Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Snacks og søde sager › Ferrero Rocher

Ferrero Rocher

Ferrero Rocher
5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del og send:
13
SHARES
FacebookMessenger13PinterestEmailSMS

Ferrero Rocher er en hel hasselnød dækket af Nutella og knuste vafler. Derefter dyppes de i chokolade med finthakkede hasselnødder.

Ferrero Rocher er uden tvivl en af de mest lækre chokolader, man kan købe, og så er de også så fine at se på i deres guldindpakning.

Men tro det eller ej, de hjemmelavede er faktisk endnu bedre. Og så er de i øvrigt også nemme at lave, de kræver kun fire ingredienser.

En af de ingredienser er sprøde vafler som ofte fås med enten vaniljecreme eller hasselnøddecreme, begge fungerer lige godt.

Opskrift på hjemmelavet Ferrero Rocher

Hjemmelavet Ferrero Rocher

Rakel Seneca
5 fra 2 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 5 minutter min
Tilb. tid: 10 minutter min
nedkøling: 1 time t
Samlet tid: 1 time t 15 minutter min
Ferrero Rocher er en hel hasselnød dækket af Nutella og knuste vafler. Derefter dyppes de i chokolade med finthakkede hasselnødder.
Antal: 25 stykker
Ret: Søde sager
Køkken: Italiensk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 170 g nutella
  • 150 g sprøde vafler
  • 130 g hasselnødder (ristet)
  • 150 g mælkechokolade

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Start med at knuse vaflerne og hæld dem i en skål. Tilføj derefter Nutella og rør det godt sammen. Put nu denne blanding i fryseren i cirka 15 minutter.
  2. Tag nu hasselnødderne og sæt 25 af dem til siden. Resten hakkes fint. Hak også mælkechokoladen, så den er klar til at blive smeltet senere.
  3. Tag nu Nutellablandingen ud af fryseren. Tag cirka en teske af den i hånden og form den rundt om en hasselnød. Forsæt, indtil det hele er brugt. Placer nu de overtrukne hasselnødder i fryseren i 30 minutter.
  4. Smelt chokoladen enten over et vandbad eller i en mikroovn. Bland derefter de finthakkede hasselnødder i den smeltede chokolade.
  5. Dyp nu en kugle i chokoladen en af gangen. Forsæt, til de alle er overtrukket med chokolade. Sæt nu dem alle på køl i 15 minutters tid, eller indtil chokoladen er størknet. Nu kan du servere dine egne, hjemmelavede Ferrero Rocher.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Tip

De hasselnødder, som jeg brugte, er købt ristet og uden hinde. Men hvis du kun kan finde almindelige hasselnødder, er det også fint.

Rist dem bare på en pande og gnub skindet af efterfølgende.

Se også vores andre opskrifter på hjemmelavet udgaver af købechokolader:

Hjemmelavet After Eight

Toblerone

Hjemmelavet Daim

Om Rakel
Rakel Seneca

Rakel har boet i Indien de sidste tre år. Derfor er mange af hendes opskrifter inspireret af de varme himmelstrøg. Derudover har hun levet som vegetar i ni år, og deler lækre vegetar- og bageopskrifter, som alle kan nyde.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Kommentarer Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Jeanette skriver

    december 22, 2024 at 3:19 pm

    Skal man putte blandingen i fryser eller køleskab. Der står først det ene og længere nede står at man skal tage den ud af køleskabet 🤔

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      december 22, 2024 at 4:08 pm

      Hej Jeanette
      Tak for det - og jeg har rettet den til. Den skal i fryseren 🙂
      Alt det bedste og god jul
      Holger

      Svar
      • Jeanette skriver

        december 29, 2024 at 8:48 pm

        Super tak for det. Har nu lavet dem og de smagte rigtig godt😋 - dog synes jeg hurtigt de blev varme og meget bløde at arbejde med. Øvelse gør som bekendt mester så må jo bare prøve igen thi hi. Godt nytår 🎇🥳

Mere inspiration

  • Bagte rabarber
    Bagte rabarber (opskrift på rabarber bagt i ovn)
  • billede med hjemmelavede mælkesnitter
    Hjemmelavede mælkesnitter (sådan laver du dem nemt)
  • marcipan med nutella og hvid chokolade
    Marcipan med nutella og hvid chokolade
  • Marengsspøgelser til Halloween
    Marengsspøgelser direkte til Halloween

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required