Blinis med røget mørbrad og avocadocreme er en delikat forret, som kan laves i en fart. Opskriften er med hjemmebagte blinis.
Blinis med røget mørbrad og avocadocreme er en hurtig, nem forret, som ser flot ud.
Du kan købe røget mørbrad i de fleste supermarkeder, og så skal du bare blende avocadoer, skære mørbraden i skiver og bage otte blinis.
Mere arbejde er der ikke i det, og resultatet er virkelig lækkert.
Opskrift på blinis med røget mørbrad
Blinis med røget mørbrad
Ingredienser
Blinis
- 60 gram hvedemel
- 1 tsk. bagepulver
- 1 tsk saltflager - gerne med trøffelsmag
- 2 æg
- ½ dl mælk
- smør - til stegning
Topping
- 2 avocado
- 1 håndfuld persille
- 1 fed hvidløg
- 1 tsk sort olivensennep
- 1 tsk flagesalt - med trøffelsmag
- 1 sjat olieolie
- 1 røget mørbrad - skåret i tynde skiver
- persille - fint hakket til pynt
Sådan gør du
Blinis
- Pisk alle ingredienserne sammen med en elpisker, dejen skal være det tyk.
- Smelt smør på panden og lav otte store klatter, som steges på begge sider.
Avocadocreme
- Blend det hele i en blender.
Anretning
- Læg en blinis på en tallerken, smør en god klat avocadocreme på.
- Skær en lille hak ind i midten af en tynd skive røget mørbrad og læg den på avocadoencremen.
- Drys med persille og lav en cirkel med olivenolie omring anretningen på tallerkenen.
Få tilsendt opskriften på mail
Tip
Blinis med røget mørbrad kan sagtens laves med købte blinis. Så tager forretten ikke mange minutter at lave.
Du kan også vælge at riste pinjekerner eller mandler og drysse ud over retten, så du får et sprødt element.
Se andre gode opskrifter:
Del dine ideer og tanker med os andre her: