Bag de lækre drømmekagesnegle med kokosremonce. En rimelig nem opskrift på en lækker kage til dig, der ikke kan få nok af drømmekagen.
Drømmekagesnegle er et himmelsk lækkert stykke bagværk med masser af drømmekagefyld. Du ved, det du elsker så meget.
En skøn snegl med kokosremonce, og kagerne er altså rimelig nemme at bage. Samtidig er de både svampede og snaskede indeni.
Opskriften giver dig 16 stk. og så er det bare med at komme i gang. God bagelyst.
Se også de populære opskrifter på:
Opskrift på drømmekagesnegle
Drømmekagesnegle
Ingredienser
Dej
- 200 gram mælk - lun
- 50 gram gær
- 600 gram hvedemel - tilsæt lidt ad gangen
- 2 æg
- 100 gram sukker
- 1 teske salt
- 1 teske vaniljesukker
- 1 teske kardemomme
- 1 teske kanel
- 100 gram smør - blødt,i små tern
Remonce med kokos
- 150 gram smør - blødt
- 140 gram kokosmel
- 225 gram brun farin
- 3 spiseskefulde lys sirup
Pensling
- 1 æg - sammenpisket
Sådan gør du
- Kom 200 gram mælk (lun) i skålen til din røremaskine sammen med 50 gram gær, og rør gæren ud.
- Tilsæt 600 gram hvedemel sammen med 2 æg, 100 gram sukker, 1 teske salt, 1 teske vaniljesukker, 1 teske kardemomme, 1 teske kanel og 100 gram smør (blødt).
- Æltes nu ca. 10 minutter ved middel hastighed, så dejen både er glat, blød og smidig.
- Lad dejen hæve på køkkenbordet i ca. 60 minutter.
- Mens dejen hæver laver du remonce med kokos. Rør 150 gram smør (blødt) sammen med 140 gram kokosmel, 225 gram brun farin og 3 spiseskefulde lys sirup. Du kan også bruge en mørk sirup.
- Dejen tages op og rulles til et rektangel, der er cirka en lille centimeter tyk. Smør kokosremonce på.
- Rulles sammen til en roulade og gerne lidt stramt. Skæres i 3 centimeter tykke skiver og lægges på bageplade med bagepapir med en smule afstand, da de hæver en del under bagningen. Men de må gerne vokse sammen under bagningen.
- Lad drømmekagesneglene hæve tildækket i 30 minutter, hvorefter de pensles med sammenpisket æg.
- Bages ved 180 grader varmluft på næstnederste rille, hvor de skal have 15-18 minutter.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Servering
Lad de bagte drømmekagesneglæe køle af på en rist.
De smager bedst som lune og nybagte, men de kan også fryses ned.
- Ingen reklamer og annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe lækre opskrifter
- Fortsat udvikling af Danmarks bedste madunivers
- Kæmpe tak herfra fordi du bakker op om Madens Verden
Karl Aage Brasted
Min hustru bryder sig ikke om kokos. Kan det udelades ellervsksl /kan det erstattes af noget andet?
Lone Mathilde Marie Jørgensen
Hej. Måske du kan bruge dette råd. Rør 100 g smør/margarine med 150 g brun farin og tilsæt 1 tsk vaniliesukker. Tilsæt 2 spsk kagecreme. Enten hjemmelavet eller fra pulver. Remoncen bruger jeg både til brunsviger og kanelsnegle. Kagecreme giver en lækker blød remonce med en rigtig professionel smag. Rigtig god bagelyst 😊
Holger Rørby Madsen
Tak fordi du bruger opskriften og skriv gerne hvad du synes om dem.