Seneca

Rakel har boet i Indien de sidste tre år. Derfor er mange af hendes opskrifter inspireret af de varme himmelstrøg. Derudover har hun levet som vegetar i ni år, og deler lækre vegetar- og bageopskrifter, som alle kan nyde.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af pasta med broccoli.
    Pasta med broccoli i cremet flødesauce
  • Billede af grønkålsgryde.
    Grønkålsgryde (hurtig gryderet med grønkål, kylling og gulerod)
  • Billede af okonomiyaki pandekage.
    Okonomiyaki - japansk madpandekage
  • Billede af kødboller med gulerod og pasta i gulerodssauce.
    Kødboller med gulerod (og pasta i lækker gulerodssauce)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter, og modtage vort populære nyhedsbrev.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required