• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Airfryer › Brunede kartofler i airfryer - den nemme guide og opskrift

Brunede kartofler i airfryer - den nemme guide og opskrift

billederesultat for brunede kartofler i airfryer
4.6 fra 54 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
536
SHARES
FacebookMessenger536PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  31. oktober 2024 - Udgivet:  15. december 2023

Indhold

  1. Du kan meget nemt lave brunede kartofler i airfryer, og her kan du se hvordan du gør. De karamelliserede kartofler kan laves på 20 minutter.
  2. Opskrift på brunede kartofler i airfryer
  3. Brunede kartofler i airfryer - den nemme guide og opskrift
  4. Tips

Du kan meget nemt lave brunede kartofler i airfryer, og her kan du se hvordan du gør. De karamelliserede kartofler kan laves på 20 minutter.

Kan man lave brunede kartofler i airfryer?

Ja da, og det meget nemmere end du måske tror. Faktisk tager det bare 20 minutter, og så har du lækreste og sukkerbrunede kartofler lige til at stille på bordet til eks. julemiddagen.

Det er ikke fordi den traditionelle måde er super bøvlet at lave, men det kan sprutte lidt, og det undgår du ved at lave dem i din Airfryer.

Og her finder du den traditionelle opskrift på brunede kartofler, hvis du mere er til den. Her kan du også se hvordan du laver dem i en almindelig ovn.

Se også disse opskrifter:

Ribbensteg i airfryer

Hel kylling i airfryer

Pommes frites i airfryer

Opskrift på brunede kartofler i airfryer

billederesultat for brunede kartofler i airfryer
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Brunede kartofler i airfryer - den nemme guide og opskrift

4.58 fra 54 stemmer
Du kan meget nemt lave brunede kartofler i airfryer, og her kan du se hvordan du gør. De karamelliserede kartofler kan laves på 20 minutter.
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 20 minutter min
Samlet tid 30 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Airfryer
Køkken: Dansk
Kalorier: 328
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 800 g kartofler - små, kogte, pillede, kolde
  • 125 g sukker
  • 30 g smør

Fremgangsmåde
 

  1. Start med at koge kartoflerne. Du skal bruge små kartofler, der koges næsten møre.
  2. De kogte kartofler pilles, og derefter skal de være helt kolde inden du laver dine brunede kartofler i Airfryer. Det er vigtigt.
  3. Find et fad frem, der passer ned i kurven på din Airfryer.
  4. Fordel kartoflerne i fadet.
  5. Drys nu sukker over kartoflerne i et jævnt lag.
  6. Derefter fordeles skiver af smør over sukker og kartofler.
  7. Skub kurven ind på plads og giv nu først kartoflerne 10 minutter ved 180 grader.
  8. Derefter vendes de brunede kartofler rundt i det smeltede sukker og smør, hvorefter de får yderligere fem minutter i Airfryeren ved 180 grader.
  9. Atter tages kurven ud og indholdet vendes rundt, så du fordelt karamel og kartofler jævnt.
  10. Giv så de brunede kartofler de sidste fem minutter ved 180 grader, så den samlede tilberedningstid for brunede kartofler i Airfryer er altså 20 minutter.

Næringsindhold

Kalorier: 328kcalKulhydrater: 66gProtein: 4gFedt: 6gMættet fedt: 4gFlerumættet fedt: 0.3gEnkelumættet fedt: 2gTransfedt: 0.2gKolesterol: 16mgNatrium: 61mgKalium: 844mgKostfibre: 4gSukker: 33gVitamin A: 191IUVitamin C: 39mgCalcium: 26mgJern: 2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

De brunede kartofler i Airfryer er nu klar til servering, og kan anrettes i et fad.

Sukkerbrunede kartofler bruges jo bla. til Juleaften og andesteg.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Karen Margrethe Ur-Rehman

    december 19, 2023 at 11:02 am

    Vi er ikke de store kødspisere og en and er for meget kød til os, så vi har valgt andebryst, der skal steges på panden. Vi kan dog godt lide andestuffing (æbler + svedsker). Kan vi mon stege æbler og svedsker i andefedt?

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      december 21, 2023 at 4:02 pm

      Hej Karen
      God ide med andebryst, og ja, det kan du sagtens - det bliver lækkert med de stegte æbler og svesker.
      Alt det bedste - og glædelig jul
      Holger

      Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud på aftensmad

Billede af hvid aspargessalat med tomater.

Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing

Billede af sønderjysk stang.

Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)

Forsiden lige nu

billede med sommermad
Sommermad (opskrift på lækre sommerretter)→ Se opskriften
Billede af sønderjysk stang.
Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)→ Se opskriften
jordbærcrumble med kokos og hvid chokolade
Jordbærcrumble - opskrift med jordbær, kokos og hvid chokolade→ Se opskriften
Ugens vine uge 23
Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest→ Se opskriften
billede med pandekager klar til servering
Pandekager - nem opskrift på gammeldags pandekagedej→ Se opskriften
Super sprøde ciabattabrød, der er klassiske madbrød fra Italien. Brødene bliver luftige og med store huller, som mange godtt kan lide ciabattabrødene. Opskirften giver disse tre lækre brød. Foto: Madensverden.dk.
Ciabattabrød med store huller - italiensk ciabatta uden æltning→ Se opskriften
billede med mørbrad frikasse
Mørbrad frikassé→ Se opskriften
billederesultat for fyldt spidskål med oksekød i ovn
Fyldt spidskål med oksekød→ Se opskriften
stor bradepandekage med jordbær
Stor bradepandekage med jordbær - opskrift til mange→ Se opskriften
Billede af hvid aspargessalat med tomater.
Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required