• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Pasta med madlavningsfløde opskrift

Pasta med madlavningsfløde opskrift

En virkelig lækker og nem pasta med madlavningsfløde opskrift, hvor de øvrige ingredienser blandt andet er stegt kylling, bacon, gulerødder og bladselleri. Foto: Madensverden.dk.
Del gerne:
131
SHARES
FacebookMessenger131PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  3. august 2020 - Udgivet:  13. juni 2017

Her får du en lækker opskrift på pasta med madlavningsfløde, og pastaretten indeholder også lidt bacon, kylling og grøntsager.

En god og nem pasta med madlavningsfløde opskrift, der bare smager super godt.

Til pastaretten har jeg anvendt en tagliatelle, som er en bredbåndspata, der passer godt til retten.

Den vendes i den cremede flødesovs med stegt kylling og bacon, gulerødder og bladselleri.

Opskriften er til fire personer.

Til pasta med madlavningsfløde skal du bruge:

400 gram pasta - gerne en tagliatelle, men spaghetti kan også anvendes
8 skiver bacon
400 gram kyllingebryst (2-3 fileter)
1 rødløg
2 fed hvidløg
2 gulerødder
2 stængler bladselleri
1 lille sjat tør hvidvin
5 deciliter madlavningsfløde
1 teskefuld tørret oregano
1 teskefuld tørret basilikum
Salt og friskkværnet peber

Sådan laver du pasta med madlavningsfløde:

Start med at stege kyllingefileterne i en pande med lidt olie. De skal steges ved en middel varme i cirka 4-5 minutter på hver side, men husk altid at gennemstege fjerkræ! Krydr med salt og friskkværnet peber og stil til side.

Steg nu baconskiverne møre på panden, men gør det ad to omgange med fire skiver hver gang,. Læg de færdigstegte baconskiver på et stykke køkkenrulle.

Sæt en gryde over med letsaltet vand, og kog pastaen al dente, altså så den stadig har lidt bid. Hæld lidt af kogevandet fra, og kom lidt koldt vand i så du standser kogningen øjeblikkeligt. Stil til side med vand og pasta i gryden.

Svits finthakket rødløg og hvidløgsfed på en varm pande med lidt olie, men uden de tager farve.

Kom gulerødder og bladselleri i små tern ved, og lad det svitse med nogle minutter, så det bliver næsten mørt.

Hæld en lille sjat hvidvin ved, og lad den næsten koge væk, hvorefter du tilsætter madlavningsfløde sammen med oregano og basilikum.

lad det koge hurtigt op, og skru så lidt ned for varmen. Skær kyllingekødet i mundrette stykker og kom dem i panden. Brøk også den sprødstegte bacon i mindre stykker og kom ved.

Fisk pastaen fra gryden og over i panden, hvor den vendes med flødesovsen. Der må gerne følge lidt pastavand med, og du kan om nødvendigt tilsætte lidt mere pastavand.

Smag til med salt og friskkværnet peber, og servér straks.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af grillede grøntsager.

Grillede grøntsager - sundt tilbehør lavet på grill

Billede af sauce gribiche med grønne asparges.

Sauce gribiche med grønne asparges

Billede af valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel.

Valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Forsiden lige nu

vegetar kødsovs uden kød
Vegetar kødsovs: En lækker pastasauce uden kød→ Se opskriften
Hyldeblomst
Hyldeblomst - sommerlige opskrifter og fakta→ Se opskriften
torskekrebinetter med grøntsagsfrikassé
Torskekrebinetter med grøntsagsfrikassé→ Se opskriften
edamamesalat med tomat og dressing
Simpel edamamesalat med tomat og agurk→ Se opskriften
Billede resultat for jordbær parfait
Jordbær parfait - nem jordbæris uden ismaskine→ Se opskriften
Billede af ramen.
Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe→ Se opskriften
billede til Sund aftensmad
Sund aftensmad - nemme og lækre retter→ Se opskriften
Kylling med blomkål i fad er en nem ret, hvor du også kommer porrer og gulerødder i fadet sammen med fløde og bouillon. Retten kan nydes som den er, eller serveres med ris eller pasta. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.
Kylling med blomkål, porrer og gulerødder i fad→ Se opskriften
salat med laks og ærter
Salat med laks og ærter→ Se opskriften
kartoffelsalat med asparges
Kartoffelsalat med asparges, tomat og sennepsdressing→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her