Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Her er du: Forside › Brød › Brød med halloumi

Brød med halloumi

brød med halloumi
4.7 fra 3 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
12
SHARES
FacebookMessenger12PinterestEmailSMS
Opdateret: 4. juli 2023 - Udgivet: 4. juli 2023

Få en lækker opskrift på brød med halloumi. Det er et lækkert brydebrød, der er fyldt med halloumi ost, og det passer perfekt til mad.

Brød med halloumi er virkelig lækkert brød, der samtidig heller ikke er svær at lave og bage.

Der er tale om brydebrød, altså hvor du napper et stykke brød fra hele brødet, der nemt bages i en springform.

Brødet er fyldt med halloumi ost, og du får ca. 20 stykker brød ud af denne opskrift.

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Brød med halloumi

4.67 fra 3 stemmer
Forb. tid 30 minutter min
Tilb. tid 25 minutter min
Hævetid 45 minutter min
Samlet tid 1 time t 40 minutter min
Antal: 20 stk.
Ret: Brød
Køkken: Dansk
Kalorier: 200
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 1½ tsk. tørgær
  • ¼ tsk. sukker
  • 2 dl vand - skal være ca. 37 grader
  • ¼ tsk. salt - groft
  • 1 dl mælk
  • 1 æg
  • 1 dl solsikkeolie - eller majsolie
  • 400 g hvedemel - cirka mængde, måske lidt mere eller mindre
Fyld
  • 1 pakke halloumi - trykket for væde og revet på et groft rivejern
  • 0,5 pose mozzarella - revet
  • 2 spsk basilikum - frisk, hakket
Desuden
  • Lidt olivenolie
  • sesamfrø
  • nigellafrø
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Fremgangsmåde
 

  1. Hæld tørgær, vand og sukker op i en skål og bland det godt sammen.
  2. Lad det stå i et par minutter til det begynder at skumme, og tilsæt så æg, mælk, salt, olie og det meste af melet.
  3. Ælt dejen på røremaskine i 10 minutter ved middel hastighed, men tjek om der skal lidt mere mel i. Dejen skal slippe skålens kant.
  4. Læg viskestykke over og lad dejen til dine brød med halloumi hvile i 45 minutter.
  5. Bland sesamfrø og nigellafrø sammen i en lille skål og hæld lidt olivenolie op i en anden skål. Smør en springform godt med olivenolie.
  6. Pres væden ud af halloumi osten og riv den groft. Bland den med mozzarella og basilikum.
    brød med halloumi 4
  7. Når dejen er klar, slås den ned. Tril dejen til kugler, ca. på størrelse med en valnød. Du skal lave cirka 20-22 brød af denne mængde.
  8. Pres dejen hel fladt ud i en cirkel, pres lidt af osteblandingen sammen og læg det midt på dejen. Pak dejen om som en pose og pres dejen godt sammen så den er tæt.
    brød med halloumi 2
  9. Den flade/glatte side, dyppes i olivenolie og så i de blandede frø. Sæt den med frøene opad i springformen. Forsæt med resten af dejen, sæt den helt tæt sammen.
    brød med halloumi 3
  10. Når du er færdig, dryppes med lidt olivenolie og dine brød med halloumi bages ved 200 grader (ikke varmluft) i ca. 25 minutter, til de er gyldne og gennembagte.
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Kalorier: 200kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Noter

Tag formen ud af ovnen og lad den køle lidt af. Løsn dine brød med halloumi langs kanten og tag ringen af.

Du kan evt. blot sætte bunden med brødet på bordet og så bryder man selv brødet af. Et lækkert brydebrød.

Man kan også lægge et fad over mens ringen stadig er på springformen. Vend hurtigt rundt, tag endnu et fad og vend hurtig rundt igen - og så er den klar til servering.

Alternativt kan du løsne brødet i siderne, tage ringen af springformen og så forsigtigt stikke en lang spatel ind under brødet og løsne den. Løft den forsigtigt over på et fad. Anyway, brødet pynter på ethvert bord.

Se flere lækre brød her:

Grydebrød

Madbrød

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube
Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required