Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Pasta med savoykål og bacon (nem hverdagsmad)

Pasta med savoykål og bacon (nem hverdagsmad)

pasta med savoykål og bacon
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
8
SHARES
FacebookMessenger8PinterestEmailSMS

Her får du min opskrift på pasta med savoykål. Det er en lækker pastaret, der er god som hverdagsmad, og som kan laves på ca. 20 minutter.

Pasta med savoykål er en skøn pastaret, der ikke tager mange minutter at lave.

Den flotte savoykål er smuk i farven, og samtidig sund for kroppen. Kålen indeholder nemlig masser af gode næringsstoffer, og den er altså smuk sammen med pasta.

Brug de yderste grønne blade, og undgå stokken. Pil blade af indtil de ikke er så mørke i farven længere, og snit dem derefter i tynde strimler. Det er meget nemt.

Opskriften er beregnet som en hovedret til fire personer, og det er en af de lækre hverdagsretter.

Opskrift på pasta med savoykål

Pasta med savoykål og bacon (nem hverdagsmad)

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Tilb. tid: 20 minutter min
Samlet tid: 20 minutter min
Her får du min opskrift på pasta med savoykål. Det er en lækker pastaret, der er god som hverdagsmad, og som kan laves på ca. 20 minutter.
Antal: 4 personer
Ret: Pasta
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 250 g bacon i skiver, skåret i mindre stykker
  • 1 bundt forårsløg i mindre stykker, gerne et stort bundt
  • 1 savoykål de grønne blade, skåret i mindre strimler
  • 3 dl madlavningsfløde
  • 1 dl vand
  • 2 spsk kyllingefond eller lignende, koncentreret
  • 500 g pasta frisk pasta, gerne en fettuccine
  • 1 citron lidt citronsaft
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Kom bacon på en kold pande og skru op til en god varme. Steg baconstykkerne næsten sprøde. Jeg plejer at bruge min store stegepande til det, men du kan også lave det i en gryde.
  2. Klargør forårsløg, mens de grønne blade på savoykål pilles af og snittes i tynde strimler, der heller ikke er alt for lange.
  3. Kom forårsløg og savoykål ved, og steg videre i 3-4 minutter.
  4. Tilsæt så madlavningsfløde (eller en rigtig fløde), vand og lidt fond. Lad det simre mens du koger pasta.
  5. Kog den friske pasta som anvist på pakken. Frisk pasta skal typisk blot koges et par minutter. Anvender du en tørret pasta er kogetiden længere.
  6. Smag indholdet med savoykål og bacon til med lidt friskpresset citronsaft, salt og friskkværnet peber.

Næringsindhold

Kalorier200kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips

Pasta med savoykål og bacon serveres straks, hvor du anretter den friske pasta nederst på en lun tallerken.

Derpå kommes savoykål, bacon og sauce. Kan pyntes med lidt frisk basilikum.

Nyd med et godt stykke hjemmebagt focaccia til.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af pasta med broccoli.
    Pasta med broccoli i cremet flødesauce
  • Billede af grønkålsgryde.
    Grønkålsgryde (hurtig gryderet med grønkål, kylling og gulerod)
  • Billede af okonomiyaki pandekage.
    Okonomiyaki - japansk madpandekage
  • Billede af kødboller med gulerod og pasta i gulerodssauce.
    Kødboller med gulerod (og pasta i lækker gulerodssauce)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter, og modtage vort populære nyhedsbrev.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required