Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Vegetar › Vegansk karryret med gul karrypasta og kokos

Vegansk karryret med gul karrypasta og kokos

Vegansk karryret
5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
9
SHARES
FacebookMessenger9PinterestEmailSMS

Vegansk karryret får sin fyldige smag fra den gule karrypasta, som er mildere end de andre typer. Her med en masse grønt og stegte ris.

Vegansk karryret er til dem, der kan lide krydret thaimad, men som ikke bryder sig om for meget chili.

Selvom retten er godt krydret med blandt andet frisk ingefær, hvidløg og gul karrypasta, er det ikke typen, hvor du skal drikke vand efter hver mundfuld.

Server retten med stegte ris blandet med lidt hakkede gulerødder eller blot kogte jasminris.

Opskrift på vegansk karryret

Vegansk karryret med gul karrypasta og kokos

Karen SenecaKaren Seneca
5 fra 2 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 15 minutter min
Samlet tid: 30 minutter min
Vegansk karryret får sin fyldige smag fra den gule karrypasta, som er mildere end de andre typer. Her med en masse grønt og stegte ris.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad, Vegetar
Køkken: Thailandsk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 1,5 spsk olie
  • 1 spsk ingefær revet
  • 2 fed hvidløg
  • 1 citrongræs
  • 0,5 chili i ringe
  • 1 spsk gul karrypasta el. mere
  • 1 tsk gurkemeje
  • 1 dåse kokosmælk
  • 100 g markchampignon i skiver
  • 1 dåse/pk babymajs i skiver
  • 3 gulerødder julienne el.lign.
  • 0,5 rød peberfrugt julienne el.lign.
  • salt

Fremgangsmåde

  1. Skyl grøntsagerne og skær dem ud: Gulerødder og peberfrugt i strimler, markchampignoner i skiver, chili i ringe/skiver. Pres hvidløg og riv ingefær.
  2. Varm olien op og steg gurkemeje, chili, hvidløg og ingefær et minut, Del citrongræs på midten og mas den med bagsiden af en kniv. Tilsæt de to dele og lad stege med et minuts tid.
  3. Tilsæt karrypastaen og den tykke top af kokosmælken, som har samlet øverst i dåsen med kokosmælk. Svits et par minutter.
  4. Nu tilsætter du alle grøntsagerne og lynsteger dem for relativ høj varme et par minutter.
  5. Hæld derpå resten af kokosmælken i gryden/wokken og tilsæt salt efter behov. Rør rundt og smag til, om du vil have mere spark på smagen. Tilsæt i så fald mere karrypasta.
  6. Lad det hele simre i fem minutter og så er retten klar til servering med ris.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips

Jeg bruger gurkemeje for at få en mere gul farve, ikke for smagen. Selvom karrypastaen hedder gul karrypasta, er den mere henad orange. Derfor gurkemejen, som du sagtens kan undlade.

Hvis du selv vil lave en karrypasta, har vi opskriften på en virkelig god og stærk karrypasta her: Sådan laver du grøn karrypasta.

Om Karen
Karen Seneca
Karen Seneca

Karen er journalist, forfatter og rejseblogger. Og så er hun en ægte madnørd, som elsker at eksperimentere i køkkenet.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af vegetarbøf.
    Vegetarbøf (med ristede gulerødder og stegt grønkål)
  • Billede af selleristeaks af hele skiver knoldselleri.
    Selleristeaks (lavet af hele skiver paneret knoldselleri)
  • Billede med auberginefad.
    Auberginefad (med aubergine, squash og tomatsauce)
  • Billede af sød kartoffelgryde.
    Sød kartoffelgryde - lækker gryderet med søde kartofler

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter og modtage vort populære nyhedsbrev. Du går ikke glip af funktioner på Madens Verden.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Du kan også fortsætte gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required