Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Snacks og søde sager › Peanutbutter cups

Peanutbutter cups

Peanutbutter cups
5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
7
SHARES
FacebookMessenger7PinterestEmailSMS

Peanutbutter cups er både salte og søde. Chokolade fyldes med en peanutbutter-masse, som igen får et låg af lys chokolade. En lækkerbisken.

Peanutbutter cups er den ideelle blanding af salt og sødt. Og så er de ret nemme at lave, selvom man skal bruge tid på at køle chokoladen ned, før peanutbuttermassen fyldes i.

Jeg har altid været vild med Reese's cups, men da jeg fandt ud af, at jeg kunne lave mine egne, var det slut med at købe dem.

For at søde peanutbutteren, blander jeg lidt flormelis i sammen med en skefuld smør. Det giver den bedste blanding. Og så vælger jeg crunchy peanutbutter for at få lidt knas.

Du kan også smuldre nogle saltkiks i massen, så du får endnu mere knas.

Opskrift på peanutbutter cups

Peanutbutter cups

Karen SenecaKaren Seneca
5 fra 2 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 10 minutter min
Køletid: 30 minutter min
Samlet tid: 50 minutter min
Peanutbutter cups er både salte og søde. Chokolade fyldes med en peanutbutter-masse, som igen får et låg af lys chokolade. En lækkerbisken.
Antal: 8 stk
Ret: Søde sager
Køkken: Amerikansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 200 g lys chokolade (smeltet)
  • 1 dl peanutbutter
  • 1 spsk flormelis
  • 1 spsk smør
  • muffinsforme (papir eller silikone)

Fremgangsmåde

  1. Beklæd 8 muffinsforme med papirsforme.
  2. Hak chokoladen groft og hæld to tredjedele i en skål.
  3. Smelt chokoladen over et vandbad, til den er helt flydende. Tag derefter skålen væk fra varmen og bland den sidste tredjedel i, rør rundt, så denne tredjedel også smelter.
  4. Kom en klat chokolade i hver form. Pensl op ad kanterne, så du danner en chokoladeform. Sæt chokoladen i køleskabet en halv time.
  5. Pisk peanutbutter med flormelis og smør.
  6. Når chokoladen er ved at størkne helt, kommer du en skefuld peanutbutter i hver bund, glat det lidt ud med fingeren.
  7. Hvis chokoladen er for tyk, smelter du det lige endnu engang over vandbad og hælder det over peanutmassen. Glat ud med en lille ske eller fingeren.
  8. Sæt dine peanutbutter cups på køl igen, så de lige sætter sig. Når chokoladen er helt størknet, kan du pille dem ud af formene og servere dem. Velbekomme.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tip

Jeg bruger mælkechokolade, når jeg laver peanutbutter cups, men du kan sagtens bruge mørk chokolade.

For nogen er den lyse chokolade for sød til denne opskrift, men jeg synes, at det er den, der ligner Reeses's mest.

Se vores opskrifter på lækre chokoladebarer:

Bountybar

Hjemmelavet müslibar

After Eight

Om Karen
Karen Seneca
Karen Seneca

Karen er journalist, forfatter og rejseblogger. Og så er hun en ægte madnørd, som elsker at eksperimentere i køkkenet.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Bagte rabarber
    Bagte rabarber (opskrift på rabarber bagt i ovn)
  • billede med hjemmelavede mælkesnitter
    Hjemmelavede mælkesnitter (sådan laver du dem nemt)
  • marcipan med nutella og hvid chokolade
    Marcipan med nutella og hvid chokolade
  • Marengsspøgelser til Halloween
    Marengsspøgelser direkte til Halloween

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required