Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Kager › Snickerdoodle

Snickerdoodle

Snickerdoodle
5 fra 3 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
6
SHARES
FacebookMessenger6PinterestEmailSMS

Snickerdoodle er den kendte amerikanske cookie, som er rullet i kanelsukker. De smager helt vildt godt og er en af mine yndlingsopskrifter.

Snickerdoodle har ikke kun et meget karakterestisk navn, men også smagen er helt unik. Fordi det er ikke bare en småkage med kanel, den er også bagt med cream of tartar, som gør den helt unik.

Cream of tartar er et hævemiddel med vinsyre i. Det gør, at småkagerne hæver anderledes, end hvis de var lavet med natron eller bagepulver. Og så giver det også en dejlig "tangy" smag, som jeg virkelig holder af.

Dejen er meget blødere og mere klistret end andre småkagedeje. Det er meningen, lad den bare stå på køl i cirka en halv time, og så burde den være lettere at arbejde med.

Opskrift på snickerdoodle

Snickerdoodle

Rakel Seneca
5 fra 3 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 10 minutter min
Samlet tid: 25 minutter min
Snickerdoodle er den kendte amerikanske cookie, som er rullet i kanelsukker. De smager helt vildt godt og er en af mine yndlingsopskrifter.
Antal: 24 serveringer
Ret: Søde sager
Køkken: Amerikansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 230 g usaltet smør stuetemperatur
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 300 g sukker
  • 2 stk æg
  • 350 g hvedemel
  • 1,5 tsk cream of tartar
  • 0,5 tsk natron
  • 0,5 tsk salt
Dyppelse
  • 30 g sukker
  • 1,5 spsk stødt kanel

Fremgangsmåde

  1. Start med at komme stuetempereret smør, sukker og vaniljesukker i en skål. Pisk det nu sammen i fem minutter, så blandingen bliver helt lys og luftig. Tilføj et æg af gangen, mens du pisker det yderligere sammen i et minut.
  2. Bland hvedemel, cream of tartar, natron og salt sammen. Tilføj det derefter til de våde ingredienser og rør dejen ordentlig sammen. Dæk dejen til og stil den på køl i 20 minutter.
  3. Bland nu sukker og stødt kanel sammen i en dyb tallerken.
  4. Forvarm ovnen til 175 grader almindelig ovn og beklæd to bageplader med bagepapir.
  5. Tag nu dejen ud fra køl og rul små kugler ud af dejen. Rul derefter en kugle af gangen i kanelsukkeret og put den på bagepladen, forsæt, indtil al dejen af rullet. Pres hver kugle en smule flad med dine fingre.
  6. Bag en bageplade af gangen i cirka 10 minutter, kanterne skal kun lige begynde at blive gyldne. Lad dem køle af på en rist og så er dine snickerdoodle klar til servering.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tip

Hvis ikke du kan finde cream of tartar, kan du som alternativ bruge bagepulver og så tilsætte en smule eddike eller citronsaft i dejen.

Se også andre amerikanske cookieopskrifter:

Verdens bedste brownie cookies

Amerikanske cookies med peanuts og chokolade

Cookies med kokos

Om Rakel
Rakel Seneca

Rakel har boet i Indien de sidste tre år. Derfor er mange af hendes opskrifter inspireret af de varme himmelstrøg. Derudover har hun levet som vegetar i ni år, og deler lækre vegetar- og bageopskrifter, som alle kan nyde.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af sveskekringle.
    Sveskekringle (nem kringle med svesker, remonce og creme)
  • Præstegårdskage
    Præstegårdskage (traditionel skærekage med æbler)
  • Billede af blommemuffins
    Blommemuffins (lækre muffins med blommer)
  • Billede af bananchokoladekage.
    Bananchokoladekage med modne bananer

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required