Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Den møreste entrecote XL i ovn og derefter på pande

Den møreste entrecote XL i ovn og derefter på pande

billede med entrecote
4.9 fra 8 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
11
SHARES
FacebookMessenger11PinterestEmailSMS

Se hvordan du steger den møreste entrecote i størrelse XL. Først er det svag varme i ovnen, inden den steges færdig på panden med hvidløg og rosmarin.

Så er der dømt herremad med denne entrecote XL, der steges i både ovnen og på panden.

Bøffen bliver virkelig mør og lækker - måske den bedste bøf du nogensinde har fået.

Sådan en entrecote skal helst veje mellem 350 og 450 gram, så bed slagterne om en stor udskæring.

Om det så er til en person, eller du deler den i to til deling mellem to personer, ja det er op til dig.

I opskriften her går jeg ud fra bøfferne deles, så der er til fire personer.

Opskrift på entrecote XL

Mør entrecote XL

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.9 fra 8 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 25 minutter min
Samlet tid: 35 minutter min
Se hvordan du steger den møreste entrecote i størrelse XL. Først er det svag varme i ovnen, inden den steges færdig på panden med hvidløg og rosmarin.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 2 entrecote på 350-450 gram stykket
  • 3 fed hvidløg grofthakkede
  • 1 håndfuld rosmarin blade, hakkede
  • smør til stegning

Fremgangsmåde

  1. Dup kødet tørt med et stykke køkkenrulle, og krydr dem med salt og friskkværnet peber.
  2. Læg dem i et ildfast fad, og steg dem nu i ovnen ved 110 grader i cirka 25 minutter. 20 minutter hvis du ønsker din entrecote lidt mere røde i det.
  3. Tag bøfferne ud af ovnen, og lad dem hvile et par minutter.
  4. Varm en stor klat smør ( 2-3 gode spiseskefulde) i panden, og når smørret er brust af, kommer du hvidløg og rosmarin ved. Lad smagen fordele sig i smørret.
  5. Steg så bøfferne ved en god varme - cirka et minut på hver side.
  6. Lad bøfferne hvile i to minutter på panden, og kom en ekstra klat smør på panden, som smelter mens bøfferne hviler.

Næringsindhold

Kalorier170kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Noter

Servér de møre entrecotes med hjemmelavede kartoffel røsti.

Sovs skal der også til, og prøv eventuelt med den nemme og lækre bearnaise sauce sous vide.

Eller overøs bøfferne med det lækre, smeltede smør med smag af hvidløg og rosmarin.

Se også mine opskrifter på:

Thai Beef Salad

Flat iron steak

Den perfekte flap meat

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af pasta med broccoli.
    Pasta med broccoli i cremet flødesauce
  • Billede af grønkålsgryde.
    Grønkålsgryde (hurtig gryderet med grønkål, kylling og gulerod)
  • Billede af okonomiyaki pandekage.
    Okonomiyaki - japansk madpandekage
  • Billede af kødboller med gulerod og pasta i gulerodssauce.
    Kødboller med gulerod (og pasta i lækker gulerodssauce)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter, og modtage vort populære nyhedsbrev.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required