• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Ferrero Rocher

Ferrero Rocher

Ferrero Rocher
5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
13
SHARES
FacebookMessenger13PinterestEmailSMSSubscribe

Ferrero Rocher er en hel hasselnød dækket af Nutella og knuste vafler. Derefter dyppes de i chokolade med finthakkede hasselnødder.

Ferrero Rocher er uden tvivl en af de mest lækre chokolader, man kan købe, og så er de også så fine at se på i deres guldindpakning.

Men tro det eller ej, de hjemmelavede er faktisk endnu bedre. Og så er de i øvrigt også nemme at lave, de kræver kun fire ingredienser.

En af de ingredienser er sprøde vafler som ofte fås med enten vaniljecreme eller hasselnøddecreme, begge fungerer lige godt.

Opskrift på hjemmelavet Ferrero Rocher

Ferrero Rocher
Rakel Seneca

Hjemmelavet Ferrero Rocher

5 fra 2 stemmer
Ferrero Rocher er en hel hasselnød dækket af Nutella og knuste vafler. Derefter dyppes de i chokolade med finthakkede hasselnødder.
Forb. tid 5 minutter min
Tilb. tid 10 minutter min
nedkøling 1 time t
Samlet tid 1 time t 15 minutter min
Antal: 25 stykker
Ret: Søde sager
Køkken: Italiensk
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 170 g nutella
  • 150 g sprøde vafler
  • 130 g hasselnødder - ristet
  • 150 g mælkechokolade

Fremgangsmåde
 

  1. Start med at knuse vaflerne og hæld dem i en skål. Tilføj derefter Nutella og rør det godt sammen. Put nu denne blanding i fryseren i cirka 15 minutter.
  2. Tag nu hasselnødderne og sæt 25 af dem til siden. Resten hakkes fint. Hak også mælkechokoladen, så den er klar til at blive smeltet senere.
  3. Tag nu Nutellablandingen ud af fryseren. Tag cirka en teske af den i hånden og form den rundt om en hasselnød. Forsæt, indtil det hele er brugt. Placer nu de overtrukne hasselnødder i fryseren i 30 minutter.
  4. Smelt chokoladen enten over et vandbad eller i en mikroovn. Bland derefter de finthakkede hasselnødder i den smeltede chokolade.
  5. Dyp nu en kugle i chokoladen en af gangen. Forsæt, til de alle er overtrukket med chokolade. Sæt nu dem alle på køl i 15 minutters tid, eller indtil chokoladen er størknet. Nu kan du servere dine egne, hjemmelavede Ferrero Rocher.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tip

De hasselnødder, som jeg brugte, er købt ristet og uden hinde. Men hvis du kun kan finde almindelige hasselnødder, er det også fint.

Rist dem bare på en pande og gnub skindet af efterfølgende.

Se også vores andre opskrifter på hjemmelavet udgaver af købechokolader:

Hjemmelavet After Eight

Toblerone

Hjemmelavet Daim

Om Rakel
Rakel Seneca

Rakel har boet i Indien de sidste tre år. Derfor er mange af hendes opskrifter inspireret af de varme himmelstrøg. Derudover har hun levet som vegetar i ni år, og deler lækre vegetar- og bageopskrifter, som alle kan nyde.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Jeanette

    december 22, 2024 at 3:19 pm

    Skal man putte blandingen i fryser eller køleskab. Der står først det ene og længere nede står at man skal tage den ud af køleskabet 🤔

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      december 22, 2024 at 4:08 pm

      Hej Jeanette
      Tak for det - og jeg har rettet den til. Den skal i fryseren 🙂
      Alt det bedste og god jul
      Holger

      Svar
      • Jeanette

        december 29, 2024 at 8:48 pm

        Super tak for det. Har nu lavet dem og de smagte rigtig godt😋 - dog synes jeg hurtigt de blev varme og meget bløde at arbejde med. Øvelse gør som bekendt mester så må jo bare prøve igen thi hi. Godt nytår 🎇🥳

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Madplan uge 25

Ugens madplan uge 25 med lækre sommerretter

billede med guf guf kage

Guf guf kage - nem opskrift på bradepandekage med kokos

Billede af ribsteaks med marinerede grøntsager.

Ribsteaks i ovn med marinerede grøntsager

Bobler

Ugens vine, uge 24 med bobler og brus til studenter og fester

Uge24-bedstevinkøbMV

Ugens vine, uge 24: Ugens bedste vine til sol og studenter!

Billede af lammekoeteletter.

Lammekoteletter med hvidløg og rosmarin

Forsiden lige nu

Billede af ribsteaks med marinerede grøntsager.
Ribsteaks i ovn med marinerede grøntsager→ Se opskriften
Billed resultat for mini pavlova md jordbær
Mini pavlova med jordbær og flødeskum→ Se opskriften
Billede af lammekoeteletter.
Lammekoteletter med hvidløg og rosmarin→ Se opskriften
Sådan ser de færdige kartofler med smeltet smør og persille ud. Og det ligner vaskeægte dansk sommermad, når den er allerbedst. Kartoflerne er perfekte som tilbehør til alt fra frikadeller til stegt rødspætte og stegt flæsk. Foto: Madensverden.dk.
Kartofler med smeltet smør og persille→ Se opskriften
peberfrugtsalat
Italiensk peberfrugtsalat med pinjekerner→ Se opskriften
Madplan uge 25
Ugens madplan uge 25 med lækre sommerretter→ Se opskriften
italiensk bøf
Italiensk bøf→ Se opskriften
billede med et stykke gateau marcel kage
Gateau Marcel - nem og lækker opskrift på glutenfri kage→ Se opskriften
billede med svinemørbrad
Svinemørbrad på grill (med stegetid og kernetemperatur)→ Se opskriften
billede med smørstegte kartofler
Smørstegte kartofler→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required