Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Aftensmad › Pasta penne med fløde og bacon

Pasta penne med fløde og bacon

Pasta penne med fløde og bacon er en meget simpel, men særdeles lækker pastaret, der også indeholder grønne asparges. Fløden tyknes ved hjælp af pasteuriserede æggeblommer. Foto: Guffeliguf.dk.
Del og send:
75
DELINGER
Facebook75PinterestSMSEmailMessenger

Se den lækre opskrift på pasta penne med fløde og bacon. En cremet flødesovs med æggeblommer, der smager super godt.

Pasta penne med fløde og bacon er en af mine yndlingsmåltider.

Dels smager den virkelig godt, men den er også nem og hurtig at lave på travle hverdage.

Her er den lavet med grønne asparges, men de kan udelades, og i stedet kan du blot tilføre friskhakket basilikum. Eller prøv med letdampet broccoli.

Opskriften er til fire personer.

Til pasta penne med fløde og bacon skal du bruge:

300 gram bacon i tern (gerne af frilandsgris)
2 skalotteløg
300 gram pasta penne
2,5 deciliter piskefløde
4 pasteuriserede æggeblommer
1 bundt grønne asparges
Salt og friskkværnet peber

PRØV OGSÅ verdens bedste lasagne opskrift

Sådan laver du pasta penne med fløde og bacon:

Kog pasta penne i letsaltet vand, men så pastaen stadig har lidt bid. Det som italienerne kalder "al dente".

Knæk den hårde ende af de grønne asparges, og del dem i mundrette stykker. Lad dem koge med det sidste minut af kogetiden hos pastaen. Hæld pasta og asparges i et dørslag.

Bacon steges imens sprøde på en varm pande, men steg dem ikke for hårde og tørre.

Skalotteløg pilles og hakkes fint, og lige inden baconternene er færdige, tilsættes løg, som steges med et minut. Tag panden af kogepladen.

Varm fløden op i gryden, og rør de pasteuriserede æggeblommer i. Når det begynder at tykne efter et par minutter, tilsættes pasta, asparges, bacon og løg.

Fordel det forsigtigt rundt, så du får flødesovsen rundt på alle ingredienserne, og smag til med salt og friskkværnet peber.

SERVER med disse luftige ciabattabrød (super nemme)

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Kommentarer Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Sara skriver

    januar 26, 2024 at 4:32 pm

    Lækker ret. Men, hvorfor past. æggeblommer, kan almindelig ikke bruges, når det opvarmes?

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      januar 26, 2024 at 4:47 pm

      Hej Sara
      Du kan selvfølgelig sagtens bruge almindelige æg 🙂
      Alt det bedste
      Holger

      Svar

Mere inspiration

  • Billede af teriyaki laks.
    Teriyaki laks (nem laks med teriyaki og sesam)
  • Billede af smørstegt laksefilet med græskarmos.
    Smørstegt laksefilet med græskarmos
  • Billede af peberkylling.
    Peberkylling med grønne peberkorn og lækker sauce
  • Billede af hellefisk med spinat og knoldselleri.
    Hellefisk med spinat og knoldselleri

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.