Indhold
Pølsehorn i airfryer
Ingredienser
- 325 g pølsehornsdej
- 8 tsk ketchup (kan udelades)
- 8 brunchpølser
- 1 æg (sammenpisket)
- sesamfrø
Fremgangsmåde
- Til pølsehorn i airfryer starter du med at folde 325 g pølsehornsdej ud på køkkenbordet.
- Typisk er disse dejen perforeret i forvejen, så du nemt kan dele dem i lige store trekanten, og det gør du med en kniv.
- Du skal bruge 8 tsk ketchup og 8 brunchpølser. På hver trekant smøres en lille teske tomatketchup, hvorefter der lægges en brunchpølse i den brede ende. Rul pølsehornet sammen og læg det på bagepapir i din airfryer. Jeg kan have 4 stk. min airfryer.
- Pensl med 1 æg (sammenpisket) og drys med sesamfrø.
- Pølsehornene bages i ca. 12 minutter ved 180 grader, hvorefter du kan bage det andet hold.
Få tilsendt opskriften på mail
Opskrift på pølsehorn i airfryer
Det er nemt at lave pølsehorn i airfryer, og her får du den nemme fremgangsmåde.
Her er de lavet med en færdig pølsehornsdej, som du købe på køl i de fleste supermarkeder, og dejen er allerede forskåret i 8 trekanten. Så det er nemt.
Du kan selvfølgelig også din egen pølsehornsdej, og den finder du et link til længere nede på siden.
Jeg bruger gerne brunchpølser, men du kan også anvende almindelige wienerpølser, der blot deles i passende størrelse. Du får 8 pølsehorn ud af denne opskrift, og de kan fryses ned. God fornøjelse.
Flere inspirerende opskrifter:
- Pølsehorn (opskrift på bløde og luftige pølsehorn)
- Nemt brød i airfryer (uden æltning)
- Ciabattaboller i airfryer
- Koldhævede speltboller i airfryer
Tips
De bagte pølsehorn tages op af airfryeren og køles af på en rist. Så kan du bage de sidste fire.
Fryseegnet: Pølsehornene kan selvfølgelig spises med det samme, men de kan også fryses ned.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- Mulighed for populært nyhedsbrev
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifter
- Bemærk: Ingen bindingsperiode





Comments
No Comments