• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Broccolifad med kylling i ovn på 30 minutter

Broccolifad med kylling i ovn på 30 minutter

billederesultat for broccolifad med kylling
4.6 fra 46 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
1.3k
SHARES
FacebookMessenger1.3kPinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  7. juni 2024 - Udgivet:  15. december 2020

Indhold

  1. Min opskrift på broccolifad med kylling, som er en dejlig og nem ret i fad. Du kan lave maden på cirka 30 min., og den serveres med pasta.
  2. Opskrift på broccolifad
  3. Broccolifad med kylling i ovn på 30 minutter
  4. Tips
  5. Hakket kylling med broccolimos (god børneret)
  6. Broccolisuppe
  7. Broccolisalat med eller uden bacon

Min opskrift på broccolifad med kylling, som er en dejlig og nem ret i fad. Du kan lave maden på cirka 30 min., og den serveres med pasta.

Broccolifad med kylling er ikke kun en lækker ret på travle hverdage, den smager også godt, er rimelig billig at lave og så skal der ikke så mange ingredienser til.

Broccoli er jo som bekendt sundt, og den er blandt andet fyldt med vigtige vitaminer.

Og her er broccolien tilberedt i et fad i ovnen, hvor retten blot skal have cirka 25 minutter i ovnen. Dertil kommer fem minutters forberedelsestid.

Broccolifad er en ret, som både børn og voksne synes godt om, og den kan hurtigt blive en ny hverdagsfavorit hjemme hos dig.

Opskriften er beregnet som hovedret til fire personer.

Opskrift på broccolifad

billederesultat for broccolifad med kylling
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Broccolifad med kylling i ovn på 30 minutter

4.55 fra 46 stemmer
Min opskrift på broccolifad med kylling, som er en dejlig og nem ret i fad. Du kan lave maden på cirka 30 min., og den serveres med pasta.
Forb. tid 5 minutter min
Tilb. tid 25 minutter min
Samlet tid 30 minutter min
Antal: 4
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Kalorier: 250
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 4 stk. kyllingebryst
  • 1 broccoli - i mindre buketter
  • 2 porrer - i skrå skiver
  • 3 fed hvidløg
  • 5 dl madlavningsfløde
  • 1 tsk oregano - tørret
  • 1 tsk timian - tørret
  • 1 æg
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde
 

  1. Kyllingebryst rengøres og fedt og urenheder skæres fra. Bankes flade med en kagerulle eller lignende mellem to fryseposer på et skærebræt. Del derefter hvert kyllingebryst i halve.
  2. Varm en pande op ved høj varme, og brun kyllingestykkerne i lidt olie. De skal bare lige have en god stegeskorpe. Krydr med salt og peber.
  3. Læg kyllingestykkerne i et ildfast fad eller en bradepande.
  4. Porrer skæres i skiver på skrå, hvorefter de sauteres et halvt minut på den varme pande. Kommes over kyllingekødet.
  5. Broccoli deles i mindre buketter, og dampes derefter et minut i letsaltet vand. Hæld vandet fra og fordel broccolien i fadet.
  6. Hak hvidløgsfed fint og kom det ved.
  7. Pisk madlavningsfløde sammen med oregano, timian, et æg, salt og peber, og hæld det i fadet.
  8. Stil dit broccolifad med kylling ind i en forvarmet ovn ved 200 grader varmluft, hvor det skal have cirka 25 minutter.

Næringsindhold

Kalorier: 250kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Det færdigtilberedte broccolifad med kylling serveres straks. Gerne sammen med velkogt pasta.

Se også disse opskrifter med broccoli:

Hakket kylling med broccolimos (god børneret)

5 fra 8 stemmer
Hakket kylling med broccolimos er en flot ret til aftensmad, hvor den krydrede kyllingekødsovs serveres på grøn mos af broccoli og kartofler.
Gå til opskrift
billederesultat for hakket kylling med broccolimos

Broccolisuppe

4.7 fra 26 stemmer
Se hvordan du nemt laver en cremet broccolisuppe, der er god som forret, men suppen kan også serveres som hovedret med lidt brød til.
Gå til opskrift
billederesultat for broccolisuppe

Broccolisalat med eller uden bacon

4.8 fra 49 stemmer
Her er den bedste opskrift på broccolisalat med eller uden bacon. En lækker salat med masser af broccoli, mandler og en dejlig dressing.
Gå til opskrift
broccolisalat med eller uden bacon
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Klaus

    juni 12, 2024 at 1:52 pm

    Smager skønt, og er en ny "favorit" - men jeg vil rigtig gerne se dem der kan nå at banke, skære og brune kylling, samt rense, skære og sautere porrer plus vaske, dele og dampe broccoli (og så også lige hakke hvidløg) på blot 5 minutter 😀
    Få nu lidt realistisk tidsforbrug, eller lad være med at angive det 😉

    Svar
  2. Malena

    september 27, 2021 at 7:32 pm

    Rigtig god smag, men gratineringen, som jeg formoder skulle gøre retten cremet og lækker, udeblev.

    Svar
  3. Karin

    juni 06, 2021 at 7:14 pm

    Det smager super dejligt, men min sovs skilte, hvad har jeg gjort forkert?

    Svar
  4. Karina Hougesen

    april 20, 2020 at 8:33 pm

    Hej Holger.
    Tak for mange dejlige opskrifter, altid en god smagsoplevelse.
    Har lige prøvet denne ret, smager virkelig godt. Jeg har to børn som ikke kan lide det samme, så jeg har udover broccolien også kommet blomkål i, så der var for begges smag.
    Sovsen skilte dog for mig, har brugt madlavningsfløde 8%, kan det måske være derfor?
    Mvh Karina

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud på aftensmad

Billede af hvid aspargessalat med tomater.

Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing

Billede af sønderjysk stang.

Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)

Forsiden lige nu

billede med sommermad
Sommermad (opskrift på lækre sommerretter)→ Se opskriften
Billede af sønderjysk stang.
Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)→ Se opskriften
jordbærcrumble med kokos og hvid chokolade
Jordbærcrumble - opskrift med jordbær, kokos og hvid chokolade→ Se opskriften
Ugens vine uge 23
Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest→ Se opskriften
billede med pandekager klar til servering
Pandekager - nem opskrift på gammeldags pandekagedej→ Se opskriften
Super sprøde ciabattabrød, der er klassiske madbrød fra Italien. Brødene bliver luftige og med store huller, som mange godtt kan lide ciabattabrødene. Opskirften giver disse tre lækre brød. Foto: Madensverden.dk.
Ciabattabrød med store huller - italiensk ciabatta uden æltning→ Se opskriften
billede med mørbrad frikasse
Mørbrad frikassé→ Se opskriften
billederesultat for fyldt spidskål med oksekød i ovn
Fyldt spidskål med oksekød→ Se opskriften
stor bradepandekage med jordbær
Stor bradepandekage med jordbær - opskrift til mange→ Se opskriften
Billede af hvid aspargessalat med tomater.
Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required