Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Kager › Drømmekagesnegle

Drømmekagesnegle

drømmekagesnegle
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
29
SHARES
FacebookMessenger29PinterestEmailSMS

Bag de lækre drømmekagesnegle med kokosremonce. En rimelig nem opskrift på en lækker kage til dig, der ikke kan få nok af drømmekagen.

Drømmekagesnegle er et himmelsk lækkert stykke bagværk med masser af drømmekagefyld. Du ved, det du elsker så meget.

En skøn snegl med kokosremonce, og kagerne er altså rimelig nemme at bage. Samtidig er de både svampede og snaskede indeni.

Opskriften giver dig 16 stk. og så er det bare med at komme i gang. God bagelyst.

Se også de populære opskrifter på:

  • Drømmekage
  • Drømmekageroulade
  • Drømmemuffins
  • Drømmekage i airfryer

Opskrift på drømmekagesnegle

Drømmekagesnegle

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 15 minutter min
Hævetid samlet: 1 time t 30 minutter min
Samlet tid: 2 timer t
Bag de lækre drømmekagesnegle med kokosremonce. En rimelig nem opskrift på en lækker kage til dig, der ikke kan få nok af drømmekagen.
Antal: 16 stk.
Ret: Kager
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

Dej
  • 200 g mælk lun
  • 50 g gær
  • 600 g hvedemel tilsæt lidt ad gangen
  • 2 æg
  • 100 g sukker
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 1 tsk kardemomme
  • 1 tsk kanel
  • 100 g smør blødt,i små tern
Remonce med kokos
  • 150 g smør blødt
  • 140 g kokosmel
  • 225 g brun farin
  • 3 spsk lys sirup
Pensling
  • 1 æg sammenpisket

Fremgangsmåde

  1. Kom 200 gram mælk (lun) i skålen til din røremaskine sammen med 50 gram gær, og rør gæren ud.
  2. Tilsæt 600 gram hvedemel sammen med 2 æg, 100 gram sukker, 1 teske salt, 1 teske vaniljesukker, 1 teske kardemomme, 1 teske kanel og 100 gram smør (blødt).
  3. Æltes nu ca. 10 minutter ved middel hastighed, så dejen både er glat, blød og smidig.
  4. Lad dejen hæve på køkkenbordet i ca. 60 minutter.
  5. Mens dejen hæver laver du remonce med kokos. Rør 150 gram smør (blødt) sammen med 140 gram kokosmel, 225 gram brun farin og 3 spiseskefulde lys sirup. Du kan også bruge en mørk sirup.
  6. Dejen tages op og rulles til et rektangel, der er cirka en lille centimeter tyk. Smør kokosremonce på.
  7. Rulles sammen til en roulade og gerne lidt stramt. Skæres i 3 centimeter tykke skiver og lægges på bageplade med bagepapir med en smule afstand, da de hæver en del under bagningen. Men de må gerne vokse sammen under bagningen.
  8. Lad drømmekagesneglene hæve tildækket i 30 minutter, hvorefter de pensles med sammenpisket æg.
  9. Bages ved 180 grader varmluft på næstnederste rille, hvor de skal have 15-18 minutter.

Næringsindhold

Kalorier401kcalKulhydrater59gProtein7gFedt16gMættet fedt10gFlerumættet fedt1gEnkelumættet fedt4gTransfedt1gKolesterol66mgNatrium283mgKalium95mgKostfibre4gSukker25gVitamin A456IUVitamin C0.03mgCalcium32mgJern2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Servering

Lad de bagte drømmekagesneglæe køle af på en rist.

De smager bedst som lune og nybagte, men de kan også fryses ned.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Jette Runing skriver

    september 27, 2025 at 12:18 pm

    Er ved at lave drømmekagesnegle, men mangler strørrelse på bunden?

    Svar
  2. Karl Aage Brasted skriver

    september 22, 2024 at 7:39 am

    Min hustru bryder sig ikke om kokos. Kan det udelades ellervsksl /kan det erstattes af noget andet?

    Svar
    • Lone Mathilde Marie Jørgensen skriver

      september 22, 2024 at 9:54 am

      Hej. Måske du kan bruge dette råd. Rør 100 g smør/margarine med 150 g brun farin og tilsæt 1 tsk vaniliesukker. Tilsæt 2 spsk kagecreme. Enten hjemmelavet eller fra pulver. Remoncen bruger jeg både til brunsviger og kanelsnegle. Kagecreme giver en lækker blød remonce med en rigtig professionel smag. Rigtig god bagelyst 😊

      Svar
  3. Holger Rørby Madsen skriver

    september 18, 2024 at 3:10 pm

    Tak fordi du bruger opskriften og skriv gerne hvad du synes om dem.

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af sveskekringle.
    Sveskekringle (nem kringle med svesker, remonce og creme)
  • Præstegårdskage
    Præstegårdskage (traditionel skærekage med æbler)
  • Billede af blommemuffins
    Blommemuffins (lækre muffins med blommer)
  • Billede af bananchokoladekage.
    Bananchokoladekage med modne bananer

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter, og modtage vort populære nyhedsbrev.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required