Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Brød › Picnicbrød fyldt af grønsager og ost

Picnicbrød fyldt af grønsager og ost

Picnicbrød
5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
12
SHARES
FacebookMessenger12PinterestEmailSMS

Picnicbrød med fyld af grønsager og ost er det lækreste brød. Her er både oliven, cheddarost og ristede grønsager, mættende og skønt.

Picnicbrød med fyld af grønsager og ost er perfekt som sandwichbrød, tilbehør og blot til at spise, som det er.

Derfor hedder det picnicbrød, da det er fuld af fyld, som gør det rigtigt lækkert bare at spise uden pålæg.

Jeg forestiller mig, at det er en skøn ting at have med i madpakken, da brødet faktisk virkelig holder sig saftigt og lækkert, selv flere dage efter det er bagt.

Man kan selv bestemme, hvad man putter i brødet, så du kan sagtens eksperimentere med andre slags oste og grønsager.

Opskrift på picnicbrød fyldt af grønsager og ost

Picnicbrød med grønsager, oliven og ost

Rakel Seneca
5 fra 2 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 20 minutter min
Tilb. tid: 50 minutter min
Hævning: 1 time t 30 minutter min
Samlet tid: 2 timer t 40 minutter min
Picnicbrød med fyld af grønsager og ost er det lækreste brød. Her er både oliven, cheddarost og grillede grønsager, mættende og skønt.
Antal: 1 brød
Ret: Brød
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 1 stk løg tern
  • 0,5 stk rød peberfrugt tern
  • 0,5 stk gul peberfrugt tern
  • 100 g squash tern
  • 1 spsk olivenolie
  • 50 g sorte oliven uden kerner
  • 100 g cheddarost revet
  • 20 g parmesanost revet
  • 4,5 dl vand
  • 2 tsk tørgær
  • 1,5 tsk salt
  • 300 g fuldkornsmel
  • 300 g hvedemel

Fremgangsmåde

  1. Start med at skære løg, peberfrugt og squash i små firkanter på størrelse med en fingernegl. Tag en pande og tilføj olivenolie samt alle grønsagerne, når olien er varm.
  2. Steg grøntsagerne, indtil de er bløde og helt gennemstegte. Lad dem nu køle ned.
  3. I en stor skål tilføjes vand og tørgær, rør det sammen. Tilføj derefter fuldkornshvedemel og salt, rør dejen sammen og tilføj derefter hvedemel, i mens du ælter dejen godt sammen.
  4. Tilføj nu de stegte grønsager, oliven, revet cheddarost og revet parmesanost. Ælt det godt sammen. Dæk dejen til med et viskestykke, og lad den hæve i en time.
  5. Tag en kageform på 25 centimeter eller brug en gryde, som kan gå i ovnen. Drys den valgte form med lidt mel og tag derefter dejen og form den til et stor rundt brød. Kom dejen i formen.
  6. Drys mel udover dejen og dæk den til med et viskestykke. Lad dejen hæve i 30 minutter. Varm nu ovnen op til 220 grader.
  7. Put et ovnfast låg over dejen i formen, og bag brødet med låg på i 30 minutter. Fjern derefter låget og lad brødet bage i cirka 20 minutter, eller indtil det er færdigbagt og sprødt.
  8. Lad dit picnicbrød køle ned, før du skærer i det.

Næringsindhold

Kalorier2903kcalKulhydrater468gProtein111gFedt71gMættet fedt26gFlerumættet fedt5gEnkelumættet fedt26gKolesterol117mgNatrium5317mgKalium1371mgKostfibre48gSukker4gVitamin A12018IUVitamin C23mgCalcium1226mgJern23mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tip

Prøv eventuelt at lade dejen koldhæve i køleskabet henover natten. Det giver en rigtig god smag og kan hjælpe med at spare tid om morgenen.

Picnicbrød holder sig saftigt i flere dage, hvis det er pakket godt ind.

Se også andre opskrifter på madbrød her:

Pull apart-brød med hvidløg

Kartoffelbrød som både er sprødt og lækkert

Ølbrød - saftigt brød med god smag

Om Rakel
Rakel Seneca

Rakel har boet i Indien de sidste tre år. Derfor er mange af hendes opskrifter inspireret af de varme himmelstrøg. Derudover har hun levet som vegetar i ni år, og deler lækre vegetar- og bageopskrifter, som alle kan nyde.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af koldthævet brød i gryde med surdej.
    Koldhævet brød i gryde med surdej (brød uden gær)
  • Billede med havregrynsbrød.
    Havregrynsbrød (nemt brød med havregryn og havreklid)
  • billede med pølsehorn bagt med fuldkornsmel
    Verdens bedste pølsehorn med fuldkorn
  • Billede af sandwichboller.
    Sandwichboller (lækre og nemme brød til sandwich)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter, og modtage vort populære nyhedsbrev.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required