Min opskrift på pølsehorn i airfryer, der er super nemme at bage. Her bruges en færdig pølsehornsdej, og bagetiden er 12 min. i airfryeren.
Det er nemt at lave pølsehorn i airfryer, og her får du den nemme fremgangsmåde.
Her er de lavet med en færdig pølsehornsdej, som du købe på køl i de fleste supermarkeder, og dejen er allerede forskåret i 8 trekanten. Så det er nemt.
Du kan selvfølgelig også din egen pølsehornsdej, og den finder du et link til længere nede på siden.
Jeg bruger gerne brunchpølser, men du kan også anvende almindelige wienerpølser, der blot deles i passende størrelse.
Du får 8 pølsehorn ud af denne opskrift, og de kan fryses ned. God fornøjelse.
Opskrift på pølsehorn i airfryer
Pølsehorn i airfryer
Ingredienser
- 325 g pølsehornsdej
- 8 tsk ketchup - kan udelades
- 8 brunchpølser
- 1 æg - sammenpisket
- sesamfrø
Fremgangsmåde
- Til pølsehorn i airfryer starter du med at folde pølsehornsdejen ud på køkkenbordet.
- Typisk er disse dejen perforeret i forvejen, så du nemt kan dele dem i 8 lige store trekanten, og det gør du med en kniv.
- På hver trekant smøres en lille teske tomatketchup, hvorefter der lægges en brunchpølse i den brede ende. Rul pølsehornet sammen og læg det på bagepapir i din airfryer. Jeg kan have 4 stk. min airfryer.
- Pensl med sammenpisket æg og drys med sesam.
- Pølsehornene bages i ca. 12 minutter ved 180 grader, hvorefter du kan bage det andet hold.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Tips
De bagte pølsehorn tages op af airfryeren og køles af på en rist. Så kan du bage de sidste fire.
Fryseegnet: Pølsehornene kan selvfølgelig spises med det samme, men de kan også fryses ned.
Relaterede opskrifter
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Del dine ideer og tanker med os andre her: