Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Airfryer › Pølsehorn i airfryer

Pølsehorn i airfryer med færdig pølsehornsdej

billede med pølsehorn i airfryer
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
44
SHARES
FacebookMessenger44PinterestEmailSMS
Indhold
  • Pølsehorn i airfryer
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Næringsindhold
  • Opskrift på pølsehorn i airfryer
  • Tips
  • Kommentarer

Pølsehorn i airfryer

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 18 minutter min
Tilb. tid: 12 minutter min
Samlet tid: 30 minutter min
Min opskrift på pølsehorn i airfryer, der er super nemme at bage. Her bruges en færdig pølsehornsdej, og bagetiden er 12 min. i airfryeren.
Antal: 8
Ret: Airfryer
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 325 g pølsehornsdej
  • 8 tsk ketchup (kan udelades)
  • 8 brunchpølser
  • 1 æg (sammenpisket)
  • sesamfrø

Fremgangsmåde

  1. Til pølsehorn i airfryer starter du med at folde 325 g pølsehornsdej ud på køkkenbordet.
  2. Typisk er disse dejen perforeret i forvejen, så du nemt kan dele dem i lige store trekanten, og det gør du med en kniv.
  3. Du skal bruge 8 tsk ketchup og 8 brunchpølser. På hver trekant smøres en lille teske tomatketchup, hvorefter der lægges en brunchpølse i den brede ende. Rul pølsehornet sammen og læg det på bagepapir i din airfryer. Jeg kan have 4 stk. min airfryer.
  4. Pensl med 1 æg (sammenpisket) og drys med sesamfrø.
  5. Pølsehornene bages i ca. 12 minutter ved 180 grader, hvorefter du kan bage det andet hold.

Næringsindhold

Kalorier174kcalKulhydrater19gProtein5gFedt9gMættet fedt3gFlerumættet fedt1gEnkelumættet fedt2gTransfedt0.003gKolesterol26mgNatrium466mgKalium42mgKostfibre0.1gSukker4gVitamin A55IUVitamin C0.2mgCalcium15mgJern1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Opskrift på pølsehorn i airfryer

Det er nemt at lave pølsehorn i airfryer, og her får du den nemme fremgangsmåde.

Her er de lavet med en færdig pølsehornsdej, som du købe på køl i de fleste supermarkeder, og dejen er allerede forskåret i 8 trekanten. Så det er nemt.

Du kan selvfølgelig også din egen pølsehornsdej, og den finder du et link til længere nede på siden.

Jeg bruger gerne brunchpølser, men du kan også anvende almindelige wienerpølser, der blot deles i passende størrelse. Du får 8 pølsehorn ud af denne opskrift, og de kan fryses ned. God fornøjelse.

Flere inspirerende opskrifter:

  • Pølsehorn (opskrift på bløde og luftige pølsehorn)
  • Nemt brød i airfryer (uden æltning)
  • Ciabattaboller i airfryer
  • Koldhævede speltboller i airfryer

Tips

De bagte pølsehorn tages op af airfryeren og køles af på en rist. Så kan du bage de sidste fire.

Fryseegnet: Pølsehornene kan selvfølgelig spises med det samme, men de kan også fryses ned.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • banankage i airfryer
    Banankage i airfryer (nem opskrift uden smør)
  • Italiensk gris i airfryer
    Italiensk gris i airfryer med peberfrugt og hvidløg
  • hindbærgalette i airfryer
    Hindbærgalette i airfryer
  • ferskentærte i airfryer
    Ferskentærte i airfryer (nem opskrift)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer, der støtter op om vores store madunivers.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required