• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskriftindeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Webshop
  • PLUS
Forside › Grillmad › Brasede kartofler med frankfurtere lavet på grill

Brasede kartofler med frankfurtere lavet på grill

billede med brasede kartofler med frankfurtere
Disse brasede kartofler med frankfurtere er en lækker omgang pølsebiks. som du laver i en alubakke i grillen. Serveres med en hjemmelavet karryketchup. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.

Opdateret:  2. maj 2022 - Udgivet:  2. maj 2022

Del gerne:
303
SHARES
FacebookMessenger303PinterestEmailRedditSMS

Indhold på denne side

  1. Her får du min opskrift på brasede kartofler med frankfurtere, der nemt laves i en alubakke i din grill. En lækker og nem pølsebiks.
  2. Opskrift på brasede kartofler med frankfurtere
  3. Brasede kartofler med frankfurtere lavet på grill
  4. Ingredienser
  5. Fremgangsmåde
  6. Næringsindhold
  7. Noter
Gå til opskrift

Her får du min opskrift på brasede kartofler med frankfurtere, der nemt laves i en alubakke i din grill. En lækker og nem pølsebiks.

Brasede kartofler med frankfurtere er en lækker omgang pølsebiks, som du kan lave på grillen eller i en pande.

Mængderne kan du selv justere efter smag og behag, men husk at lave en karryketchup til, for det smager altså godt.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på brasede kartofler med frankfurtere

billede med brasede kartofler med frankfurtere

Brasede kartofler med frankfurtere lavet på grill

Her får du min opskrift på brasede kartofler med frankfurtere, der nemt laves i en alubakke i din grill. En lækker og nem pølsebiks.
Bedømmelse
5 fra 6 stemmer
RetGrill
Samlet tid: 30 minutter minutter
Antal 4 personer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Opskrift udviklet af: Holger Rørby Madsen

Ingredienser

  • 700 g kartofler - gerne små, delt i kvarte eller halve
  • olivenolie
  • 4 frankfurtere - store pølser, skåret i skiver
  • 2 rødløg - skåret i tynde både eller grofthakket
  • salt og friskkværnet peber
  • 1 bundt purløg - snittes

Karryketchup

  • ketchup
  • karry

Fremgangsmåde

  • Kartofler skæres i kvarte eller halve, afhængig af størrelse. Brug gerne de små og nemme kartofler.
  • Kom kartoflerne i en gryde, og dæk kartoflerne med vand. Tilsæt salt. Kog kartoflerne i 5-6 minutter og hæld vandet fra.
  • Fordel kartoflerne i en alubakke og dryp olivenolie over.
  • Stil bakken i din grill ved direkte varme, og grill nu kartoflerne i ca. 5 minutter. Vend det rundt undervejs, så kartoflerne ikke brænder fast.
  • Kom frankfurtere, der er skåret i skiver, ved kartoflerne sammen med rødløg.
  • Grill videre indtil dine brasede kartofler med frankfurtere er klar. Krydr med lidt salt og friskkværnet peber.
  • Rør ketchup og karry sammen, og smag den til, så du får den rette smag af karryketchup.
  • Fordel den hjemmelavede karryketchup over din pølsebiks, og drys med snittet purløg.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Ernæring i opskriften
Mængde pr. portion
Kalorier
200
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Noter

Brasede kartofler med frankfurtere serveres straks. Enten bare som den er - eller med en lækker salat til.

Se flere lækre pølseopskrifter:

Pølsemix i ovn

Piratens pølsegryde - nem og børnevenlig gryderet

Pølsegryde - børnevenlig gryde med pølser og pasta

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg er kogebogsforfatter, opskriftsudvikler og journalist, og med omkring 2 mio. brugere hver måned er Madensverden.dk et af Danmarks største medier om mad. Her får du tusindvis af opskrifter, masser af viden om mad og råvarer, bageskole, alt om sous vide og meget mere. God fornøjelse.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Gitte Sørensen

    maj 03, 2022 at 9:59 am

    Tak for alle de dejlige opskrifter , de er nemme at gå til , har du også opskrifter til kun 1 person ?vi er jo ikke alle en 4 mands familie 🙂

    Svar

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede med asparges i butterdej.

Asparges i butterdej - nemme butterdejspakker

Uge20-bedstevinkøb

Ugens vine, uge 20: Flot hvid og rosé til små penge

Billede med spidskålsvinaigrette.

Spidskålsvinaigrette med mandler

ugens madplan uge 20

Ugens madplan uge 20 - lækker og varieret aftensmad

Billede med rabarberbrud.

Rabarberbrud - skønne boller med rabarber og marcipan

Billede med sake risvin.

Sake - fakta og viden om den japanske risvin

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv medlem af Madens Verden nu
Du får et medlemskab for kun 295 kroner for et HELT år!
Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required