• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Pasta med asparges, ærter og skinke

Pasta med asparges, ærter og skinke

billede med pasta med asparges og ærter
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
21
SHARES
FacebookMessenger21PinterestEmailSMSSubscribe

Prøv denne nemme opskrift på pasta med asparges og ærter. Bonus er at pastaretten også er hurtig at tilberede, og den serveres med parmaskinke til.

Her får du en skøn opskrift på pasta med asparges, hvor du hurtigt føler dig henført til Italien.

Klassisk italiensk pastaret med lækre grønne asparges og ærter, der nydes med skiver af parmaskinke til.

Her har jeg lavet pastaretten med madlavningsfløde, der indeholder færre kalorier end den traditionelle fløde - men du kan sagtens erstatte madlavningsfløden med en almindelig piskefløde.

Det ville den italienske mama nok gøre, og husk også rigeligt med basilikum i retten. Det er nemlig også smagen af Italien.

Opskriften er beregnet som en hovedret til fire personer.

Opskrift på pasta med asparges

billede med pasta med asparges og ærter
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Pasta med asparges, ærter og skinke

5 fra 1 stemme
Prøv denne nemme opskrift på pasta med asparges og ærter. Bonus er at pastaretten også er hurtig at tilberede, og den serveres med parmaskinke til.
Forb. tid 5 minutter min
Tilb. tid 15 minutter min
Samlet tid 20 minutter min
Antal: 4
Ret: Pasta
Køkken: Italiensk
Kalorier: 250
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 1 bundt forårsløg - i tynde skiver
  • 2 fed hvidløg - i tynde skiver
  • 200 g ærter - evt. fra frost
  • 1 bundt grønne asparges - i mundrette stykker (ca. 3 cm.)
  • 5 dl madlavningsfløde
  • 1 tsk oregano - tørret
  • 1 citron - saften af en halv citron
  • 1 potte basilikum
  • salt og friskkværnet peber
  • 500 g frisk pasta
  • parmaskinke - så meget I kan spise

Fremgangsmåde
 

  1. Frisk pasta koges to minutter i letsaltet vand. Kom altid først pastaen i vandet når det er spilkogende!
  2. Forårsløg skæres i tynde skiver og sauteres let af i lidt olivenolie en stor pande eller gryde. Skal ikke tage farve.
  3. Hvidløgsfed snittes i tynde skiver og kommes ved.
  4. Knæk roden af asparges og skær dem derefter i mundrette stykker, inden de kommes i panden/gryden.
  5. Så tilsættes madlavningsfløde sammen med oregano og saften af en halv citron. Lad det simre to minutter.
  6. Smag til med salt og friskkværnet peber. Især peber er godt til pasta.
  7. Vend den kogte pasta i, og kom også plukkede basilikumsblade i. Er sovsen blevet for tyk, kan der tilsættes lidt af kogevandet fra pastaen.

Næringsindhold

Kalorier: 250kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Pasta med asparges og ærter serveres straks sammen med skiver af parmaskinke eller serrano.

Spar endelig ikke på skinkeskiverne, da de passer perfekt sammen med pastaretten.

Se også disse pastaopskrifter:

Italiensk gullasch med pasta

Italiensk gullasch - pasta med oksekød i tern

5 fra 2 stemmer
Italiensk gullasch er selvfølgelig en italiensk variant af den klassiske gullasch fra Ungarn, men denne udgave er noget lettere i smagen. Nydes med pasta.
Gå til opskrift
italiensk gullasch med pasta

Pasta med kødsovs

Pasta med kødsovs

4.8 fra 138 stemmer
Opskrift på pasta med kødsovs, der er en af de mest populære retter i Danmark. En klassisk spaghetti bolognese til både børn og voksne.
Gå til opskrift
billede med pasta med kødsovs
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Madplan uge 25

Ugens madplan uge 25 med lækre sommerretter

billede med guf guf kage

Guf guf kage - nem opskrift på bradepandekage med kokos

Billede af ribsteaks med marinerede grøntsager.

Ribsteaks i ovn med marinerede grøntsager

Bobler

Ugens vine, uge 24 med bobler og brus til studenter og fester

Uge24-bedstevinkøbMV

Ugens vine, uge 24: Ugens bedste vine til sol og studenter!

Billede af lammekoeteletter.

Lammekoteletter med hvidløg og rosmarin

Forsiden lige nu

Madplan uge 25
Ugens madplan uge 25 med lækre sommerretter→ Se opskriften
italiensk bøf
Italiensk bøf→ Se opskriften
billede med et stykke gateau marcel kage
Gateau Marcel - nem og lækker opskrift på glutenfri kage→ Se opskriften
billede med svinemørbrad
Svinemørbrad på grill - med stegetid og kernetemperatur→ Se opskriften
billede med smørstegte kartofler
Smørstegte kartofler→ Se opskriften
hasselback svinemørbrad med hvidløgssmør
Hasselback svinemørbrad med hvidløgssmør→ Se opskriften
Billede resultat for bagte nye kartofler
Bagte nye kartofler med rosmarin i ovn eller grill→ Se opskriften
salat med nye ærter og agurk
Salat med nye ærter, agurk og ærteskud→ Se opskriften
hyldeblomst panna cotta
Hyldeblomst panna cotta - opskrift på en skøn dessert→ Se opskriften
Billede med parmaskinke.
Parmaskinke - alt om den lækre italienske skinke→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required