Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Risotto med kylling

Risotto med kylling (hele retten laves i samme gryde)

risotto med kylling
4.6 fra 18 stemmer
Gå til opskrift
Del og send:
83
DELINGER
Facebook83PinterestSMSEmailMessenger
Indhold
  • Risotto med kylling
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Næringsindhold
  • Video til opskriften
  • Opskrift på risotto med kylling
  • Servering
  • Kommentarer

Risotto med kylling

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.6 fra 18 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 20 minutter min
Tilb. tid: 25 minutter min
Samlet tid: 45 minutter min
Her får du min opskrift på risotto med kylling. Den lækre italienske ret laves i samme gryde, så det er nem aftensmad uden for meget opvask.
Antal: 4
Ret: Aftensmad
Køkken: Italiensk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 400 g hakket kylling
  • olivenolie
  • 2 tsk paprika
  • 150 g gulerødder (i små tern)
  • 100 g bladselleri (i små tern)
  • 1 rød peberfrugt (i små tern)
  • 1 rødløg (finthakket)
  • 300 g risottoris
  • 7 dl hønsebouillon (laves af 7 dl. vand og 2 terninger bouillon)
  • 2 dåser hakkede tomater
  • 2 tsk oregano (tørret)
  • 1 citron
  • salt og friskkværnet peber

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Hakket kylling brunes af i i lidt olivenolie, hvorefter paprika kommes ved.
  2. Tilsæt gulerødder, bladselleri, peberfrugt og rødløg, og vend det godt rundt. Se evt. fremgangsmåde i min video.
  3. Kom risotto ris ved, og vend rundt igen.
  4. Tilsæt 7 deciliter hønsebouillon, som du med fordel kan koge op lige inden brug. Laves af 7 deciliter kogende vand og to terninger hønsebouillon. Anden bouillon kan også anvendes.
  5. Kom også to dåser hakkede tomater ved sammen med oregano. Pres lidt citronsaft i din risotto med kylling.
  6. Lad nu gryderetten simre under låg i ca. 20-25 minutter, så risene er næsten møre. Undervejs skal du indimellem lige røre rundt i gryden,. så retten ikke brænder på.
  7. Din risotto med kylling smages til med salt og friskkværnet peber. Evt. også med lidt mere citronsaft og sukker.

Næringsindhold

Kalorier499kcalKulhydrater80gProtein25gFedt9gMættet fedt3gFlerumættet fedt2gEnkelumættet fedt4gTransfedt0.1gKolesterol86mgNatrium1155mgKalium1308mgKostfibre8gSukker10gVitamin A7650IUVitamin C80mgCalcium126mgJern7mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Video til opskriften

Kom med din mening

Opskrift på risotto med kylling

Risotto med kylling er en virkelig lækker ret, og det smarte er, at du laver hele retten i samme gryde.

Her kommes nemlig både hakket kylling, grøntsager og risotto ris i gryden, som derefter blot simrer færdig. Husk dog at røre lidt gryden undervejs.

Opskriften er beregnet til fire personer, men det er en stor portion, og rester kan sagtens fryses ned. Se også fremgangsmåde i min video.

Se flere opskrifter:

  • Pasta med fennikel og rester af kylling
  • Pølserisotto med pølser, risottoris og ærter
  • Svamperisotto med svampe og parmesan
  • Klassisk risotto

Servering

Risotto med kylling serveres straks - og gerne sammen med hjemmebagt focaccia. Det italiensk brød er super nemt at lave.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Kommentarer Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Erik Frandsen skriver

    januar 02, 2025 at 5:27 pm

    Holger - hvor lang tid vil du gætte på at risottoen skulle stå i en slow cooker ved henholdsvis lav og høj styrke. Jeg mener høj svarer til ca 90 grader.

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af teriyaki laks.
    Teriyaki laks (nem laks med teriyaki og sesam)
  • Billede af smørstegt laksefilet med græskarmos.
    Smørstegt laksefilet med græskarmos
  • Billede af peberkylling.
    Peberkylling med grønne peberkorn og lækker sauce
  • Billede af hellefisk med spinat og knoldselleri.
    Hellefisk med spinat og knoldselleri

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required