Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Bøf opskrift med nem sovs på blot 10 minutter

Bøf opskrift med nem sovs på blot 10 minutter

bøf opskrift med nem sovs
5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
39
SHARES
FacebookMessenger39PinterestEmailSMS

Her får du en meget nem bøf opskrift, hvor du samtidig kan se, hvordan du laver en lækker sovs på få minutter. En god allround metode til bøfstegning.

Dette er en simpel bøf opskrift, som er meget rar at kende og opskriften er god til alle typer bøffer.

Her er sovsen lavet med lidt god portvin, men du kan også anvende en deciliter rødvin. Det er mindst lige så godt.

Fremgangsmåden er som sagt god til alle slags bøffer, men husk at stegetiden kan variere.

Generelt vil jeg ikke anbefale at købe for tynde bøffer, for de er næsten umulige både at give en god stegeskorpe og samtidig stege møre.

De er ofte tørre, før de er møre. Desværre.

Opskriften er beregnet til to personer, men den er jo nem at gange op.

Bøf opskrift med den skønneste sovs

Bøf opskrift med nem sovs på blot 10 minutter

Holger Rørby Madsen
5 fra 2 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Tilb. tid: 10 minutter min
Trækketid i salt: 30 minutter min
Samlet tid: 45 minutter min
Her får du en meget nem bøf opskrift, hvor du samtidig kan se, hvordan du laver en lækker sovs på få minutter. En god allround metode til bøfstegning.
Antal: 2 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 2 stk ribeye af marmoret oksefilet min. 200 gram/stk
  • 3 fed hvidløg
  • 1 håndfuld rosmarin
  • 1 skalotteløg
  • 1 dl portvin
  • 3 spsk smør
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Ribeye saltes i god tid før brug, gerne mindst en halv time.
  2. Hvidløg pilles og hakkes fint, og bladene pilles af kvistene. Skalotteløg hakkes ligeledes helt fint.
  3. Varm en pande godt op, og den skal være rigtig varm. Kom en lille sjat olie på (se her hvilken madolie du bruger til de forskellige opgaver).
  4. Brun nu bøfferne ved høj varme i et minut på hver side, hvorefter du skruer ned på halvt blus.
  5. Kom en spiseskefuld smør ved sammen med hvidløg og rosmarin og ryst det lidt rundt. Lad bøfferne stege 1-2 minutter mere på hver side i rosmarinsmørret - men stegetiden afhænger selvfølgelig dels af bøffernes tykkelse og hvordan du ønsker kødet.
  6. Vend bøfferne godt rundt i smørret og læg dem til side på en tallerken, hvor de hviler mens du laver sovsen.
  7. Kom det hakkede skalotteløg ved og lad det sautere et minuts tid.
  8. Hæld så portvin ved, og lad det koge godt ind.
  9. Kom så et par spisekefulde smør ved, og rør smørret godt ind i sovsen. Smag til med salt og peber.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Serveringstips og opskrifter

Anret bøfferne på en lun tallerken og krydr dem med lidt peber.

Hæld et par spiseskefulde sovs med fyld over, og server eventuelt med kartoffelkroketter eller en god, ovnbagt mos. Også gerne med ærter til.

Bagt kartoffelmos
Se hvordan du laver bagt kartoffelmos, der ikke flyder ud i ovnen. Kartoffelmosen skal tilsættes æggeblommer, og formes til kugler.
Se opskriften her
billederesultat for bagt kartoffelmos
Sådan koger du ærter
Dine ærter skal blot koges et minut, men derefter kan du gøre en simpel ting, så ærterne bevarer både deres fine smag og konsistens.
Se opskriften her
Billede resultat for ærter
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af svinemørbrad med estragonsauce.
    Svinemørbrad med estragonsauce (nem at lave på kort tid)
  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle
  • Billede af pasta soffritto.
    Pasta soffritto (klassisk italiensk pastaret uden kød)
  • Billede af pasta med broccoli.
    Pasta med broccoli i cremet flødesauce

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required