• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Forside › Aftensmad › Pasta med savoykål og bacon (nem hverdagsmad)

Pasta med savoykål og bacon (nem hverdagsmad)

pasta med savoykål og bacon
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
8
SHARES
FacebookMessenger8PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 20. juni 2024 - Udgivet: 3. marts 2021

Her får du min opskrift på pasta med savoykål. Det er en lækker pastaret, der er god som hverdagsmad, og som kan laves på ca. 20 minutter.

Pasta med savoykål er en skøn pastaret, der ikke tager mange minutter at lave.

Den flotte savoykål er smuk i farven, og samtidig sund for kroppen. Kålen indeholder nemlig masser af gode næringsstoffer, og den er altså smuk sammen med pasta.

Brug de yderste grønne blade, og undgå stokken. Pil blade af indtil de ikke er så mørke i farven længere, og snit dem derefter i tynde strimler. Det er meget nemt.

Opskriften er beregnet som en hovedret til fire personer, og det er en af de lækre hverdagsretter.

Opskrift på pasta med savoykål

pasta med savoykål og bacon
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Pasta med savoykål og bacon (nem hverdagsmad)

5 fra 1 stemme
Her får du min opskrift på pasta med savoykål. Det er en lækker pastaret, der er god som hverdagsmad, og som kan laves på ca. 20 minutter.
Tilb. tid 20 minutter min
Samlet tid 20 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Pasta
Køkken: Dansk
Kalorier: 200
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 250 g bacon - i skiver, skåret i mindre stykker
  • 1 bundt forårsløg - i mindre stykker, gerne et stort bundt
  • 1 savoykål - de grønne blade, skåret i mindre strimler
  • 3 dl madlavningsfløde
  • 1 dl vand
  • 2 spsk kyllingefond - eller lignende, koncentreret
  • 500 g pasta - frisk pasta, gerne en fettuccine
  • 1 citron - lidt citronsaft
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde
 

  1. Kom bacon på en kold pande og skru op til en god varme. Steg baconstykkerne næsten sprøde. Jeg plejer at bruge min store stegepande til det, men du kan også lave det i en gryde.
  2. Klargør forårsløg, mens de grønne blade på savoykål pilles af og snittes i tynde strimler, der heller ikke er alt for lange.
  3. Kom forårsløg og savoykål ved, og steg videre i 3-4 minutter.
  4. Tilsæt så madlavningsfløde (eller en rigtig fløde), vand og lidt fond. Lad det simre mens du koger pasta.
  5. Kog den friske pasta som anvist på pakken. Frisk pasta skal typisk blot koges et par minutter. Anvender du en tørret pasta er kogetiden længere.
  6. Smag indholdet med savoykål og bacon til med lidt friskpresset citronsaft, salt og friskkværnet peber.

Næringsindhold

Kalorier: 200kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Pasta med savoykål og bacon serveres straks, hvor du anretter den friske pasta nederst på en lun tallerken.

Derpå kommes savoykål, bacon og sauce. Kan pyntes med lidt frisk basilikum.

Nyd med et godt stykke hjemmebagt focaccia til.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af blomkålslasagne.
    Blomkålslasagne (sund lasagne med blomkål og oksekød)
  • Billede af asiatisk nakkefilet.
    Asiatisk nakkefilet (med nudler, broccoli og peberfrugt)
  • Billede af cremet spidskål med porre og ovnbagte kyllingeboller.
    Cremet spidskål med porre og ovnbagte kyllingeboller
  • Billede af millionsalsiccia.
    Millionsalsiccia (med pasta, grøntsager og tomatsauce)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af blomkålslasagne.

Blomkålslasagne (sund lasagne med blomkål og oksekød)

Ugens vine, uge 36, 2025

Ugens vine, uge 36, 2025: Fra Rioja Reserva til hvid og rosé fra Røsnæs

Billede af selleristeaks af hele skiver knoldselleri.

Selleristeaks (lavet af hele skiver paneret knoldselleri)

Billede af frisk kartoffelsalat med spinat.

Frisk kartoffelsalat med spinat

Madplan uge 36

Ugens madplan uge 36 med velsmagende aftensmad til alle ugedage

Billede af asiatisk nakkefilet.

Asiatisk nakkefilet (med nudler, broccoli og peberfrugt)

Forsiden lige nu

billede med kylling bourguignon
Kylling bourguignon - sund udgave af den franske klassiker→ Se opskriften
billederesultat for æblesalat
Æblesalat→ Se opskriften
Billede med kantareller
Kantareller - fakta og hvad kan du bruge dem til→ Se opskriften
billede med vikingegryde
Vikingegryde med skinke, bacon og fløde→ Se opskriften
en heldig kartoffel
En heldig kartoffel bagt med rosmarin→ Se opskriften
billede med kylling cacciatore italiensk jægergryde
Kylling cacciatore (nem og lækker italiensk jægergryde)→ Se opskriften
Billede resultat for tilbehør til aftensmad
12 opskrifter på tilbehør til aftensmad→ Se opskriften
billede med fødselsdagsboller
Fødselsdagsboller (nemme og bløde boller til fødselsdag)→ Se opskriften
billede med marmorkage
Marmorkage (nem og lækker skærekage i form)→ Se opskriften
fryse avocado
Kan man fryse avocado? Se den hurtige guide!→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required