Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Kager › Toscasnitter - hjemmelavede nøddetrekanter

Toscasnitter - hjemmelavede nøddetrekanter

toscasnitter nøddetrekanter
5 fra 3 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
558
SHARES
FacebookMessenger558PinterestEmailSMS

Sådan laver du de bedste toscasnitter. En nem og sikker opskrift på bagerens lækre nøddetrekanter med toscadej, der smager himmelsk godt.

Toscasnitter - præcist som du kender dem fra bageren. Ellers faktisk måske endda en smule bedre.

Her er den nemme opskrift på de populære og lækre nøddetrekanter, hvor kanten lige dyppes i smeltet chokolade.

De laves ofte som trekanter, men du kan selvfølgelig også skære dem ud i firkanter, og din form behøver ikke være præcis 24 gange 24 centimeter, men en tilsvarende størrelse er også fin.

Se også: Drømmekage fra Brovst - den bedste opskrift

Brug gerne en halv ægte vaniljestang, men du kan godt erstatte den med en god teskefuld vaniljesukker.

Du får ca. 18 gode nøddetrekanter ud af denne opskrift, og du kan roligt allerede begynde at glæde dig. God bagelyst.

Opskrift på toscasnitter

Toscasnitter

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 3 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 25 minutter min
Tilb. tid: 35 minutter min
Samlet tid: 1 time t
Lækre og hjemmebagte toscasnitter, der laves med en skøn toscadej. De fantastiske nøddetrekanter er heldigvis nemme at bage. Foto: Ellen Jensen, Madensverden.dk.
Antal: 18 stk.
Ret: Kager
Køkken: Italiensk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

Bund til toscasnitter
  • 3 æg
  • 200 g sukker
  • 0,5 vaniljestang korn fra en halv stang vanilje
  • 140 g hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 100 g smør smeltet, afkøles
  • 4 spsk mælk
Fyld/toscadej
  • 150 g smør
  • 8 spsk sukker
  • 4 spsk hvedemel
  • 3 spsk mælk
  • 150 g hasselnødder hakkede
Desuden
  • 200 g mørk chokolade smeltet

Fremgangsmåde

  1. Til toscasnitter starter du med at lave bunden, hvor æg piskes grundigt sammen med sukker og vaniljekorn fra en halv stang vanilje.
  2. I en anden skål vendes hvedemel sammen med bagepulver, og det sigtes i æggemassen.
  3. Vend det forsigtigt rundt sammen med mælk og smeltet smør. Brug gerne en dejskraber.
  4. Fordel dejen i en mindre bradepande på ca. 24 gange 24 centimeter.
  5. Bag bunden i ca. 25 minutter ved 195 grader over- og undervarme.
  6. Mens bunden er i ovnen kan du nemt lave toscadej som fyld til dine nøddetrekanter. Her kommes alle ingredienser til toscadejen i gryde, hvorefter den varmes op - men UDEN at koge!
  7. Fordel toscadejen på bunden, og bag den videre i yderligere ca. 10 minutter. Kagen må gerne få en smule farve.
  8. Derefter afkøles kagen helt, og skæres i kvadrater på ca. 8 gange 8 centimeter. Du får altså 9 kvadrater ud af den.
  9. Skær derefter kvadrater over på tværs i trekanter, så du nu har 18 nøddetrekanter, hvor kanterne dyppes i smeltet mørk chokolade.

Næringsindhold

Kalorier330kcalKulhydrater30gProtein4gFedt22gMættet fedt11gFlerumættet fedt1gEnkelumættet fedt8gTransfedt0.5gKolesterol58mgNatrium165mgKalium169mgKostfibre2gSukker20gVitamin A402IUVitamin C1mgCalcium34mgJern2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips

De færdige toscasnitter køles helt af, så chokoladen er tør.

Så har du de lækreste nøddetrekanter klar til servering.

Du kan opbevare dem i lufttæt beholder - eller fryse dem ned. De er nemlig fine at komme på frost. Tø dem op ved stuetemperatur.

Se også: Banankage med chokolade i bradepande

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Lene Kusn skriver

    oktober 10, 2024 at 12:38 pm

    Nemme og lækre til et kage tapas Bord.
    Deler dem endnu en gang, så der bliver 36 stk.

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af sveskekringle.
    Sveskekringle (nem kringle med svesker, remonce og creme)
  • Præstegårdskage
    Præstegårdskage (traditionel skærekage med æbler)
  • Billede af blommemuffins
    Blommemuffins (lækre muffins med blommer)
  • Billede af bananchokoladekage.
    Bananchokoladekage med modne bananer

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter, og modtage vort populære nyhedsbrev.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required