Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Vegetar › Rødbedebøffer - lækre vegetarbøffer med feta

Rødbedebøffer - lækre vegetarbøffer med feta

Rødbedebøffer
5 fra 3 stemmer
Gå til opskrift
Del og send:
Facebook5PinterestSMSEmailMessenger
5
DELINGER

Rødbedebøffer med feta og masser af frisk persille er nogen af de bedste vegetarbøffer. Et godt vegetarisk alternativ til oksebøffer.

Rødbedebøffer er gode til næsten alle slags måltider. Du kan enten bruge dem i en burger eller servere dem sammen med en lækker salat og kartofler. De vegetariske bøffer fungerer bare super godt til det hele.

De er i øvrigt også super nemme at lave og kræver næsten intet forarbejde. Du blander bare ingredienserne sammen, lader dem trække i køleskabet i 15 minutter, og så er de klar til at blive stegt.

Du kan godt vælge at tilføje flere krydderier i blandingen, men jeg er personlig helt vild med kombinationen af frisk persille og fetaost.

Vil du have mere faste bøffer, kan du panere dem ved at vende dem i mel, æg og til sidst rasp.

Opskrift på rødbedebøffer med feta

Rødbedebøffer - vegetarbøffer med feta

Rakel Seneca
5 fra 3 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 20 minutter min
Tilb. tid: 10 minutter min
Samlet tid: 30 minutter min
Rødbedebøffer med feta og masser af frisk persille er nogen af de bedste vegetarbøffer. Et godt vegetarisk alternativ til oksebøffer.
Antal: 4 personer
Ret: Vegetar
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 350 g rødbeder
  • 1 stk løg (lille størrelse)
  • 1 dl persille (frisk, hakket)
  • 2 stk æg
  • 200 g fetaost
  • 80 g havregryn
  • 1 spsk hvedemel
  • 1 tsk salt
  • 0,5 tsk friskkværnet peber
  • 1 spsk olie

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Start med at rive rå , skrællede rødbeder groft og kom dem i en skål. Snit derefter løget fint og tilføj til rødbederne.
  2. Hak persille fint og kom i skålen, bland med rødbederne og løg. Tilføj derefter æg, feta, havregryn og hvedemel. Tilføj salt og peber.
  3. Rør det godt sammen og stil blandingen i køleskabet i 15 minutter, så det kan samle sig.
  4. Tag en stegepande og varm olie op. Tag nu en lille håndfuld af blandingen, og form den som en bøf i hænderne. Gentag, til alle er formet. Lad bøfferne stege i cirka fire minutter på hver side, eller indtil de er faste og har stegeskorpe.
  5. Server rødbedebøffer med nye kartofler eller en mættende salat.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Tip

Lav endelig en stor portion af opskriften, da rødbedebøffer også fungerer super godt i en sandwich dagen efter til frokost.

Se også andre vegetaropskrifter her:

Shephard's pie - kartoffelmos med vegetarfyld

Vegetarbiksemad med halloumi

Vegetar BLT sandwich

Om Rakel
Rakel Seneca

Rakel har boet i Indien de sidste tre år. Derfor er mange af hendes opskrifter inspireret af de varme himmelstrøg. Derudover har hun levet som vegetar i ni år, og deler lækre vegetar- og bageopskrifter, som alle kan nyde.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Kommentarer Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af selleri i fad med bønner, spinat og krydret tomatsauce.
    Selleri i fad med bønner, spinat og krydret tomatsauce
  • Billede af vegetarbøf.
    Vegetarbøf (med ristede gulerødder og stegt grønkål)
  • Billede af selleristeaks af hele skiver knoldselleri.
    Selleristeaks (lavet af hele skiver paneret knoldselleri)
  • Billede med auberginefad.
    Auberginefad (med aubergine, squash og tomatsauce)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required