• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Forside › Aftensmad › Pasta penne med fløde og bacon

Pasta penne med fløde og bacon

Pasta penne med fløde og bacon er en meget simpel, men særdeles lækker pastaret, der også indeholder grønne asparges. Fløden tyknes ved hjælp af pasteuriserede æggeblommer. Foto: Guffeliguf.dk.
Del gerne:
75
SHARES
FacebookMessenger75PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 13. november 2023 - Udgivet: 7. april 2017

Se den lækre opskrift på pasta penne med fløde og bacon. En cremet flødesovs med æggeblommer, der smager super godt.

Pasta penne med fløde og bacon er en af mine yndlingsmåltider.

Dels smager den virkelig godt, men den er også nem og hurtig at lave på travle hverdage.

Her er den lavet med grønne asparges, men de kan udelades, og i stedet kan du blot tilføre friskhakket basilikum. Eller prøv med letdampet broccoli.

Opskriften er til fire personer.

Til pasta penne med fløde og bacon skal du bruge:

300 gram bacon i tern (gerne af frilandsgris)
2 skalotteløg
300 gram pasta penne
2,5 deciliter piskefløde
4 pasteuriserede æggeblommer
1 bundt grønne asparges
Salt og friskkværnet peber

PRØV OGSÅ verdens bedste lasagne opskrift

Sådan laver du pasta penne med fløde og bacon:

Kog pasta penne i letsaltet vand, men så pastaen stadig har lidt bid. Det som italienerne kalder "al dente".

Knæk den hårde ende af de grønne asparges, og del dem i mundrette stykker. Lad dem koge med det sidste minut af kogetiden hos pastaen. Hæld pasta og asparges i et dørslag.

Bacon steges imens sprøde på en varm pande, men steg dem ikke for hårde og tørre.

Skalotteløg pilles og hakkes fint, og lige inden baconternene er færdige, tilsættes løg, som steges med et minut. Tag panden af kogepladen.

Varm fløden op i gryden, og rør de pasteuriserede æggeblommer i. Når det begynder at tykne efter et par minutter, tilsættes pasta, asparges, bacon og løg.

Fordel det forsigtigt rundt, så du får flødesovsen rundt på alle ingredienserne, og smag til med salt og friskkværnet peber.

SERVER med disse luftige ciabattabrød (super nemme)

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Sara

    januar 26, 2024 at 4:32 pm

    Lækker ret. Men, hvorfor past. æggeblommer, kan almindelig ikke bruges, når det opvarmes?

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      januar 26, 2024 at 4:47 pm

      Hej Sara
      Du kan selvfølgelig sagtens bruge almindelige æg 🙂
      Alt det bedste
      Holger

      Svar

Mere inspiration

  • Billede af blomkålslasagne.
    Blomkålslasagne (sund lasagne med blomkål og oksekød)
  • Billede af asiatisk nakkefilet.
    Asiatisk nakkefilet (med nudler, broccoli og peberfrugt)
  • Billede af cremet spidskål med porre og ovnbagte kyllingeboller.
    Cremet spidskål med porre og ovnbagte kyllingeboller
  • Billede af millionsalsiccia.
    Millionsalsiccia (med pasta, grøntsager og tomatsauce)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af blomkålslasagne.

Blomkålslasagne (sund lasagne med blomkål og oksekød)

Ugens vine, uge 36, 2025

Ugens vine, uge 36, 2025: Fra Rioja Reserva til hvid og rosé fra Røsnæs

Billede af selleristeaks af hele skiver knoldselleri.

Selleristeaks (lavet af hele skiver paneret knoldselleri)

Billede af frisk kartoffelsalat med spinat.

Frisk kartoffelsalat med spinat

Madplan uge 36

Ugens madplan uge 36 med velsmagende aftensmad til alle ugedage

Billede af asiatisk nakkefilet.

Asiatisk nakkefilet (med nudler, broccoli og peberfrugt)

Forsiden lige nu

billede med kylling bourguignon
Kylling bourguignon - sund udgave af den franske klassiker→ Se opskriften
billederesultat for æblesalat
Æblesalat→ Se opskriften
Billede med kantareller
Kantareller - fakta og hvad kan du bruge dem til→ Se opskriften
billede med vikingegryde
Vikingegryde med skinke, bacon og fløde→ Se opskriften
en heldig kartoffel
En heldig kartoffel bagt med rosmarin→ Se opskriften
billede med kylling cacciatore italiensk jægergryde
Kylling cacciatore (nem og lækker italiensk jægergryde)→ Se opskriften
Billede resultat for tilbehør til aftensmad
12 opskrifter på tilbehør til aftensmad→ Se opskriften
billede med fødselsdagsboller
Fødselsdagsboller (nemme og bløde boller til fødselsdag)→ Se opskriften
billede med marmorkage
Marmorkage (nem og lækker skærekage i form)→ Se opskriften
fryse avocado
Kan man fryse avocado? Se den hurtige guide!→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her