Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Snacks og søde sager › Cheddarchips med kun en eneste ingrediens

Cheddarchips med kun en eneste ingrediens

Cheddar chips cheddarchips
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
13
SHARES
FacebookMessenger13PinterestEmailSMS

Cheddarchips er virkelig nemme at lave, og så smager de helt fantastisk. De kan serveres sammen med en dip, i supper eller som top på salater.

Cheddarchips med kun en ingrediens er så lækre, de kan spises, som de er eller sammen med en dip for eksempel guacamole eller hummus.

Hvis du er ligesom mig og elsker smeltet ost, så vil du elske denne opskrift. Det er nemlig cheddarost, som er smeltet og bliver helt sprød, når den bliver bagt.

Du kan selvfølgelig også lave denne opskrift med andre slags oste, for eksempel Grana Padano-chips, men jeg er personligt stor fan af cheddar.

Opskrift på hjemmelavede cheddarchips

Cheddarchips med kun en eneste ingrediens

Rakel Seneca
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 1 minut min
Tilb. tid: 5 minutter min
Samlet tid: 6 minutter min
Cheddarchips er virkelig nemme at lave, og så smager de helt fantastisk. De kan serveres sammen med en dip, i supper eller som top på salater.
Antal: 10 stykker
Ret: Snack
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 100 g cheddarost revet
  • oregano el. andre krydderier

Fremgangsmåde

  1. Start med at tænde ovnen og lad den forvarme til 200 grader varmluft eller 220 almindelig over- og undervarme.
  2. Tag en bageplade og dæk den med bagepapir.
  3. Riv cheddarost eller brug en pose revet ost. Tag nu revet cheddarost og fordel det i små klatter med et godt mellemrum mellem hver klat på bagepladen.
  4. Bag dem nu i fem minutter, eller indtil de er smeltede og gyldne. Tag dem ud af ovnen og lad dem køle lidt ned på et stykke køkkenrulle, så fedtet kan dryppe lidt fra chipsene.
  5. Nu kan du spise dine cheddarchips med dip eller bruge dem som croutoner i suppen - eller drys på salaten.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tip

Prøv også at drysse en smule krydderier ud over chipsene, før de bages. Oregano smager rigtig godt til cheddarchips.

Se også vores andre opskrifter med ost her:

Chili Cheese Tops

Ostetærte med cheddar og jalapenos

Mac and cheese - opskrift på bagt macaroni med ost

Om Rakel
Rakel Seneca

Rakel har boet i Indien de sidste tre år. Derfor er mange af hendes opskrifter inspireret af de varme himmelstrøg. Derudover har hun levet som vegetar i ni år, og deler lækre vegetar- og bageopskrifter, som alle kan nyde.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Louise Nielsen skriver

    januar 16, 2024 at 4:19 pm

    Kan man bruge anden ost?

    Svar

Mere inspiration

  • Bagte rabarber
    Bagte rabarber (opskrift på rabarber bagt i ovn)
  • billede med hjemmelavede mælkesnitter
    Hjemmelavede mælkesnitter (sådan laver du dem nemt)
  • marcipan med nutella og hvid chokolade
    Marcipan med nutella og hvid chokolade
  • Marengsspøgelser til Halloween
    Marengsspøgelser direkte til Halloween

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter, og modtage vort populære nyhedsbrev.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required