• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Kager › Toscasnitter - hjemmelavede nøddetrekanter

Toscasnitter - hjemmelavede nøddetrekanter

toscasnitter nøddetrekanter
5 fra 3 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
478
SHARES
FacebookMessenger478PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 8. november 2023 - Udgivet: 17. august 2023

Sådan laver du de bedste toscasnitter. En nem og sikker opskrift på bagerens lækre nøddetrekanter med toscadej, der smager himmelsk godt.

Toscasnitter - præcist som du kender dem fra bageren. Ellers faktisk måske endda en smule bedre.

Her er den nemme opskrift på de populære og lækre nøddetrekanter, hvor kanten lige dyppes i smeltet chokolade.

De laves ofte som trekanter, men du kan selvfølgelig også skære dem ud i firkanter, og din form behøver ikke være præcis 24 gange 24 centimeter, men en tilsvarende størrelse er også fin.

Se også: Drømmekage fra Brovst - den bedste opskrift

Brug gerne en halv ægte vaniljestang, men du kan godt erstatte den med en god teskefuld vaniljesukker.

Du får ca. 18 gode nøddetrekanter ud af denne opskrift, og du kan roligt allerede begynde at glæde dig. God bagelyst.

Opskrift på toscasnitter

toscasnitter nøddetrekanter
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Toscasnitter

5 fra 3 stemmer
Lækre og hjemmebagte toscasnitter, der laves med en skøn toscadej. De fantastiske nøddetrekanter er heldigvis nemme at bage. Foto: Ellen Jensen, Madensverden.dk.
Forb. tid 25 minutter min
Tilb. tid 35 minutter min
Samlet tid 1 time t
Antal: 18 stk.
Ret: Kager
Køkken: Italiensk
Kalorier: 330
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

Bund til toscasnitter
  • 3 æg
  • 200 g sukker
  • 0,5 vaniljestang - korn fra en halv stang vanilje
  • 140 g hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 100 g smør - smeltet, afkøles
  • 4 spsk mælk
Fyld/toscadej
  • 150 g smør
  • 8 spsk sukker
  • 4 spsk hvedemel
  • 3 spsk mælk
  • 150 g hasselnødder - hakkede
Desuden
  • 200 g mørk chokolade - smeltet

Fremgangsmåde
 

  1. Til toscasnitter starter du med at lave bunden, hvor æg piskes grundigt sammen med sukker og vaniljekorn fra en halv stang vanilje.
  2. I en anden skål vendes hvedemel sammen med bagepulver, og det sigtes i æggemassen.
  3. Vend det forsigtigt rundt sammen med mælk og smeltet smør. Brug gerne en dejskraber.
  4. Fordel dejen i en mindre bradepande på ca. 24 gange 24 centimeter.
  5. Bag bunden i ca. 25 minutter ved 195 grader over- og undervarme.
  6. Mens bunden er i ovnen kan du nemt lave toscadej som fyld til dine nøddetrekanter. Her kommes alle ingredienser til toscadejen i gryde, hvorefter den varmes op - men UDEN at koge!
  7. Fordel toscadejen på bunden, og bag den videre i yderligere ca. 10 minutter. Kagen må gerne få en smule farve.
  8. Derefter afkøles kagen helt, og skæres i kvadrater på ca. 8 gange 8 centimeter. Du får altså 9 kvadrater ud af den.
  9. Skær derefter kvadrater over på tværs i trekanter, så du nu har 18 nøddetrekanter, hvor kanterne dyppes i smeltet mørk chokolade.

Næringsindhold

Kalorier: 330kcalKulhydrater: 30gProtein: 4gFedt: 22gMættet fedt: 11gFlerumættet fedt: 1gEnkelumættet fedt: 8gTransfedt: 0.5gKolesterol: 58mgNatrium: 165mgKalium: 169mgKostfibre: 2gSukker: 20gVitamin A: 402IUVitamin C: 1mgCalcium: 34mgJern: 2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

De færdige toscasnitter køles helt af, så chokoladen er tør.

Så har du de lækreste nøddetrekanter klar til servering.

Du kan opbevare dem i lufttæt beholder - eller fryse dem ned. De er nemlig fine at komme på frost. Tø dem op ved stuetemperatur.

Se også: Banankage med chokolade i bradepande

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Lene Kusn

    oktober 10, 2024 at 12:38 pm

    Nemme og lækre til et kage tapas Bord.
    Deler dem endnu en gang, så der bliver 36 stk.

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af kotelet a la milanese.

Kotelet a la Milanese - panerede koteletter fra Italien

Billede af sandwichboller.

Sandwichboller - lækre og nemme brød til sandwich

Billede af nakkesteg på spyd.

Nakkefilet på spyd (nakkesteg grillet på rotisseri)

Billede af lynsyltet squash med grønne bønner.

Lynsyltet squash med grønne bønner, hvidløg og mynte

Sæson i juli

Sæson i juli: Se alle de danske frugter og grøntsager

Madplan uge 27

Ugens madplan uge 27 med gode sommerretter

Forsiden lige nu

Billede af nakkesteg på spyd.
Nakkefilet på spyd (nakkesteg grillet på rotisseri)→ Se opskriften
grillede grøntsager spyd
Grøntsager på grill - inspiration og konkrete tips→ Se opskriften
hjemmelavede fuglereder med jordbær og rabarber
Hjemmelavede fuglereder med jordbær og rabarber→ Se opskriften
billederesultat for crispy chicken
Crispy chicken→ Se opskriften
Det er meget nemt at fremstille hjemmelavede ispinde med jordbær flødeis, og endda uden at flødeisen krystalliserer. Foto: Madensverden.dk.
Hjemmelavede ispinde med jordbær flødeis→ Se opskriften
billede til m
Mørbradspyd med squash - nemme grillspyd med mørbrad→ Se opskriften
billede med Holgers kartoffelsalat
Holgers kartoffelsalat med rucola og rødløg→ Se opskriften
Billed resultat for grillpølse
Sådan undgår du at en grillpølse sprækker→ Se opskriften
Billede af lynsyltet squash med grønne bønner.
Lynsyltet squash med grønne bønner, hvidløg og mynte→ Se opskriften
hvid chokoladekage med blåbær
Muffins med hvid chokolade→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required