Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Fisherman's pie med kartoffelmos og torsk

Fisherman's pie med kartoffelmos og torsk

Fisherman's pie
5 fra 4 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
25
SHARES
FacebookMessenger25PinterestEmailSMS

Fisherman's pie med kartoffelmos og torsk er en lækker britisk fiskeret, som består af torsk i en cremet sauce toppet med kartoffelmos.

Fisherman's pie med kartoffelmos og torsk er en dejlig ret og næsten indbegrebet af god, britisk mad. Derfor er den elsket af mange mennesker både i England og internationalt.

Jeg kan rigtig godt lide fisk, men jeg kan ikke lide retter, hvor fiskens smag er for fremtrædende. Derfor er denne fiskeret rigtig fin, da den har en mild og børnevenlig smag.

Jeg har også tilføjet små stykker gulerødder og ærter. Det giver både næring og bidrager til en endnu lækrere smag.

Opskrift på Fisherman's pie med torsk

Fisherman's pie

Rakel Seneca
5 fra 4 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 30 minutter min
Tilb. tid: 30 minutter min
Samlet tid: 1 time t
Fisherman's pie med kartoffelmos og torsk er en lækker britisk ret, som består af torsk i en cremet sauce toppet med kartoffelmos.
Antal: 6 portioner
Ret: Aftensmad
Køkken: Britisk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

Kartoffelmos
  • 250 g kartofler
  • 1 spsk smør
  • 1 spsk mælk
  • 0,5 tsk salt
Fisk
  • 500 g torsk
  • 1 spsk smør
  • 1 stk løg
  • 2 stk gulerødder
  • 50 g ærter
  • 3 spsk hvedemel
  • 3 dl mælk
  • 1 spsk citronsaft
  • 0,5 tsk friskkværnet peber
  • 1 tsk salt

Fremgangsmåde

  1. Start med at lave kartoffelmos. Tag en gryde og tilføj kartofler samt vand til at dække dem. Kog dem nu i cirka 20 minutter, eller indtil de er færdigkogte.
  2. Pil derefter kartoflerne og mos dem sammen, tilføj smør, mælk og salt. Mos det godt sammen.
  3. Forvarm ovnen til 190 grader og gør et ovnfast fad klar. Skær torsken i mindre stykker, og spred kødet jævnt i fadet.
  4. Hak løg og skær gulerødder i små stykker. Tag nu en lille gryde og tilføj smør og hakket løg. Steg løget i to minutter og tilføj derefter gulerødder. Steg dem i fem minutter.
  5. Tilføj derefter hvedemel og rør det godt sammen, lad det stege i 30 sekunder. Tilføj nu en halv deciliter mælk af gangen, i mens du rører det sammen og lader saucen tykne.
  6. Når al mælken er tilsat, lader du saucen simre i fem minutter. Den skal være en del tykkere end, når man normalt laver en sauce. Smag den derefter til med citronsaft, salt og sort peber.
  7. Hæld saucen henover torsken i fadet. Fordel derefter kartoffelmosen ovenpå.
  8. Bag Fisherman's Pie i cirka 30 minutter og server straks, eventuelt med et godt drys persille på toppen.

Næringsindhold

Kalorier185kcalKulhydrater14gProtein18gFedt6gMættet fedt4gFlerumættet fedt0.4gEnkelumættet fedt1gTransfedt0.2gKolesterol52mgNatrium686mgKalium626mgKostfibre1gSukker3gVitamin A1084IUVitamin C11mgCalcium88mgJern1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tip

Du kan også prøve at bruge andre typer fisk eller endda blande flere typer sammen i en Fisherman's Pie, for eksempel laks og torsk.

Se også vores andre fiskeopskrifter:

Rødspætte med kartofler og persillesovs

Fiskekroketter - sprøde torskekroketter

Fiskefingre - lækre fish fingers med torsk

Om Rakel
Rakel Seneca

Rakel har boet i Indien de sidste tre år. Derfor er mange af hendes opskrifter inspireret af de varme himmelstrøg. Derudover har hun levet som vegetar i ni år, og deler lækre vegetar- og bageopskrifter, som alle kan nyde.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle
  • Billede af pasta soffritto.
    Pasta soffritto (klassisk italiensk pastaret uden kød)
  • Billede af pasta med broccoli.
    Pasta med broccoli i cremet flødesauce
  • Billede af grønkålsgryde.
    Grønkålsgryde (hurtig gryderet med grønkål, kylling og gulerod)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter, og modtage vort populære nyhedsbrev.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required