Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Thailandsk kyllingesalat med krydret dressing

Thailandsk kyllingesalat med krydret dressing

En sund og lækker thailandsk kyllingesalat, der kan serveres som et måltid. Eller undlad kyllingen, og brug salaten som tilbehør. Foto: Newyorker By Heart, Madensverden.dk.
5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del og send:
Facebook152PinterestSMSEmailMessenger
152
DELINGER

Her får du en opskrift på thailandsk kyllingesalat. En lækker og nem salat med kylling, sprøde grøntsager og en krydret dressing. Også god uden kylling.

Thailandsk kyllingesalat er en lækker ret til frokost eller aftensmad, og den er super nem at lave.

Salaten indeholder selvfølgelig kylling, men også sprøde grøntsager i form af bla. spidskål, men også en velsmagende og lidt krydret dressing, der passer perfekt til kyllingesalaten.

Du kan i øvrigt sagtens også droppe kyllingen, og så blot lave den thailandske salat som tilbehør til andre retter.

Opskriften er beregnet til fire personer, og du kan jo selv justere mængden af de enkelte ingredienser.

Opskrift på thailandsk kyllingesalat

Thailandsk kyllingesalat med krydret dressing

newyorkerbyheart.com topbilledeMadens Verden
5 fra 2 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 40 minutter min
Tilb. tid: 20 minutter min
Samlet tid: 1 time t
Her får du en opskrift på thailandsk kyllingesalat. En lækker og nem salat med kylling, sprøde grøntsager og en krydret dressing. Også god uden kylling.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Thailandsk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

Dressing
  • 1 dl sød chilisauce
  • ½ dl riseddike
  • ¾ dl kokosmælk
  • 3½ spsk brun farin
  • 3 fed hvidløg
  • 1 spsk peanutbutter
  • 1 tsk. ingefær (frisk, fintrevet)
  • 1 lime (saften af en lime)
  • 1 spsk soja
Desuden
  • 3 kyllingebryst
  • salt og friskkværnet peber
  • 0,5 spidskål (fintsnittet)
  • 0,25 rødkål (fintsnittet)
  • 5 forårsløg (fintsnittet)
  • 1 agurk (skrællet og skåret i kvarte stykker)
  • 5 gulerødder (fintsnittet (jeg skar dem i julienne))
  • ½ pose edamamebønner (bælget)
  • 1 dl peanuts (saltede, hakket)

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Kom ingredienserne til dressingen på en pande og pisk det sammen, til det bliver en ensartet dressing.
  2. Bring det i kog, skru ned for varmen og lad det simre i 2-3 minutter, til det bliver tykkere. Tag af varmen.
  3. Kom kyllingebrystfileterne i et ovnfast fad og hæld halvdelen af dressingen over.
  4. Vend kyllingen godt rundt i dressingen, så den er dækket over det hele og lad det stå i ½ times tid.
  5. Krydr med salt og friskkværnet peber og sæt i en 175 grader varm ovn (varmluft) i ca. 20-25 minutter, til kyllingen er gennemstegt.
  6. Tag dem ud og lad dem stå i 5 minutter, inden det skæres i mindre stykker eller rives fra hinanden med to gafler.
  7. Imens gøres alle grøntsagerne klare, kommes på et fad og blandes godt sammen.
  8. Tilsæt den stegte kylling og drys med peanuts, og så har du en færdig thailandsk kyllingesalat.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Note

Thailandsk kyllingesalat serveres med resten af dressingen til.

Det er en skøn salat, der fungerer godt til frokost, aftensmad og på en buffet.

Eller undlad kyllingen, og brug salaten som tilbehør.

Se også disse opskrifter:

  • Kyllingesalat med bacon og spidskål
  • Kyllingesalat med spidskål og pasta
  • Kyllingesalat med kartofler - lækker og nem opskrift
  • Utrolig lækker luksus kyllingesalat
  • Kyllingesalat opskrift med pasta og broccoli
Om
newyorkerbyheart.com topbillede
Madens Verden

Vi er glade for her på Madensverden at få lov til at viderebringe de lækre opskrifter fra bloggen Newyorkerbyheart.com. Bloggen blev startet af Birthe Lynggaard i 2006, hvor hun delte sin store kærlighed for bøger, rejser mv. og især mad. Birthe gik desværre, pga. sygdom, alt for tidligt bort i 2014 og bloggen har siden ligget stille hen. Vi, og Birthes efterladte, synes dog, at hendes opskrifter fortsat skal leve og vække inspiration. Til glæde og gavn.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Kommentarer Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af rugmelstærte med kål.
    Rugmelstærte med masser af kål (sund, nem og uden kød)
  • Billede af kartoffelpizza hvid pizza.
    Kartoffelpizza (hvid pizza med kartofler og rosmarin)
  • Billede af teriyaki laks.
    Teriyaki laks (nem laks med teriyaki og sesam)
  • Billede af smørstegt laksefilet med græskarmos.
    Smørstegt laksefilet med græskarmos

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required