Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Her er du: Forside › Aftensmad › Baconsvøbt broccoli

Baconsvøbt broccoli

baconsvøbt broccoli
4.8 fra 5 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
18
SHARES
FacebookMessenger18PinterestEmailSMS
Opdateret: 6. maj 2023 - Udgivet: 6. maj 2023

Her får du min opskrift på baconsvøbt broccoli. Det er broccoli med bacon, som nemt bages i ovnen, og du kan bruge den som lækkert tilbehør.

Baconsvøbt broccoli er lækkert tilbehør, der samtidig er meget nem at lave i ovnen.

Her får du broccoli med bacon, der passer super godt som tilbehør til mange retter, og så er det en gylden chance for, at lokke broccoli i dem, der ellers ikke er så vilde med denne sunde grøntsag.

Du kan se fremgangsmåde i min video, og opskriften er beregnet til fire personer med to stykker til hver. Mængden afhænger selvfølgelig af, hvad du ellers serverer som tilbehør. Så måske skal der mere til.

Opskrift på baconsvøbt broccoli

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Baconsvøbt broccoli

4.80 fra 5 stemmer
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 20 minutter min
Samlet tid 35 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Kalorier: 100
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 1 broccoli - du skal bruge otte stykker
  • 8 skiver bacon
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Fremgangsmåde
 

  1. Tænd din ovn på 200 grader varmluft. Læg et stykke bagepapir på en bageplade.
  2. Broccoli skylles og skæres derefter ud i mindre stykker. De skal være lange, altså med stok. Du skal bruge otte stykker til fire personer.
  3. Sno et stykke bacon om hvert stykke broccoli, og læg dem på bagepladen.
  4. Baconsvøbt broccoli bages nu i ca. 20 minutter, måske lidt længere, men det afhænger af hvor meget din ovn varmer.

Video til opskriften

Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Kalorier: 100kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Noter

Baconsvøbt broccoli serveres straks, og den er god som tilbehør til blandt andet spareribs.

I stedet for bacon kan der også anvendes parmaskinke eller serrano, hvis du mere er til det.

Se flere lækre opskrifter:

Blomkål med bacon bagt i ovn - ovnbagt baconkål

Bagt broccoli på 20 minutter

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Inger Pilgaard skriver

    juni 24, 2024 at 6:33 pm

    Rigtig lækker, både som tilbehør til kød. Eller til frokost med ristet rugbrød og spejlæg
    Nem at tilberede og så får man en dejlig duft i køkkenet

    Svar

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube
Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required