Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Asiatisk kalkunsteg med stegte ris og grøntsager

Asiatisk kalkunsteg med stegte ris og grøntsager

Asiatisk kalkunsteg med stegte ris og grøntsager
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
34
SHARES
FacebookMessenger34PinterestEmailSMS

Her er min opskrift på asiatisk kalkunsteg med stegte ris og grøntsager. En lækker og sund ret med masser af smag og krydderier.

Asiatisk kalkunsteg med stegte ris og grøntsager er en både nem og sund ret til aftensmad, og den er heller ikke alt for stærk i smagen.

Jeg har lavet opskriften ud fra, at den ikke skal være besværlig at lave. Og mens kalkunbrystet steges i ovnen, kan du klargøre og tilberede de stegte ris og grøntsagerne.

Opskriften er beregnet til fire personer, og mængden og indholdet af grøntsagerne kan sagtens varieres. Se også hvordan du laver kalkunbryst i airfryer. Eller de populære fried rice med æg.

Opskrift på asiatisk kalkunsteg

Asiatisk kalkunsteg med stegte ris og grøntsager

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 20 minutter min
Tilb. tid: 50 minutter min
Samlet tid: 1 time t 10 minutter min
Her er min opskrift på asiatisk kalkunsteg med stegte ris og grøntsager. En lækker og sund ret med masser af smag og krydderier.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Asiatisk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

Kalkunsteg
  • 800 g kalkunbryst
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 spsk soja
  • 2 tsk karry
  • 2 tsk paprika
  • 4 fed hvidløg finthakket
  • 1 spsk citronsaft friskpresset
  • salt og friskkværnet peber
Stegte ris med grøntsager
  • 150 g ris koges som anvist, gerne i bouillon
  • olivenolie til stegning
  • 1 løg finthakket
  • 4 fed hvidløg finthakket
  • 200 g gulerødder i små tern
  • 200 g broccoli i små buketter
  • 2 røde peberfrugter i små tern
  • 2 tsk karry
  • citronsaft
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Til asiatisk kalkunsteg starter du med at ridse kalkunbrystet i tern på oversiden, så marinaden trænger lidt ned i kødet. Læg den i et passende ovnfast fad.
  2. Marinade: 2 spsk olivenolie røres godt sammen med 2 spsk soja, 2 tsk karry, 2 tsk paprika, 4 fed hvidløg (finthakket), 1 spsk citronsaft, salt og friskkværnet peber.
  3. Fordel marinaden på kalkunbrystfileten, og steg den i 50 minutter ved 180 grader over- og undervarme.
  4. Stegte ris med grøntsager: Kog 150 g ris i rigeligt md vand og hæld vandet fra.
  5. 1 løg, 4 fed hvidløg, 200 g gulerødder, 200 g broccoli og 2 røde peberfrugter snittes og klargøres som beskrevet.
  6. Varm en stor pande op ved høj varme, kom en god sjat olivenolie på og steg grøntsagerne hurtigt ved den høje varme. De skal blot lige have et minuts tid, så de stadig har lidt sprødhed.
  7. Vend de kogte ris i sammen med 2 tsk karry. Vendes rundt så karryen bliver brændt lidt af.
  8. Smag til med friskpresset citronsaft, salt og friskkværnet peber.

Næringsindhold

Kalorier461kcalKulhydrater43gProtein50gFedt11gMættet fedt2gFlerumættet fedt2gEnkelumættet fedt6gTransfedt0.03gKolesterol108mgNatrium973mgKalium1079mgKostfibre6gSukker7gVitamin A10665IUVitamin C132mgCalcium106mgJern3mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips

Den asiatisk inspirerede kalkunsteg skæres ud i passende skiver og serveres sammen med de stegte ris og grøntsager. Velbekomme.

Se også mine populære opskrifter på:

Kalkun i sennepssauce med gulerødder

Ungarske kalkunsteaks i paprika

Kalkunbryst i ovn opskrift (omviklet med bacon)

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Helle skriver

    maj 15, 2024 at 9:26 am

    En lækker måde at lave kalkunbryst på, og tilbehøret smager super godt. Tak for opskriften.

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af svinemørbrad med estragonsauce.
    Svinemørbrad med estragonsauce (nem at lave på kort tid)
  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle
  • Billede af pasta soffritto.
    Pasta soffritto (klassisk italiensk pastaret uden kød)
  • Billede af pasta med broccoli.
    Pasta med broccoli i cremet flødesauce

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required