Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Airfryer › Små pizza calzone i airfryer

Små pizza calzone i airfryer

Små pizza calzone i airfryer
5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
71
SHARES
FacebookMessenger71PinterestEmailSMS

Min opskrift på små pizza calzone i airfryer. Super nemme og velsmagende pizzaer, der er fyldt med en lækker kødsovs og bages i airfryeren.

Du skal prøve disse små pizza calzone i airfryer, der både smager godt og er nemme at lave.

Her laves en god og velsmagende kødsovs, som pakkes ind i en færdig pizzadej, der kan købes på køl i de fleste supermarkeder.

Samlet kan du lave ca. 16 små pizzaer i din airfryer med denne opskrift, i hvert fald hvis du skærer dem med en diameter på 14-15 centimeter. Se også min opskrift på en klassisk italiensk pizza.

Opskrift på pizza calzone i airfryer

Små pizza calzone i airfryer

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 2 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 50 minutter min
Tilb. tid: 10 minutter min
Samlet tid: 1 time t
Min opskrift på små pizza calzone i airfryer. Super nemme og velsmagende pizzaer, der er fyldt med en lækker kødsovs og bages i airfryeren.
Antal: 16 stk.
Ret: Airfryer
Køkken: Italiensk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 400 g hakket oksekød
  • 1 løg (finthakket)
  • 4 fed hvidløg (finthakket)
  • 1 spsk olivenolie
  • 100 g gulerod (revet)
  • 100 g bladselleri (i små tern)
  • 400 g tomatpassata
  • 3 spsk citronsaft
  • 2 tsk oregano (tørret)
  • salt og friskkværnet peber
  • 2 ruller pizzadej (fra supermarkedet)
  • 200 g mozzarella (revet)

Fremgangsmåde

  1. Start med at lave kødsovs til dine små pizza calzone i airfryer. 400 g hakket oksekød steges godt af på en tør pande, hvorefter 1 løg og 4 fed hvidløg tilsættes sammen med 1 spsk olivenolie. Lad det stege et minuts tid.
  2. Kom så 100 g gulerod ved sammen med 100 g bladselleri, 400 g tomatpassata, 3 spsk citronsaft og 2 tsk oregano. Steges ca. 10 minutter ved lavere varme og smages til med salt og friskkværnet peber.
  3. Den færdige pizzadej foldes ud. Du skal bruge 2 ruller pizzadej til hele opskriften, men du kan som sagt lave de små pizzaer over flere omgange/dage.
  4. Skær pizzadejen ud i runde stykker, der er ca. 14-15 centimeter i diameter. Det nemmeste er at lægge en lille skål eller lignende omvendt på pizzadejen, og så blot skære rundt om den med en skarp kniv.
  5. Kom en stor spiseskefuld fyld på midten, drys med lidt revet mozzarella. Til hele opskriften skal du nok bruge omkring 200 g mozzarella.
  6. Fold nu dejen op om fyldet og klem sammen, og sørg for at lukke de små pizza calzone godt, så fyldet ikke løber ud.
  7. Læg pizzaerne direkte på risten i din airfryer, og giv dem 8 minutter ved 180 grader. Husk altid at tiden kan variere afhængig af model. Du kan bage 3-4 ad gangen.

Næringsindhold

Kalorier245kcalKulhydrater27gProtein11gFedt10gMættet fedt4gFlerumættet fedt1gEnkelumættet fedt4gTransfedt0.3gKolesterol28mgNatrium730mgKalium202mgKostfibre2gSukker5gVitamin A1269IUVitamin C3mgCalcium82mgJern2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips

De små pizza calzone i airfryer serveres straks, men vær opmærksom på, at de er meget varme i midten!

Du kan bage hele portionen og derefter blot fryse de lukkede pizzaer ned, som ikke spiser med det samme.

Eller fryse resten af kødsovsen, og så tage op efterhånden som du får lyst til en nybagt minipizza a la calzone. Kødsovsen kan sagtens holde sig et par dage i køleskabet.

Se også mine opskrifter på traditionel pizza calzone med kødsovs og bradepandepizza.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Susanne Bach skriver

    marts 13, 2024 at 2:17 pm

    Hvad er tomatpassata?

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      marts 13, 2024 at 2:56 pm

      Hej Susanne
      En tomatpure - kan købes på flaske eller dåse i supermarkedet 🙂
      Alt det bedste
      Holger

      Svar

Mere inspiration

  • banankage i airfryer
    Banankage i airfryer (nem opskrift uden smør)
  • Italiensk gris i airfryer
    Italiensk gris i airfryer med peberfrugt og hvidløg
  • hindbærgalette i airfryer
    Hindbærgalette i airfryer
  • ferskentærte i airfryer
    Ferskentærte i airfryer (nem opskrift)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required