Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Pasta med rosenkål

Pasta med rosenkål og stegte champignon

billede med pasta med rosenkål
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
12
SHARES
FacebookMessenger12PinterestEmailSMS
Indhold
  • Pasta med rosenkål
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Næringsindhold
  • Opskrift på pasta med rosenkål
  • Servering
  • Kommentarer

Pasta med rosenkål

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 15 minutter min
Samlet tid: 30 minutter min
Få min opskrift på pasta med rosenkål og stegte champignon. Super simpel og hurtig pastaret uden kød, men i stedet med de sunde rosenkål.
Antal: 4 personer
Ret: Pasta
Køkken: Italiensk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 400 g pasta (jeg bruger pastapenne)
  • 250 g champignon (i kvarte)
  • olivenolie (til stegning)
  • 400 g rosenkål (delt i mindre stykker)
  • 6 fed hvidløg (finthakket)
  • citronsaft (friskpresset)
  • 1 håndfuld basilikum (blade)
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Til pasta med rosenkål starter du med, at koge pasta al dente i saltet vand. Pastaen skal altså stadig have lidt bid, så er den bedst.
  2. I en dyb pande (eller en gryde) steges champignon i kvarte grundigt af, så de får en god farve ved en god varme.
  3. Tilsæt en god sjat olivenolie sammen med rosenkål og hvidløg. Rosenkål klargøres ved at skære det yderste af roden fra, fjern det yderste blad og snit dem så i mindre stykker. lad Skru lidt ned for varmen og lad det stege 2-3 minutter.
  4. Vend det kogte pasta i sammen med lidt af kogevandet fra pastaen, og smag til med friskpresset citronsaft, salt og friskkværnet peber.
  5. Lige inden servering vendes en håndfuld friske basilikumsblade i.

Næringsindhold

Kalorier445kcalKulhydrater67gProtein17gFedt13gMættet fedt2gFlerumættet fedt2gEnkelumættet fedt8gKolesterol73mgNatrium637mgKalium790mgKostfibre5gSukker4gVitamin A828IUVitamin C89mgCalcium69mgJern5mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Opskrift på pasta med rosenkål

Pasta med rosenkål og stegte champignon er en virkelig nem ret, der både smager godt og er hurtig at tilberede.

Rosenkål er sunde, og de smager altså bedre end deres rygte. Heldigvis er de også fine at bruge sammen med pasta.

Retten er uden kød, den er børnevenlig, sund og nærende, og så er den beregnet til 4 personer.

Jeg har i øvrigt udviklet opskriften ud fra, at der ikke skal for mange ingredienser til. God fornøjelse.

Se også disse opskrifter:

  • Knuste rosenkål med parmesan
  • Mørbrad Royal med smørstegte rosenkål
  • Rosenkålssalat
  • Rosenkålsgryde med nakkefilet

Servering

Pasta med rosenkål serveres straks, og gerne i selskab med noget groft brød og en god tomatsalat. Simpelt og godt. Velbekomme.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Kommentarer Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Holger Rørby Madsen skriver

    november 15, 2024 at 8:48 am

    Tak fordi du bruger opskriften. Skriv gerne hvad du synes om den her.

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af smørstegt laksefilet med græskarmos.
    Smørstegt laksefilet med græskarmos
  • Billede af peberkylling.
    Peberkylling med grønne peberkorn og lækker sauce
  • Billede af hellefisk med spinat og knoldselleri.
    Hellefisk med spinat og knoldselleri
  • Billede af Baligryde.
    Baligryde (gryderet med inspiration fra det indonesiske køkken)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du glad for opskriften?

madens verden logo opskrifter på god mad

Støt Madens Verden og bliv medlem nu. Du får flere fordele:

✔ Reklamefrie opskrifter

✔ Flot print af opskrifter

✔ Gem dine favoritter

✔ Se næringsindhold

OBS: Vi har ingen bindingsperiode!

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required