Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Pizzakylling - kyllingebryst stegt som en pizza

Pizzakylling - kyllingebryst stegt som en pizza

billede med kyllingepizza af kyllingebryst
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
32
SHARES
FacebookMessenger32PinterestEmailSMS

Her får du min opskrift på pizzakylling. Det er banket kyllingebryst, der steges som en pizza med pizzasauce, pepperoni og mozzarella.

Pizzakylling er præcist som navnet siger: Kylling lavet som en pizza. Og en smart måde at tilberede kyllingebryst på.

Her bankes kyllingebrystfilet ud til en flad "pizzabund", og derpå toppes så med pizzasauce, pepperoni og mozzarella.

Super simpelt - og meget velsmagende. Så nu er kyllingebryst ikke længere bare et tørt stykke kød.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på pizzakylling

Pizzakylling

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 25 minutter min
Tilb. tid: 20 minutter min
Samlet tid: 45 minutter min
Her får du min opskrift på pizzakylling. Det er banket kyllingebryst, der steges som en pizza med pizzasauce, pepperoni og mozzarella.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Italiensk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 4 stk. kyllingebryst (bankes ud)
  • salt
  • 1 dåse pizzasauce
  • 20 skiver pepperoni
  • 2 pakker mozzarella
  • oregano (tørret)
  • 1 håndfuld basilikum

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Tænd din ovn på 200 grader varmluft. Og læg bagepapir på en bageplade.
  2. Bank fire stykker kyllingebryst ud mellem to fryseposer, så kødet er fladt. Se evt. hvordan man gør i min video med fremgangsmåde.
  3. Læg kyllingestykkerne på bagepladen med bagepapir. Drys med lidt salt.
  4. Fordel lidt pizzasauce på hvert stykke kylling, og derefter lægges pepperoni på.
  5. Bræk stykker af ozzarella af og fordel på kyllingestykkerne.
  6. Drys med lidt tørret organo.
  7. Kyllingepizza bages nu i ovnen ved 200 grader varmluft, hvor de skal have 20 minutter.

Næringsindhold

Kalorier200kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Video til opskriften

Kom med din mening

Noter

Så er der pizzakylling, som du lige pynter med nogle friske blade basilikum.

Serveres evt. med en lækker pastasalat eller stegte kartofler.

Se også disse lækre madopskrifter:

Hjemmelavet pizza

Fyldt kyllingefilet med bacon, kartofler og spidskål

Pizza calzone med kødsauce (indbagt pizza)

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Kommentarer Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af smørstegt laksefilet med græskarmos.
    Smørstegt laksefilet med græskarmos
  • Billede af peberkylling.
    Peberkylling med grønne peberkorn og lækker sauce
  • Billede af hellefisk med spinat og knoldselleri.
    Hellefisk med spinat og knoldselleri
  • Billede af Baligryde.
    Baligryde (gryderet med inspiration fra det indonesiske køkken)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required