Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Tigerrejer og grønsager i chilisauce (til wok eller pande)

Tigerrejer og grønsager i chilisauce (til wok eller pande)

Tigerrejer og grønsager i chilisauce
5 fra 5 stemmer
Gå til opskrift
Del og send:
26
DELINGER
Facebook26PinterestSMSEmailMessenger

Her er en opskrift på tigerrejer og grøntsager i wok (eller pande). En lækker aftensmad med tigerrejer, der steges med bla. sukkerærter og peberfrugt.

Tigerrejer og grøntsager er en nem og sund aftensmad, hvor tigerrejerne blandt andet får selskab af en dejlig chilisauce.

Retten er som sagt nem at lave, og det er en god måde at tilberede tigerrejer på.

Opskrift på tigerrejer og grøntsager

Tigerrejer og grønsager i chilisauce (til wok eller pande)

newyorkerbyheart.com topbilledeMadens Verden
5 fra 5 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 20 minutter min
Samlet tid: 30 minutter min
Her er en opskrift på tigerrejer og grøntsager i wok (eller pande). En lækker aftensmad med tigerrejer, der steges med bla. sukkerærter og peberfrugt.
Antal: 4
Ret: Aftensmad
Køkken: Asiatisk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 1 rødløg (i tynde både)
  • 3 fed hvidløg (finthakket)
  • 2 gulerødder ( i julienne)
  • 1 rød peberfrugt ( i strimler)
  • 1 gul peberfrugt (i strimler)
  • 1 bakke sukkerærter (i skrå skiver)
  • 1-1½ dl sød chilisauce
  • lidt raps- eller jordnøddeolie til stegning
  • 250 g tigerrejer (frosne, rå tigerrejer, optøede)
  • salt og friskkværnet peber
  • 2-3 forårsløg (finthakket)
  • chili-/limekrydderi (evt. fra fra Santa Maria)

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Start med at skære alle grønsager ud så de er klar til at blive brugt.
  2. Tag skallerne af tigerrejerne, skær ryggen op og fjern tarmen.
  3. Sæt ris over, som skal serveres til.
  4. Kom lidt olie i en wok og steg først gulerødder et par minutter, mens der røres i dem, krydr med salt og friskkværnet peber og tag dem af op.
  5. Svits peberfrugtene et par minutter, krydr med salt og friskkværnet peber og tag dem op.
  6. Steg løg i nogle minutter så de bliver lidt bløde, men IKKE tager farve, så rør i dem hele tiden. Krydr med salt og friskkværnet peber og tag dem op.
  7. Svits sukkerærter er par minutter og tag dem op.
  8. Steg tigerrejerne sammen med chili-/limekrydderi, hvidløg, salt og friskkværnet peber. Steg dem til de bliver lyserøde og KUN netop møre, ellers bliver de seje og kedelige.
  9. Når de er næsten nok, kommes grønsagerne i sammen med chilisauce, det hele hele vendes rundt og varmes igennem.
  10. Tigerrejer og grøntsager i chilisauce serveres straks sammen med kogte ris, der er vendt med forårsløg.

Næringsindhold

Kalorier200kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Tigerrejer og grøntsager kan anvendes som en lækker forret - men også som en dejlig hovedret.

Se i øvrigt også denne guide til brug af wok.

Om
newyorkerbyheart.com topbillede
Madens Verden

Vi er glade for her på Madensverden at få lov til at viderebringe de lækre opskrifter fra bloggen Newyorkerbyheart.com. Bloggen blev startet af Birthe Lynggaard i 2006, hvor hun delte sin store kærlighed for bøger, rejser mv. og især mad. Birthe gik desværre, pga. sygdom, alt for tidligt bort i 2014 og bloggen har siden ligget stille hen. Vi, og Birthes efterladte, synes dog, at hendes opskrifter fortsat skal leve og vække inspiration. Til glæde og gavn.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Kommentarer Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af teriyaki laks.
    Teriyaki laks (nem laks med teriyaki og sesam)
  • Billede af smørstegt laksefilet med græskarmos.
    Smørstegt laksefilet med græskarmos
  • Billede af peberkylling.
    Peberkylling med grønne peberkorn og lækker sauce
  • Billede af hellefisk med spinat og knoldselleri.
    Hellefisk med spinat og knoldselleri

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required