• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskriftindeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Webshop
  • PLUS
Forside › Aspargessalat med bagte radiser og lækker dressing

Aspargessalat med bagte radiser og lækker dressing

billede med aspargessalat
Aspargessalat er en nem og virkelig lækker salat, hvor du også kommer halve bagte radiser i. Til sidst hældes en hjemmelavet olie. og sennepsdressing over, og så er salaten klar til servering. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.

Opdateret:  7. juni 2022 - Udgivet:  5. juni 2022

Del gerne:
87
SHARES
FacebookMessenger87PinterestEmailRedditSMS

Indhold på denne side

  1. Aspargessalat er en skøn salat, og i min opskrift laves salaten med ristede grønne asparges, bagte radiser og en meget lækker dressing.
  2. Opskrift på aspargessalat
  3. Aspargessalat med bagte radiser
  4. Ingredienser
  5. Fremgangsmåde
  6. Næringsindhold
  7. Video
  8. Noter
Gå til opskrift

Aspargessalat er en skøn salat, og i min opskrift laves salaten med ristede grønne asparges, bagte radiser og en meget lækker dressing.

Jeg elsker denne aspargessalat med bagte radiser, som virkelig smager af danske råvarer og sommer.

Det er en lækker og mættende salat, og dressingen tilfører en let både sød og syrlig smag til salaten.

Opskriften er beregnet til fire personer, men de enkelte mål kan du jo justere til som du synes.

Opskrift på aspargessalat

billede med aspargessalat

Aspargessalat med bagte radiser

Aspargessalat er en skøn salat, og i min opskrift laves salaten med ristede grønne asparges, bagte radiser og en meget lækker dressing.
Bedømmelse
5 fra 4 stemmer
RetSalat
Arbejdstid: 10 minutter minutter
Tilberedning: 20 minutter minutter
Samlet tid: 30 minutter minutter
Antal 4 personer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Opskrift udviklet af: Holger Rørby Madsen

Ingredienser

  • 1 bundt grønne asparges - gerne rigeligt med asparges
  • 1 bundt radiser - gerne et stort bundt
  • 75 g salat - blandet
  • Lidt dild - kan udelades

Dressing

  • 2 spsk olivenolie
  • 2 spsk mayonnaise
  • 1 tsk sennep - jeg bruger Yellow Mustard fra Heinz
  • 1 spsk citronsaft - friskpresset
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  • Radiserne skylles og skæres i halve. Kommes i et lille fad sammen med lidt olie og salt. Bag radiserne i ca. 15 minutter ved 200 grader varmluft, og lad derefter de bagte radiser køle af.
  • Asparges klargøres ved at brække den nederste og trægede del af. Den knækker selv af det rigtige sted, men det plejer at være et par centimeter oppe.
  • Rist de grønne asparges i en smule olie på en varm pande i et par minutter, og giv dem lidt salt. Køles af og skæres i passende stykker.
  • Den lækre aspargessalat anrettes i en pæn skål eller fad, hvor du fordeler salatblade, grønne asparges og de bagte radiser.
  • Olivenolie røres sammen med mayonnaise, sennep og citronsaft, og dressingen smages til med lidt salt og friskkværnet peber.
  • Dryp dressingen over salaten, og så er den klar til servering. Pynt evt. din aspargessalat med lidt friske kviste dild.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Ernæring i opskriften
Mængde pr. portion
Kalorier
125
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.

Video

Kom med din mening

Noter

Den færdige aspargessalat med bagte radiser serveres straks, og den kan anvendes til de fleste kødretter.

Brug gerne den anviste dressing her i opskriften, men du kan også blot hælde lidt olivenolie og citronsaft over.

Det smager også fantastisk.

Se flere lækre opskrifter med asparges:

Opskrifter med asparges - både de grønne og de hvide

Laks med asparges og spidskål (som nem aftensmad)

Tarteletter med høns i asparges - grundopskrift

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg er kogebogsforfatter, opskriftsudvikler og journalist, og med omkring 2 mio. brugere hver måned er Madensverden.dk et af Danmarks største medier om mad. Her får du tusindvis af opskrifter, masser af viden om mad og råvarer, bageskole, alt om sous vide og meget mere. God fornøjelse.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede med asparges i butterdej.

Asparges i butterdej - nemme butterdejspakker

Uge20-bedstevinkøb

Ugens vine, uge 20: Flot hvid og rosé til små penge

Billede med spidskålsvinaigrette.

Spidskålsvinaigrette med mandler

ugens madplan uge 20

Ugens madplan uge 20 - lækker og varieret aftensmad

Billede med rabarberbrud.

Rabarberbrud - skønne boller med rabarber og marcipan

Billede med sake risvin.

Sake - fakta og viden om den japanske risvin

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv medlem af Madens Verden nu
Du får et medlemskab for kun 295 kroner for et HELT år!
Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required